Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Çok teşekkür ederim araştırıcam dediğin doktorları ama aklımda ilk iş KIR testi var. Rahim embriyoyu kabul etmiyorsa KIR testi pozitif çıkıyormuş. Onun da aşısı varmış eşin kanından aşı yapıp antikor oluşturuyorlarmış. Ama gerçekten maddi olarak toparlanmaya ihtiyacımız var. Tüp bebek tedavisinde her şey çok pahalı 3 senedir doğum sigortası ödüyorum ha oldu ha olucak diye. Valla deneyeceksem de son denemem olacak pek gücüm kalmadı eşime evlat edinmeyi de teklif ettim ama o da onu istemiyor

Bence umudunuzu kesmeyin testimi günümden erken verdim demiştiniz sanırım gününüzü bekleyin yinede ilaçlarınızı kesmeyin.

Kızlar 23 mayısta dondurulmus 5. Gün embriyo transfer ettiler. 2.5 yıldır uğraşıyoruz olmuyor bebeğimiz. haliyle heyecanla zaman geçsin istiyorum. Dayanamayıp erkenden erken gebelik testi yaptım. 3. Ve 4. Günlerde. İkinci çizgi cok silik de olsa ikisinde de çıktı. Erken mi ümitleniyorum yoksa kafayı mı yedim iyice bilmiyorum sizlerden başına gelen oldu mu erken zamanda ikinci silik cizgi görme vakası?

Ayni durumdayım benimde 23 mayis transfer günümdü 5. Gun embriyosu ama ben cesaret edemiyorum test yapmaya sanırım kan testini bekleyeceğim. İkinci çizgiyi görmeye çok sevindim ama çok erken degilmi idrar testi iicin

Evet fazlasıyla erken. Ama hobim gibi bişi oldu idrar testleri yapmak ama ikinci çizgiyi hiç beklemiyordum zaman gecsin falan diye düşünüp yapmıstım. Simdi hic zaman gecmiyor

Merhaba kır testi benim de poz gelmisti makrofaj aşısı deniliyor transfer sürecine girince reglden bir hafta sonra iki tüp kan alıyorlar 8-10 gün kadar kültür hazırlanma suresi oluyor transfer den bir yada 2 gün önce transfer gibi rahimde serum gibi sıkıyorlar içeri.ilk transferimde de yaptirdik kimyasal oldu 2.transferim de de yaptirtik şükür pozitf sonuç aldık.izmir de Erol tavmergen kliniginde tedavi gördüm

Aaa bahçecide ebru hanım vardı bahçeciden ayrıldı izmire taşındı onlar evlendiler onun eşi değil mi erol tavmergen

Aaa bahçecide ebru hanım vardı bahçeciden ayrıldı izmire taşındı onlar evlendiler onun eşi değil mi erol tavmergen
Ya evet ebru hocam bana şans mı getirdi desem ne desem bilemiyorum ona ettiğim duayı kimseye edemem.ikinci transfer aşamasında ma ebru hoca ile girdik bana güven dedi çok korkularım vardı ama güvendim oda dediğini yaptı

Ne kadar güzel İzmirdekiler çok şanslı
Tavmergen de herkes embriyolarin 3.gun dondurmasını 5.gune gitmemesinden sikayetciydi. Burada bilr bunu çok okudum.Ebru hoca gelince ilk işi donmuş olan 3.gun embriyolarini ilk yada iki üç transferi olanlar ebriyolari çözüp 5.gune goturme oldu ben çok korktum bu süreçte ya gitmezse diye ama tek dediği 3 embriyonun içinde hangisi en iyiyse onu bulacağız o bizim dedi dediği de oldu bir değil iki embryiom ulaştı 5.gune çok şükür

Bence 5. Güne embriyo götürmek istemek çok güzel bişey evet beklerken stresli ama gidemeyen embriyo zaten gebelik vermeyecek. Boşuna transfer olmaktansa yaşama tutanacak kaliteli sağlıklı bir embriyoyu transfer ettirmek biz hastaların faydasına. Eğer o bebek bizimse 5. Güne güle oynaya gidiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…