- 17 Mart 2023
- 646
- 878
- 33
- 31
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #1.581
Merhaba canım.Aramıza hoşgeldin.Sürecin çok güzel geçsin sonu bebeğini kucakladığın günlere çıksınKızlar 23 mayısta dondurulmus 5. Gün embriyo transfer ettiler. 2.5 yıldır uğraşıyoruz olmuyor bebeğimiz.haliyle heyecanla zaman geçsin istiyorum. Dayanamayıp erkenden erken gebelik testi yaptım. 3. Ve 4. Günlerde. İkinci çizgi cok silik de olsa ikisinde de çıktı. Erken mi ümitleniyorum yoksa kafayı mı yedim iyice bilmiyorum sizlerden başına gelen oldu mu erken zamanda ikinci silik cizgi görme vakası?
Ayyy hamile takvimi eklemişsinTavmergen de herkes embriyolarin 3.gun dondurmasını 5.gune gitmemesinden sikayetciydi. Burada bilr bunu çok okudum.Ebru hoca gelince ilk işi donmuş olan 3.gun embriyolarini ilk yada iki üç transferi olanlar ebriyolari çözüp 5.gune goturme oldu ben çok korktum bu süreçte ya gitmezse diye ama tek dediği 3 embriyonun içinde hangisi en iyiyse onu bulacağız o bizim dedi dediği de oldu bir değil iki embryiom ulaştı 5.gune çok şükür
Cuma aşkm sen haftaya atmıştın dimi beta verdinmi bidaha benim dün 950 çıktı gitemeden perşembe vericem yineAyyy hamile takvimi eklemişsinçok güzel kese günün ne zamandı canım?
Hayır canım ben 21-23-25 te verdim.81,78-193,6-512,6 geldi. Doktorum 3.kanı istememişti bile ben kendimce verdim.Cuma aşkm sen haftaya atmıştın dimi beta verdinmi bidaha benim dün 950 çıktı gitemeden perşembe vericem yine
Aynı benim de öyle aşkm 21 23 26 da verdim 100 232 950 geldi benden de istemedi bende tekmi ciftmi çok merak ediyorum az önce test yaptım ful artı ful çıktı ahahahahHayır canım ben 21-23-25 te verdim.81,78-193,6-512,6 geldi. Doktorum 3.kanı istememişti bile ben kendimce verdim.Tek mi çift mi merakımdan dolayı dayanamadım 31 mayısa aldık randevuyu aslında sabretsem belki 2 haziranda kalpte duyar mıydık ki
benim değerden dolayı kafamda bir acaba oluştu ama asla emin olunacak bir durum değil bakalım hayırlısıııKızlar gebelik pozitif görenlerinizden kimler ikiz bekliyor?
İlaçlardan bacım bende de el ayak yanması çok oluyorHanımlar günaydııınnnbirşey soracağım benim transfer +7. Günüm (2. Gün embriyosu) bu 2. Gün gece çok terliyorum kalktığımda atlet artı pijamaya kadar değişiyorum? Var mı böyle olan normal mi?
Canım merhaba eğer çatlatma iğnesi vurulmadıysan gözün aydın gözüküyor 5. Gün embriyosu olduğu için erken yakalayabilirsin. Gün gün veya 2 günde bir takip etKızlar 23 mayısta dondurulmus 5. Gün embriyo transfer ettiler. 2.5 yıldır uğraşıyoruz olmuyor bebeğimiz.haliyle heyecanla zaman geçsin istiyorum. Dayanamayıp erkenden erken gebelik testi yaptım. 3. Ve 4. Günlerde. İkinci çizgi cok silik de olsa ikisinde de çıktı. Erken mi ümitleniyorum yoksa kafayı mı yedim iyice bilmiyorum sizlerden başına gelen oldu mu erken zamanda ikinci silik cizgi görme vakası?
Canım merhaba eğer çatlatma iğnesi vurulmadıysan gözün aydın gözüküyor 5. Gün embriyosu olduğu için erken yakalayabilirsin. Gün gün veya 2 günde bir takip ettest markan neydi bu arada
Ne ilaçmış ya termal gidip sülük hacamat falan mı yaptırsak anca geçer etkisi gibiİlaçlardan bacım bende de el ayak yanması çok oluyor
ben silik çizgi gördükten sonra kan testine kadar her gün test yaptım hala orda mı diyeEvet fazlasıyla erken. Ama hobim gibi bişi oldu idrar testleri yapmakama ikinci çizgiyi hiç beklemiyordum zaman gecsin falan diye düşünüp yapmıstım. Simdi hic zaman gecmiyor
maalesef bir bilgim yokKızlar genel kan tahlilimin bi kısmı çıktı ama pct 0.31 vücütta enfeksiyon anlamına mı gelir
5 in üstünde bi değer canım doktoruna sordun mu ne dedi. Bence var gibiKızlar merhaba ben bu gün kan verdim 6.5 çıktı değerim çok düşük yükselirmi acaba şimdi doktora gideceğim
Şimdi geldim bekliyorum çok düşük ama belkide kimyasal olmuştur o kadar kötüyüm ki5 in üstünde bi değer canım doktoruna sordun mu ne dedi. Bence var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?