- 14 Mayıs 2025
- 139
- 309
- 18
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #1.641
hayırlı olsunn kan testin de çıktı mı miss miss çıkacak gibi duruyorr hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip olsunDayanamadım.bir test daha yaptım şimdi kan tahlili verdim sonuç bekliyorum
Gerçekten zor bir süreç. Maalesef bazılarımız için biraz daha fazla mücadele gerektirebiliyor sen her zaman moralini yüksek tut ve umudunu kaybetme
Amin inşallahhayırlı olsunn kan testin de çıktı mı miss miss çıkacak gibi duruyorr hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip olsun
ohaBen dün verdim cuma çıkar dedi sağlık ocağı beta için
Yine haberleşelim şurda cumaya ne kaldı kiEvet merkezde ki doktorum çağırdı kuzum şehir dışından gidicem 2 saat falan sürüyor.sonrasinda burdaki canım doktorumla devam edicez
Bende terliyordum ki halen sıcak geliyo hava.bana fazladan bi sıcak basıyo sanki.Tabi ben hatayda yaşıyorum bununda etkisi olabilirHanımlar günaydııınnnbirşey soracağım benim transfer +7. Günüm (2. Gün embriyosu) bu 2. Gün gece çok terliyorum kalktığımda atlet artı pijamaya kadar değişiyorum? Var mı böyle olan normal mi?
2 gündür bana da öyle ara ara sıcak basıyor ama benim için kriter değil bu adet olmadan önce de oluyordu ama gece terlemesi fenaydıBende terliyordum ki halen sıcak geliyo hava.bana fazladan bi sıcak basıyo sanki.Tabi ben hatayda yaşıyorum bununda etkisi olabilir
Neden sorun olsun ki? Yani sen ne için korktun? Ne güzel işte.Benim ilk verdiğimden beri 2 katından fazla çıktı.Merhaba kızlar 26 sı asıl test günümdü
21.05 - 65
24.05 - 245
26.05 - 428
28.05 -1045
Çıkmış son testte benim gibi iki katından fazla çıkan var mı sıkıntı yok dedi kliniğim ama içime şüphe doğdu 850 yi geçsin diye dua ederken 1045 şoku yaşadım
Amin canım.Benimde kanama falan herhangi olumsuz bir sıkıntım yok.Bende biraz daha geç gideyim diye düşünmüştüm.Ama ikisi de tuttu mu diye meraktan çatlıyorum.cumartesi çağırdı.5+1 falan olucam.Merakıma yeniliyorum.yoksa bende demiştim az daha büyüsün öyle gideyim diyerandevum tam bayramın ortasına denk geldi ondan ve şu anlık bir problem gözükmediği için ortada bayramdan önce yerine sonraya verdi hem biraz daha haftam ilerlemiş olacak hem de kese ve kalp atışına aynı anda bakacak inşallah bakalım bir de benim doktor biraz garanticiçok şükür herhangi bir kötü yan etki de yok vücudumda kötüye dair o yüzden şu anlık rahat rahat bekliyorum günümü inşallah böyle sorunsuz devam eder sürecim ve süreçlerimiz
Tebrikler demek istiyorumKızlar merhabalar bu şekilde çıkıyor son iki gündür, bugun transfer + 7. Gunum. Ne dersiniz?
Merhabalar bende mayıs 26 sinda transfer oldum 5. Gün 2 adet 4aa kalitesinde. Transferden beri kasıklarda minik minik ağrılar var. İki gündür belim de ağrıyor bugün 3. Gün vücudum göğüsler de şişti tabi ilaçların da etkisi olabilir ama böyle olup da pozitif gören oldu mu?
Bizim devlet hastanesi acili beta bakamayız dedi.Tüp bebek olduğunu söyleyince tamam diyip yardımcı oldular.Yoksa bakmayacaktı.bi şansını dene. Ya da sabahtan direkt bi kadın doğumcunun yanına git.Sekreterine tüp bebek olduğunu söyle.beklemene gerek kalmadan sekreter beta istemi yapıyor.Doktorla bile konuşmana gerek kalmıyor.Tüp bebek diyince bana çoğu hastane personeli yardımcı olmuştu.Kızlar devlet ya da şehir hastanelerinin acili beta testi yapıyor mu. Sağlık ocağında 1 gün sonra çıkıyor sonuç diye bir yazı okudum ama bilgi verebilir misiniz
Yok canım git bi kadın doğumcunun kapısına sıra almadan söyle sekretere tüp bebek beta vericem de.yardımcı olurlar illaki. Güzelce anlat yeter ki.Sağlık ocağı geç çıkıyor hep.Hastaneye git direkt sabah erkenden.doktor gelmeden sekreter geliyo zaten.ona anlatırsın durumunuYaa ne kadar geç çıkıyormuş doktorum yarın test sonucunu istedi o zaman özele gidicem mecbur
Mol gebelikte fazla yüksek beta çıkabiliyormuş o kafamı karıştırmıştı. 428 den baya fazla artmış oldu çünküNeden sorun olsun ki? Yani sen ne için korktun? Ne güzel işte.Benim ilk verdiğimden beri 2 katından fazla çıktı.
Ya ikizseMol gebelikte fazla yüksek beta çıkabiliyormuş o kafamı karıştırmıştı. 428 den baya fazla artmış oldu çünkü
Ayy canım benim çok teşekkür ederiiim yarın da yapıp cuma günü kan vereceğim inşallahTebrikler demek istiyorumama kan vermek için biraz daha sabret.En azından cumayı bekle daha çok çok çok yeni belli ki.Ben erken gebelik testi yapıp kan vermeye gittim.totalde 14 günlük embriyoydu.yani transfer+11.gün direk çıktı ve silikten bi tık iyiydi.O günki kan sonucum 193,6 idi. Yani hemen çıktı ama yine silikti. Yarın yine test yaparsan bundan daha belirgin çıkar.
Kuzu tek embriyo ama yüzde iki şans varYa ikizseya sonradan bölünüp o da beta üretmeye başladıysa iyi düşün iyi olsun
yaaaAmin canım.Benimde kanama falan herhangi olumsuz bir sıkıntım yok.Bende biraz daha geç gideyim diye düşünmüştüm.Ama ikisi de tuttu mu diye meraktan çatlıyorum.cumartesi çağırdı.5+1 falan olucam.Merakıma yeniliyorum.yoksa bende demiştim az daha büyüsün öyle gideyim diyeama başaramadım
ay aynısı ya özellikle akşama doğru aniden ter basıyor eller zaten ara ara sıcacık oluyor artık belirti mi havadan mı hiç bilmiyorumBende terliyordum ki halen sıcak geliyo hava.bana fazladan bi sıcak basıyo sanki.Tabi ben hatayda yaşıyorum bununda etkisi olabilir
Teşekkür ederim canımYok canım git bi kadın doğumcunun kapısına sıra almadan söyle sekretere tüp bebek beta vericem de.yardımcı olurlar illaki. Güzelce anlat yeter ki.Sağlık ocağı geç çıkıyor hep.Hastaneye git direkt sabah erkenden.doktor gelmeden sekreter geliyo zaten.ona anlatırsın durumunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?