• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

asla kendinden utanma hepimiz acımızı kendi içimizde yaşıyoruz hepimiz acıyı farklı karşılarız üzüntünü de yaşa sevincini de sadece son ana kadar umudunu kesme olumlu olmaya çalış çok zor biliyorum ama umut ve pozitif olmak kendini rahatlatmak çok önemli tedaviye başlarken çok kez sil baştan başlamak zorunda kalıyoruz ama bizler çok güçlüyüz sonunda mutluluğa kavuşacağız rabbimizin izniyle allahtan umut kesilmez güçlü kall 🫂💓🥹
Yazdıklarınızı görünce daha iyi hissetmeye başladım. Sende çok denemişsin azmine hayran kaldım gerçekten. Umarım bende senin kadar güçlü olmayı başarabilirim. Duygusal dalgalanmalara direnmek çok zor oluyor 🥹💕

Ahh kız kardeşim yüreğini hissettiğimi belirtmek isterim. Kelimeler dile gelse her birimizin aslında ne kadar çok hikayesi olduğunu göreceğiz. Bazen yaşadıklarıma hala inanasım gelmiyor. Bir de süreci sadece eşimle birlikte yönetiyoruz kimse hiç bir şey bilmiyor. O kadar zorlayıcı olduğu zamanlar oluyor ki...
Ama bir gun hepsi sona erecek öyle bir güzellik gelecek ki her şeyi unutturacak bize 🥹🤎 Rabbim hepimize yürek ferahlığı versin, yalnız değilsin hepimiz bu yolda birlikte yürüyoruz. Kendine müsade et, her duygu çok normal. İnşallah güzel haberleri birlikte alacağız 🌿💙🙏
Süreci tek başına yönetmen zor olmuştur eminim. Her şey bittiğinde bunu tek başıma başardım diyeceksin. Bu saatten sonra seni kolay kolay hicbir sey yıkamaz 🥹
Bende çok yakın olduğum dostlarıma içimi açtım ama pişman oldum. Bu süreçte çok arkadaşımla arama mesafe koydum. Bende keşke kimseye anlatmasaydim diyorum.
Burada gördüğün yakınlığı yıllarını verdiğin insanlarda göremiyorsun. Oyuzden buranın yeri bir başka. Bizi en iyi biz anlarız 💕

Süreci tek başına yönetmen zor olmuştur eminim. Her şey bittiğinde bunu tek başıma başardım diyeceksin. Bu saatten sonra seni kolay kolay hicbir sey yıkamaz 🥹
Bende çok yakın olduğum dostlarıma içimi açtım ama pişman oldum. Bu süreçte çok arkadaşımla arama mesafe koydum. Bende keşke kimseye anlatmasaydim diyorum.
Burada gördüğün yakınlığı yıllarını verdiğin insanlarda göremiyorsun. Oyuzden buranın yeri bir başka. Bizi en iyi biz anlarız 💕
Dilerim Rabbim halden anlayan insanlar ile yollarımızı birleştirir. Her şey güzel olacak Allahın izniyle 🥹🥰💙

Kızlar bugun transfer + 5. Günüm böyle adet olacakmış gibi hassasiyetim var. Özellikle pozitif gören arkadaşlarım sizde de bu şekilde olmuş muydu ya da yakın tarihlerde transfer olduğumuz arkadaşlar sizde böyle bir durum var mı ?

@dryod E eftelya92 kızlar başarılar dilerim inşallah sağ salim kucaklamakta nasip olur.Yarın çok güzel çok duygusal paha biçilemez bir ana tanık olacaksınız.Sıkı sıkı sarılsınlar annelerine embriyolarınız🌸💝bol şanslar💝💝
Evet 11 de oldu transferim çok duygusalım inş bebişlerimiz bizimle kalmayı tercih eder bu arada test günüm 7 Haziran

Herkese merhaba . Benim sürecimiz tamamlandı biyokimyasal olduğu kesinleşti ilaçları bırakıyorum 3 güne kanamanın gelir dedi doktorum ama pcos olduğum için kendiliğinden gelirmiş emin değilim doktorum gelir müdahale ermeye gerek yok ilaç vs dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dualarınıza talibim 2. Transfer için

Kızlar bugun transfer + 5. Günüm böyle adet olacakmış gibi hassasiyetim var. Özellikle pozitif gören arkadaşlarım sizde de bu şekilde olmuş muydu ya da yakın tarihlerde transfer olduğumuz arkadaşlar sizde böyle bir durum var mı ?
Göğüslerde sancı ve kasık ağrısıysa bende de var 🥹ilk günden beri hemde

