Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Kızlar devlet ya da şehir hastanelerinin acili beta testi yapıyor mu. Sağlık ocağında 1 gün sonra çıkıyor sonuç diye bir yazı okudum ama bilgi verebilir misiniz

Ben de sizden sorayım 3 haziran benim de dayanamıyorum artık

Merhabalar bende mayıs 26 sinda transfer oldum 5. Gün 2 adet 4aa kalitesinde. Transferden beri kasıklarda minik minik ağrılar var. İki gündür belim de ağrıyor bugün 3. Gün vücudum göğüsler de şişti tabi ilaçların da etkisi olabilir ama böyle olup da pozitif gören oldu mu?

Kızlar devlet ya da şehir hastanelerinin acili beta testi yapıyor mu. Sağlık ocağında 1 gün sonra çıkıyor sonuç diye bir yazı okudum ama bilgi verebilir misiniz
Devlet hastanesi bana yapmadı belki doktorun yanına gidip rica edersen yapar bilmiyorum. Sağlık ocağı da tavsiye ediyorum sonuçlar geç çıkıyor bekle bekle stres oluyorsun

Benim de 23 Mayıs transfer günüm ama aynı Brnim de hiç cesaretim yok başta 12. Gün yaparım diyordum şimdi 9ya da 10. Gün yaparım diyorum direkt kanda öğrenmek beni daha çok üzer sanki olumsuz olursa

Neden 11 haziran.Kese görmeye neden o kadar uzak bir zamanda gidiyosunuz?
randevum tam bayramın ortasına denk geldi ondan ve şu anlık bir problem gözükmediği için ortada bayramdan önce yerine sonraya verdi hem biraz daha haftam ilerlemiş olacak hem de kese ve kalp atışına aynı anda bakacak inşallah bakalım bir de benim doktor biraz garantici çok şükür herhangi bir kötü yan etki de yok vücudumda kötüye dair o yüzden şu anlık rahat rahat bekliyorum günümü inşallah böyle sorunsuz devam eder sürecim ve süreçlerimiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…