Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Umudunuzu hiç kaybetmeyin Rabbim hayırlı olanı nasip etsin bizlere. İnanıyorum çok güzel haberler alacağınız günler olacak 🌸❤️

Önce pozitif i duyup sonra negatife dönmesi beni daha çok üzdü sanırım. Yarın tekrar kan vereceğim umarım beta hemen sıfırlanır daha fazla uğraştırmadan diğer transfer e hazırlanırım

Polip sebebiyle bende histereskopi olmuştum tutunma şansını genel olarak artırdığı söyleniyor ama taktir işte olmadı
benim de 2. tüp bebekte yapıldı histeroskopi. baya polip var demişti temizledik bir de çizik attık demişti ama tutmadı benimde. bu sefer gittiğim de (bu 3. denemem) tekrarr histeroskopi sordu ben de geçen yıl yaptığını söyledim tamam hatırladım dedi. gerçekten safi nasip geçen sefer de sadece yatmıştım beslemen olarak dikkat etmemiştim. şimdi beslenmeye aşırı dikkat ediyorum. az hareket az dinlenme dengeli gitmeye çalışıyorum

Önce pozitif i duyup sonra negatife dönmesi beni daha çok üzdü sanırım. Yarın tekrar kan vereceğim umarım beta hemen sıfırlanır daha fazla uğraştırmadan diğer transfer e hazırlanırım
allah kolaylık versin her türlüsü zor. allah burada isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kimyasal olmaması için mi histereskopi yapıldı acaba
Hiç bi bilgim yok. Ama muhtemelen ondan bide bi transferimde negatif geldi direk. Doktorum aklımızda soru işareti kalmasın bakalım bi dedi hemde çizik atalım şansımız artsın dedi. Allaha şükür histereskopide polip falan çıkmadı temizdi sadece çizik atıldı. Onun dışında zaten polikistik overım

Çok teşekkür ediyorum 🙏🏻haklısınız genelde doktorlar hareket halinde olun diyor benim doktorum da o şekilde tavsiye verdi, sadece kahve içmemi yasakladı onun dısında normal hayatına devam et dedi.gerçekten ilk hafta çok dikkat ettim doktorum demesine rağmen çok hareketli olmaya cesaret edemedim,şuan baya baya ev işi yapıyorum çamaşır bulaşık eğilip kalkıyorum eşim sağolsun yardım ediyor fakat yaptığı işi beğenmiyorum 😅
Bu sebepten iş başa düşüyor zaten 😅
Merhaba bana da sadece kahveyi yasakladı doktorum neden acaba size bir sebep söylediler mi ☺️ bende ilk 2 gün dinlendim sonrası rutinime geri döndüm çünkü dinlendikçe anlıyorum ki hem ilaçların etkisi hem psikoloji olarak heryerim ağrıyor. Zaten işlerimi bitirince fitilimi alıp uzanıyorum uyuyorum 2 3 saat sonra kalkıp yemek felan tekrar ilaç döngüsü biraz dolanıp tekrar fitilimi alıp uzanıyorum yeterince dinlendiğimi düşünerekten dışarda da evdede rutinime döndüm bende ☺️

Benimde son embriyolarım koyuldu 🥹🥹 dün sipariş geçtim bende gebelik testi predictör, salı falan gelir aslında ama bi yandan olumsuzu görürsem etkilenir miyim acaba diye korkuyorum. İlk iki transferimdede yapmıştım test. Eşim gününde verelim kan diyor. Test falan yapmamı istemiyor. Bana 2 si demişti test tarihini hatırlıyorsan ay inşallah bekliyebilirim cumadan verirsem erken olur mu bilemedim. 5. Gün embriyoları bide benim. İçimden senin beben tutundu geçiyor 🤭
Merhaba benimde son embriyom koyuldu. Hatta muayenede çok güzel 8 yumurtam gelişmişti doktor istersen toplama yapalım transferi sonra yapalım dedi istemedik çünkü bizde bu bebek bizimle hissediyoruz. İçimizde sevinç çok farklı inşallah Allah içimize verdiği umududa hayırlı sağlıklı evlat olarak kucağımıza verir 🤲🥹

Bende transferimden 1 ay önce histereskopi oldum ve çizik attırdım. Ama ona ekstra bi daha doğrusu fazla bi ücret ödemedim araştırma hastanesinde yaptırdım 2 bindi. 2 tane kimyasalım var benim. Doktor şans artsın istedi.
Ben klinikte oldum 23 k verdim çok güzel bi fiyat olmuş sizin icin

Merhaba benimde son embriyom koyuldu. Hatta muayenede çok güzel 8 yumurtam gelişmişti doktor istersen toplama yapalım transferi sonra yapalım dedi istemedik çünkü bizde bu bebek bizimle hissediyoruz. İçimizde sevinç çok farklı inşallah Allah içimize verdiği umududa hayırlı sağlıklı evlat olarak kucağımıza verir 🤲🥹
Aminnn. Hepimizin kucakları dolsun da taşsın inşallahh. Bende bu sefer farklı hissediyorum hayırlısı artık 🥹 sizin test gününüz ne zaman

canım zaten hemşirem çağırdı 31 mayısta.Ama ben yine de az daha geç gitsem diyorum.Vajinal baktırıcam bir de daha net görünsün diye.Sana da karından mı vajinalden mi bakılmıştı ilkinde?
İki şekilde de bakıldı ama göremedi doktor değerim yüksek olduğu için görmem lazımdı dedi ama meğer ikiz olduğu için değer yüksekmiş tek kese olunca o değerle görülebilirdi çift olduğu için görememiş

Hatta şöyle konuşmalarımızıda bırakayım 🥰 bide bebiklerimi 🧿🥰

Eklentiler

• 1000034990.webp
    1000034990.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 58
  • 1000034991.webp
    1000034991.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 58
Ben transfer+8 gündeyim. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Çok özür dileyerek, benim çok fazla akıntım oluyor su gibi biraz progestan fitil parçaları da geliyor beyaz beyaz. Ama fazla yani gün içinde 4-5 defa günlük ped değiştirmek zorunda kalıyorum. Böyle sanki çişimi yapıyormuşum gibi akıyor resmen mesela 2,5-3 saniye boyunca. Böyle bir şey yaşayan var mı neden olabilir fikriniz var mı?

Back
X