Herkese merhaba . Benim sürecimiz tamamlandı biyokimyasal olduğu kesinleşti ilaçları bırakıyorum 3 güne kanamanın gelir dedi doktorum ama pcos olduğum için kendiliğinden gelirmiş emin değilim doktorum gelir müdahale ermeye gerek yok ilaç vs dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dualarınıza talibim 2. Transfer için
İnşallah çok daha kolay ilerleyen bir süreç ve neticesi olumlu olur, bu yaşadıklarınız da unutulup gider 💓

Göğüslerde sancı ve kasık ağrısıysa bende de var 🥹ilk günden beri hemde
Göğüslerimde ağrı yok ama dolgunluk var bir de öncesindeki gibi kasıklarımda ara ara batmalar değil de şuam resmen ağrı hissediyorum. Aynı zamanda ateş basması da var umarım benimledir bebişim ve sık sıkı tutulmuştur 🥹🥹🥹

Göğüslerimde ağrı yok ama dolgunluk var bir de öncesindeki gibi kasıklarımda ara ara batmalar değil de şuam resmen ağrı hissediyorum. Aynı zamanda ateş basması da var umarım benimledir bebişim
Ateş basmasıda var aynı zamanda, ama kasık ağrım diğer günlere nazaran daha hafif bugün. Meraktan çatlıcam ayol yarın evde test yapsam çıkar mı ki 😂😂

Ben transfer+8 gündeyim. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Çok özür dileyerek, benim çok fazla akıntım oluyor su gibi biraz progestan fitil parçaları da geliyor beyaz beyaz. Ama fazla yani gün içinde 4-5 defa günlük ped değiştirmek zorunda kalıyorum. Böyle sanki çişimi yapıyormuşum gibi akıyor resmen mesela 2,5-3 saniye boyunca. Böyle bir şey yaşayan var mı neden olabilir fikriniz var mı?
Merhaba bende de aynı şey var su şeklinde akıntı şu an göbekten progestan kullanıyorum nettede okudum bazı kadınlarda olabiliyormuş

Ateş basmasıda var aynı zamanda, ama kasık ağrım diğer günlere nazaran daha hafif bugün. Meraktan çatlıcam ayol yarın evde test yapsam çıkar mı ki 😂😂
Bugun zor tuttum kendimi, yarın başarılı olur muyum bilmiyorum 🤭 ama telaşlanacak bir şey yok galiba değil mi sonuçta belirtileri regl belirtilerine benzer diyorlar?

Bundan sonrası inşallah yollarında çiçekler açar arkadaşım 🌺

Kızlar günaydın bugün kan günümdü kan verdim 428 çıktı iki gün önceki de 245 di 🥹 klinimiği aradım gayet güzel tebrik ederim dediler 2-3 gün sonra bir daha kan verirsiniz yine istikrarlı artarsa cuma da keseye gelirsiniz dediler 😍
Ay gebelik takvimi eklemişsin duygulandım 🧿🌺

Bugun zor tuttum kendimi, yarın başarılı olur muyum bilmiyorum 🤭 ama telaşlanacak bir şey yok galiba değil mi sonuçta belirtileri regl belirtilerine benzer diyorlar?
Ay yarın yapsak çıkarmı dersin ama daha benim kargoda testlerim gelmedi 😂 benide bekleeee birlikte yapalım bazılarında hiç belirti yok bazılarında da regl belirtisi gibi değişkenlik gösteriyor. Hiç bilmiyorum ki kuzum bende

Kızlar az önce yazışmaları okudum ve çok duygulandım🥹 okuduğum her güzel haberde kendim hamile kalmış gibi mutlu olduğum gibi olumsuz haber alan arkadaşlarda da üzüntüyü iliklerime kadar hissettim. Hepimiz aynı yolda yürüyoruz kimimiz için bu yol biraz daha zorlu olabiliyor. Her zaman Allah’a hayırlısı için dua ediyorum hakkımda hayırlı olanı sağlıkla, kolaylıkla bana ve benim durumumda olanlara nasip et diyorum. Yarın kan vereceğim. 2. Tedavi denemem ama ilk transfer sonucum olacak hem korku, hem umut var içimde. Kendimi çok yalnız hissettiğim bir süreçteydim bana çok iyi geldiniz. İyi ki varsınız🌸 Rabbim dualarınızı kabul etsin🙏

Back
X