Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Aynı şekilde ben de garip bir bacak ağrısı var öncekinde böyle olmamıştım. Bir de sırt üzeri yatınca bel ağrısı yaşıyorum. Galiba bu günlerde tutunma başlıyor bizimli olun yavrucaklar
Dizime doğru iniyor benim ağrı seninde öyle mii. Haydi inşallah bizimle olsunlarrr bu arada benimde ilk transferimde bacağım belim çok ağrımıştı tutmuştu sonrası hüzünlüydü ama sonuç olarak tuttu yani 2. Transferimde de giç bel bacak karın ağrısı yaşamadım ne yalan söyliyim. Oda tutmadı zaten. Ağrım var diye seviniyorum ben vallahi

Aynı bu şekilde benimde hatta acaba vurdum mu diye düşündüm ilk etapta ayy kesinlikle yeterli bunlar olsun ve güzel haberlerini alalım. İlk transferimde de ağrılarım olmuştu fakat son günlere doğru belirtilerim bir an da azalmıştı. Hayırlısıyla mutlu haberler ile müjdeleneceğiz inşallah

Canım ben estrofem hiç kullanmadım
Şuan kullandıkların folikasit digeride progestan fitil sabah1 akşam1 şeklinde
Hii o zaman bilemiyorum ben sabah 2 akşam 2 estrofem kullanıyorum. Sabah öğle akşam progestan fitil, günde 1 progestan iğne ve coraspin kan sulandırıcı kullanıyorum. Bide vitaminlerim var. Transfer günüde hibor kan sulandırıcı vuruldum göbekten bide transferin ertesi günü. Hı şeyi unuttun bide 7 gün boyunca prednol hap, küçük acı kötü bi hap

Canım benim transfer dogal siklus rahim kendilinginden kalındı igne vs kullanmadım transferden önce folik asit prednol monodoks progestan fitil kullandım transferden sonrada bunları bıraktım sadece fitille foligim var

Aynı ben ilk transferim kimyasal oldu ikinci transferim çift oldu negatif oldu. Suan 3.transferimi oldum bekliyorum. Göğüs hassasiyeti transferden sonra başladı bende mesela günde 1 2 kez kasik batmalarim oluyor keskin bir şekilde yani gün boyu falan değil. Başka da bir belirtim yok. Olk iki transferim dondurulmuşdu bu sefer taze oldum. Bu ay hepimize uğurlu kıymetli bol bebisli olsun inşallah

Ay bu yazıyı neden dün okumadım mahvoldum bugün sıkışıklıktan doktorum söylediği saatten 1byöykmsaat geç geldi aşırı tuvaletim geldi yani bırakacaktım resmen aşırı stres oldum transfer stresini unutup çişimi tutabilecek miyim stresine girdim yani dediler sen zayıfsın neden bu kadar sıkıştın ah ne biliyim dedim bitince sonda taktılar en azından yarım saat dinlenip öyle gittim tuvalete artık enteresan bir transferdi benim için aman çok su içmesin kimse

Bir de ben varim 19 mayıs da transfer oldum. Taze transfer olduğu için iğne etkisi devam eder diye test günüme kadar beklemek istiyorum insallah pozitif sonuçlanır.

Kızlar, ikinci kan sonucum 193,6 geldi. bilmeyenler ve unutanlar için hatırlatma yapayım.
12 mayısta 3.gün çift embriyo transferi oldum.
Transfer+9.gün (21 Mayıs) saat 16.00 civarı kan verdim sonuç 81,78.
Transfer+11.gün (23 Mayıs) saat 9.30 civarı kan verdim sonuç 193,6 geldi.

Tüp bebek merkezime haber verdim.Sonuçlar güzel dediler.Kese için hesap yapıp gün verecek haber edecek müsait olunca hemşirem.

Sanırım kimyasal gebelik olasılığını ortadan kaldırdı bu sonuç.Artık gerisi Allahın takdiri.Bakalım ilerleyen süreç bana neler getirecek.

Yüce yaradan burdaki ve isteyen,dileyen tüm kadınların yüzünü güldürsünSize sıkı sıkı sarılıyorum.Sevincimi,merakımı,sorularımı hep sizlerle paylaştım.Hepinize de çok teşekkür ediyorum kızlar.Allah sizlerin de kalbine göre versin diye duacınızım

Rabbim nazarlardan korusun. Sağlıkla büyüsünler insallah

Merhaba canım aramıza hoşgeldin.
İnan burada çok şey katacaksın kendine.Sorun olursa çekinmeden sor.Seni de kayıt edebilirim tabloya eğer istersen yaşını, kaç adet embriyo transfer oldunuz yazarsanız

Maşallah canım benim hadi hayırlı olsun sağsalim kucağımıza alırız inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤

Merhaba canım aramıza hoşgeldin.
İnan burada çok şey katacaksın kendine.Sorun olursa çekinmeden sor.Seni de kayıt edebilirim tabloya eğer istersen yaşını, kaç adet embriyo transfer oldunuz yazarsanız
olur tabi mutlu olurum :) 33 yaşındayım çift embiryo. 2.gün embriyosu. 3 haziran test günüm :)

ya hahahah çok güldüm ben de saçma sapan yaşadım çarşamba günü 3 kere tuvalete giitmek zorunda kaldım tutamadım yetmez gibi bir de diğer tuvaletim geldi normalde transfer saatim 10 du 11 buçukta oldum. doktor tamam artık içme dedi daha yeni başlamıştım :) mesane dolu yeter dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…