Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Mol gebelikte fazla yüksek beta çıkabiliyormuş o kafamı karıştırmıştı. 428 den baya fazla artmış oldu çünkü
Merhaba hiç öyle düşünmeyin ben ilk gebeliğimde test sonucumu 1000 küsürlerde öğrenmiştim.(tabi ben 15 günlük test sonrası yaptırıyorum da doktor öyle istiyor. ) İkinci değerim 3000 küsürlerdeydi. Gayet sağlıklıydı. Güzel düşün arkadaşım. Sonra Güzellikler hep bulur seni.

Tabi ki isterim yaş 33 ilk deneme test günü 4 haziran

pozitifi gören arkadaşlarım transferden sonraki günlerde neler yaşadınız herhangi bir belirti var mıydı kasık ağrısı vs
kasıklarımda ve göbek bölgemde çok hafif anlık sancılar oldu ellerimde ve ayaklarımda ani sıcaklık artışı oldu ara ara biraz klasik olacak bu söylediğim ama belirti aramamak lazım arayınca insan deliriyor pozitifi görmek bile yetmiyor sonraki süreçte şu an yine belirti arıyorum mesela kendimde belimde ağrı yok mide bulantım yok ama diğerlerinde var böyle düşünüp kendime kötülükten başka bir şey yapmıyorum sen de kendine kötülük yapma canım

Arkadaşlar merhaba transferlerinizde embriyo glue ve serum kullandınız mı? Pozitif katkısı yüzde kaçtır acaba?
Benim ikinci transferim ve de son kalan embriyomdu. Doktorum şansı artırmak için embriyo glue önerdi bize de mantıklı geldi açıkcası, denedik. Henüz sonucum belli değil ama doktorumun tabiri ile tüm tuşlara basmak olarak yorumlayabilirsin demişti. Extra bir ücret dahilinde işlemi yaptırdık bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız

İnşallah sağlıklı hayırlı sonuçlar alırsınız insan ne varsa hepsini yapmak istiyor

Benim 5.ci gün embriyosuydu bugün transferimin 3.günü birşey hissedemiyorum çok merak ediyorum

Benim 5.ci gün embriyosuydu bugün transferimin 3.günü birşey hissedemiyorum çok merak ediyorum
inanın önemli değil hissetseniz de ilacın yan etkisidir muhtmelen kendinizi biraz rahatlatmaya çalışın daha çok erken her şey için dizi falan izleyin odağınızı dağıtabileceğiniz şeyler yapın bol bol dua edin rabbim en hayırlısını en sağlıklısını versin sana

Merhaba arkadaşlar 20 mayısta 2 âdet dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi bugün transfer sonrası 8. Gün idrar testi negatif çıktı 2. Çizgi çok çok hafif var gibi ama sanırım oda göz yanılgısı belirti olarakda kasıgımda ara ara batma şeklinde sancı oluyor bugün sonucu görünce çok üzüldüm stresten uyku uyuyamıyorum benim gibi olup kanda pozitif gören var mı ?

idrar testleri yanıltıcı olabilir ve ben de erken test yaptığımda çoook silik çıkmıştı ve dediğim gibi bence erken idrar testi için sakın modunu düşürme gerçekten erken daha, kan testi vereceğin günden 1-2 gün önce kan vermeye git istersen mesela bugün negatif gören ertesi gün idrarda çok silik çizgi görebiliyor daha 8. günün yeni dolmuş sakin olmaya çalışın stres en büyük düşmanımız

Kendiniz bu şekilde şartlamayın bencede 3. Gün daha çok erken. Sonuçta doğal gebelik yaşamış olsaydık burda bir çoğumuz adet günümüz geçmeden anlamayacaktı öyle düşünün sabırla ve dua ile inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Arkadaşların dediği gibi kafanızı dağıtacak birşeyler yapmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…