• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Merhaba kızlar 7 mayısta 5.gün 4bb tek embriyo transfer oldum 2.gün çok şiddetli olan sonra azalan kasık ağrılarım oldu bu 2.transferim ilkin de de ağrım olmuştu maalesef o negatif oldu şimdi de aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun sizin belirtileriniz neler
Ay naptınız test gününüz ne zaman sonuç ne oldu? Bir de yaşınız kaçtı acaba

Ben Mayıs’ın 2’sinde, yani on gün önce 5. gün embriyosu transferi oldum. Transfer günü dahil 10. günüm ve test günümdü.
Sonuç pozitif dedi doktor ama BETA HCG 33. Sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum çok düşük gibi geldi bana.
Kafayı yiyecegim artık ne zaman anksiyetem sona erecek bilmiyorum. Pozitif sonuç geliyor o bile kesin değil anlamıyorum ki :( helppppp :(
Sizin son durum nedir? Bir daha test yaptınız mı?yaşınız kaçtı acaba ve kaçıncı deneme

Selam bugun kan testi yaptım çok şükür pozitif 12.gün 219 sonucum doktorum gayet iti dedi 2 gün sonra tekrar test istedi 27 yaşındayım ilk denemem 5.gün dondurulmuş embriyo
Yaaa ne güzel, maşallah size🥳💝🧿🧿tabloda positifler artıyor😍🧿çok sevindim adınıza.Sağlıkla kucakla canım😍haberlerini yine bekliyorum🫠 mesela burdaki bi çok kadın belirtilerini merak etmiştir🤭 nelerdi?

Yaaa ne güzel, maşallah size🥳💝🧿🧿tabloda positifler artıyor😍🧿çok sevindim adınıza.Sağlıkla kucakla canım😍haberlerini yine bekliyorum🫠 mesela burdaki bi çok kadın belirtilerini merak etmiştir🤭 nelerdi?
Çok teşekkür ederim amin inşallah herkes güzel sonuç alır allah kimsenin kucağına boş bırakmasın hep bel ağrısı vardı ve bazen sağ bazen sol kasıkta batma oluyordu başka belirti yoktu

Benimde 6. Gün blast embriyo iyi kalite, yarın 7. Günüm yapsam çıkar mı ki 🥹🤍
Bence yapmayın anlıyorum beklemek çok zor ben eşime her gün diyordum yapalım diye hayır diyordu bekliyeceğiz çünkü stres yaptıkca etkiliyor rahat ol pozitif düşün ve gününü bekle inşallah pozitiftir

Bence yapmayın anlıyorum beklemek çok zor ben eşime her gün diyordum yapalım diye hayır diyordu bekliyeceğiz çünkü stres yaptıkca etkiliyor rahat ol pozitif düşün ve gününü bekle inşallah pozitiftir
Aminn, inşallah bu kadar bekledim devamı gelir yapmayacağım dediğiniz gibi 🥹🤍

Ay kız ne belirtisi daha dün koydular🤭 yapay zekaya sordum 3 gün içerde gezecekmiş hücresel olarak büyüyecekmiş aynı zamanda.4 ve 5. Günlerde tutunacakmış rahim duvarına.Hafif lekelenmeler olabilirmiş.Ondan sonra betahcg salgılayacakmış🫠🥹🥹 o yüzden belirti falan düşünmüyorum.Tek ağrım kalçadan yaptırdığım progestronun kalçamı ve bacaklarımı ağrıtması.Sırt bel ağrısı bende normalde de vardı onları saymıyorum ağrı diye😂😂
Dogru bu dediklerin ama 5.gün embriyosunda implatasyon süreci daha erken oluyo bu arada kız MAŞALLAH zehir gibisin yapay zeka nerden geldi aklına 😂😂😂🤣🤣🤣

Back
X