- 2 Ocak 2024
- 359
- 394
- 23
- 33
- Konu Sahibi gezegendeki FS
- #1.401
Düne kadar belirtim var gibiydi ay bugün hiç nirşey yok şuan ümitsizliğe girdim bri tık 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlız hissetme biz varız benim sürecimde eşimle yol aldık en yakınlarımız bile bilmiyor bazen sevincim endişem içimde patlıyor ama burda sizlerle paylaşmak çok iyi geliyorKızlar az önce yazışmaları okudum ve çok duygulandımokuduğum her güzel haberde kendim hamile kalmış gibi mutlu olduğum gibi olumsuz haber alan arkadaşlarda da üzüntüyü iliklerime kadar hissettim. Hepimiz aynı yolda yürüyoruz kimimiz için bu yol biraz daha zorlu olabiliyor. Her zaman Allah’a hayırlısı için dua ediyorum hakkımda hayırlı olanı sağlıkla, kolaylıkla bana ve benim durumumda olanlara nasip et diyorum. Yarın kan vereceğim. 2. Tedavi denemem ama ilk transfer sonucum olacak hem korku, hem umut var içimde. Kendimi çok yalnız hissettiğim bir süreçteydim bana çok iyi geldiniz. İyi ki varsınız
Rabbim dualarınızı kabul etsin
![]()
Ümitsizlik yok belirti olacak diye birşey yok o kadar çok ilaç alıyoruz ki bünye delirdiDüne kadar belirtim var gibiydi ay bugün hiç nirşey yok şuan ümitsizliğe girdim bri tık![]()
AminD dryod @eftelya92 kızlar başarılar dilerim inşallah sağ salim kucaklamakta nasip olur.Yarın çok güzel çok duygusal paha biçilemez bir ana tanık olacaksınız.Sıkı sıkı sarılsınlar annelerine embriyolarınızbol şanslar
![]()
Kızlar ben bu video ile sigarayı bıraktım belgeseli izlerken yalnız olun zam konsantre izleyin ve yanınızda paketiniz olsunAhh canım, azaltmaya çalış. Yapabiliyosan iki fırt çek bırak, sonra o yarımı gider içersin bi sonraki canın çektiğinde.Oyalamaya çalış kendini canın çektikçe.Ben zaten az içiyordum kaç yıldır günde 10 adet falandı.iki günde bir alıyordum paketi. Şimdi haftada bir falan alıyorum paketi.inşallah tiksinirim de iyice bırakırım. Ve inşallah sizlerde kızlar.Ama stres yapmayın en büyük düşman stres. Sizi tetikleyen şey kahve ise çay ise içmeyin
Mevaneva P Piyanistkiz
Yapmasak daha iyi aslında ayy ben resmen mantıklı bir Oğlak burcuydumm ne hale geldim böyleAy yarın yapsak çıkarmı dersin ama daha benim kargoda testlerim gelmedibenide bekleeee birlikte yapalım bazılarında hiç belirti yok bazılarında da regl belirtisi gibi değişkenlik gösteriyor. Hiç bilmiyorum ki kuzum bende
cnm beta verdinmi bugün ben yine verdim az önce çıktı 950 geldiSelam hayris canım sen ne yaptın? Artışı gördün mü?
Çarşamba günü 1 hafta olmuş olcakYapmasak daha iyi aslında ayy ben resmen mantıklı bir Oğlak burcuydumm ne hale geldim böyleyapay zeka bile çarşambadan önce sakın yapma diyor en erken çarşamba yapalım o zaman
şuan o kadar regl belirtileri varki ve de şiddetli ilk bir korkarak karşıladım. Bu zamana kadar sadece bacak ve bel ağrısı bir de ara ara sanki iğne batiyormuş gibi kasıklarda hissiyatım olmuştu ama bugun çok başka. İnşallah güzel şeylerin habercisidir
sen çok daha iyi olacaksın allahın izniyle kendine güvennYazdıklarınızı görünce daha iyi hissetmeye başladım. Sende çok denemişsin azmine hayran kaldım gerçekten. Umarım bende senin kadar güçlü olmayı başarabilirim. Duygusal dalgalanmalara direnmek çok zor oluyor![]()
Bende hesaplama yaptım tahmını devam ederse hamilelik 25.01.2026 diyor
1 saniyelik ağrı mı desem sancı mı desem göbek çevremde ve kasıklarımda öyle bir şeyim olmuştu göbeğime yaptığım iğnelerden diye düşündüm hep bacak üstünde de ağrılarım oldu ama şöyle bir şey var gerçekten herkeste farklı ilerliyor süreç hiçbir belirti olmadan pozitif gören çok arkadaşımız var benim şu an 1 saniyelik sancı dışında hiçbir belirtim yok hala 5. haftaya girmeme rağmen ben de endişeleniyorum ama aklıma hemen herkesin süreci farklı işliyorr düşüncesini getiriyorum biraz rahatlıyorumKızlar bugun transfer + 5. Günüm böyle adet olacakmış gibi hassasiyetim var. Özellikle pozitif gören arkadaşlarım sizde de bu şekilde olmuş muydu ya da yakın tarihlerde transfer olduğumuz arkadaşlar sizde böyle bir durum var mı ?
dualarım anne olma yolunda mücadele eden hepimiz için pes etmek yok hep beraber senin güzel haberlerine de tanık olacağız inşallahHerkese merhaba . Benim sürecimiz tamamlandı biyokimyasal olduğu kesinleşti ilaçları bırakıyorum 3 güne kanamanın gelir dedi doktorum ama pcos olduğum için kendiliğinden gelirmiş emin değilim doktorum gelir müdahale ermeye gerek yok ilaç vs dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dualarınıza talibim 2. Transfer için
hayırr sakın ümitsizliğe kapılma her zaman belirti olmuyor ki kötü hislerini hemen kış kışlaa iyi düşünn allahın izniyle güzel olacak her şeyDüne kadar belirtim var gibiydi ay bugün hiç nirşey yok şuan ümitsizliğe girdim bri tık![]()
Evet ya odağımız burada olduğu için aşırı her şeyi detaylandırıyoruzÇarşamba günü 1 hafta olmuş olcakilaç kullanırken regl olmazsın korkma sakın. Şimdi sen bugün başka diyince bende bugün başka bişey yok
kendimizi çok dinliyoruz sanırım
![]()
Benim de şuan sata göre 4 haftalık transfere göre 4+3Bende hesaplama yaptım tahmını devam ederse hamilelik 25.01.2026 diyor
Ben transfer günüyle beraber 4. Gündeyim ama fitil koyduğum anda yakıyor hatta dün sarı renkli akıntıyla gelmiş birkaç saat sonra doktor belirti arıyorsun ondan diyor da bunun belirti aramakla alakası yok sizde de mi aynı his oluyor yanma acı gibiFitilden kaynaklı cnm. Bendede aynı şey var. Birde fitilden sonra hafif ağrı oluyor.