Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Bir kan kimseyi meşgul etmez diye düşünüyorum. Doğal gebe kalan çevremde çoğu kişi acilde kan verdi. Sağlık ocağı sonucu ertesi gün verdiği için beklemek istemiyor kimse. Gebelik şüphem var kan vermek istiyorum diyerek kan verdiler bir sorun olacağını sanmıyorum 🤗
Valla benim bugün progestan iğne günüm gitmişken bakmalarını istiycem ☺️ neden hak yiyesin ki ameliyathaneyi meşgul etmiyorsun ☺️ 8-6 çalışıyorum işten izin almak istemediğim için ben hep akşamları yaptırmıştım mesela
Ay inşallah kızlar.utandığım için eşimi de götürücem yanımda🥲☺️

Valla ıkı tane verdim 2 gün arayla ıkınciyi verdiğimde 3 gün sonra dedi acaba çok yükselmedi diye mi
Kötü düşünme.bi bildiği vardır elbet diyelim.sonuçta adamlar kaç yıl bunu okuyup kaç yıl tecrübe ediniyorlar çalışarak.Biz ancak genel duyduğumuz ya da bize uygulanan şeyleri konuşuyoruz burada ki senin hiç tedirgin olmana gerek yok çünkü sen :anneadayı: :emir_bebek: (Gebesin)🤭🧿

Kötü düşünme.bi bildiği vardır elbet diyelim.sonuçta adamlar kaç yıl bunu okuyup kaç yıl tecrübe ediniyorlar çalışarak.Biz ancak genel duyduğumuz ya da bize uygulanan şeyleri konuşuyoruz burada ki senin hiç tedirgin olmana gerek yok çünkü sen :anneadayı: :emir_bebek: (Gebesin)🤭🧿
Ya ağlarım ama çok tatlısın rabbim sana ve tüm isteyenlere sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin iyi ki varsınız kızlar

Şimdi dalga geçmezseniz eğer ben bişey yaptım ılk bebegimi 9 haftalık kaybettiğim günden beri birşeyler yazıyordum defterime transfer hazırlığında da bebeğime yazmaya başladım sırf anı olsun diye az önce gidip test aldım resmini çektim çıktısını alıp deftere yapıştırmak için 🤭🤭çift çizgi görmek ne mucize anlatamam

Herkes te olmuyor belirti rahat ol 🌺
Çok korkuyorum ya evde test bile yapmak istemiyorum normal mi böyle hissetmem 2 ay içinde ikinci denemem ilkinde hiç yumurtam gelişmedi şu an iki tane vardı ikiside transfer edildi. Zaman durdu sanki beklemekde çok zor. Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.

Çok şükür 14.gün 918.46 cıktı ve kese için gün verdi doktor aksilik olmazsa 30 unda gidecez çok heyecanlıyım Rabbim isteyen ve bu yolda emek veren tüm herkese bu güzel duygu nâsip etsin inşallah🤲🤲🌸
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin. 7 sinde mi transfer oldun da bugün 14. Gün kan verdin. Kaçıncı gün embriyosuydu

Güzel haberlerini bekliyorum 🌸
İnşallah canım güzel haberleri alalım şu mayısı öyle kapatalım
AMİN 🤲teşekkür ederim 😘💕evet 7 mayıs da 4.gün çift embriyo transferi oldum 9.gün 60.93
12.gün 272.53
14.gün 918.46 cıktı
Çok sevindim canım benim artışların çok güzel maşallah bi bakmışsın ikisi de tutmuş 🥹

Çok korkuyorum ya evde test bile yapmak istemiyorum normal mi böyle hissetmem 2 ay içinde ikinci denemem ilkinde hiç yumurtam gelişmedi şu an iki tane vardı ikiside transfer edildi. Zaman durdu sanki beklemekde çok zor. Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ben test yapmanızı önermem testler yanıltıcı olabiliyor doktorlar da önermiyor. Sabretmek çok zor tedavi sürecinin en zor aşaması . Ama bence kan gününü bekleyin 🌸

Şimdi dalga geçmezseniz eğer ben bişey yaptım ılk bebegimi 9 haftalık kaybettiğim günden beri birşeyler yazıyordum defterime transfer hazırlığında da bebeğime yazmaya başladım sırf anı olsun diye az önce gidip test aldım resmini çektim çıktısını alıp deftere yapıştırmak için 🤭🤭çift çizgi görmek ne mucize anlatamam
Bende hastane dönüşü test aldım hatıra olsun diye 🤗

Benim arada regl olacak gibi kasık ağrılarım ve baş ağrım oluyor onun dışında bir belirti yok sizlerde var mı belirti
Bende giç belirti olmadı. Göğüs ve kasık ağrıları ara ara oldu ama ben bunu ilaçlara bağladım . Net olarak hamilelik sayılacak giç bir belirti yaşamadım. Eğer pozitif olursam bunu buraya yazacağım kimse umutsuz olmasın belirti yok diye üzülmesin . Net belirtiler beta yükseldikçe ortaya çıkıyormuş sanırım hatta bazı anneler de gebelik çok ilerlemesine rağmen hiç belirti de olmayabiliyormuş

Back
X