hayır canım hatay iskenderunda.Bize yakın diye tercih ettik.Ünü olduğu ya da kaliteli iyi diye duyduğumuz için değil.Git-geller ile yollarda çile çekmemek ayrıca stres olmamak için böyle tercih ettik.
Evet yumurtalıklarına baktır reglinle birlikte git.Bakalık bu ay kaç yumurta görünecek.Ama kesinlikle yeme içmeyi düzenle.Haftada en az 3 kere falan hafif tempolu yürüyüş yap, avakado,haşlanmış yumurta falan öneriyorum ben size.Yani araştırırsınız yumurta kalitesini arttıran şeyleri tabii.Ama yeme içme önemli ama tek sebep değil.Birazda kısmet işi bu yumurtaların döllenme işi.Aaa aklıma geldi.Ayrıca bizim 3/3 yaptığımız ilk Opu de embriyolog demişti ki, mikroenjeksiyon mu ne yönetemiyle döllemiş yumurtalarımı.Yani en iyi spermleri seçip döllemiş.Diğer Opu olduğun yumurtalarımda yani 6/2 yaptığımda hüç bahsetmedi bundan.diğer bir yöntem daha varmış ki o da yumurtanın üstüne seçilmeyen rastgele spermler mi ne konuluyormuş kendiliğinden dölleniyormuş sanırım.Bence buna da dikkat edin.
En önemlisi stres, uzak durun.Demesi kolay yapması zor.Bende ara ara böyle umutsuzluğa kapılıyorum.Geriliyorum.Allah hepimizin yardımıcsı olsun sana sıkı sıkı sarılıyorum.Aklıma bişey gelirse yine yazarım.Ya da siz sorarsınız bizlere.Birbirinizib ışığı olmak çok iyi geliyor bana sizr de iyi geliriz inşallah