Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Ben sabah avakado, yumurta, ceviz, peynir falan tükettim arada çiğ kabak çekirdeği içi, muz ve yaban mersini. Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği yedim Et, tavuk, çorba vs. Avakado, ceviz ve kabak çekirdeğini özellikle hemşirem tavsiye etmişti. Motivasyonun yüksek olsun olumlu düşün.Bende 11 haziranda kese için gideceğim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.🙏
Ay hadi inşallah benzer besleniyoruz inşallah sende güzel haberler alırsın. Ya benim aklıma bisey takıldı uyurken nasıl yatmak lazım ben hep yan yada sırt üstü uyumaya çalışıyorum da yüzustu sıkıntı olur mu

Ben dayanamayıp test yaptıranlardanım 😅 asıl test günüm 3 haziran ama ben 30 mayısta ilk testimi verdim pozitif bugün 2. Testini verdim. 3. Denemem ha

Ben dayanamayıp test yaptıranlardanım 😅 asıl test günüm 3 haziran ama ben 30 mayısta ilk testimi verdim pozitif bugün 2. Testini verdim. 3. Denemem ilk gebeliğim.
Hadi ya bende meraklıyım sen gibi :) az kalmış seninde hadi inşallah güzel haberini bekliyorum:)

Ay hadi inşallah benzer besleniyoruz inşallah sende güzel haberler alırsın. Ya benim aklıma bisey takıldı uyurken nasıl yatmak lazım ben hep yan yada sırt üstü uyumaya çalışıyorum da yüzustu sıkıntı olur mu
Ya ben genel olarak yüz üstü yatamıyorum zaten. O yüzden bilmiyorum. Ben aldım güzel haberi inşallah katlanarak artar 🥰 inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın 🥹

Benim tranferden sonraki ilk günüm ama gayet normal hissediyorum yatmıyorum da sürekli kalkıyorum kahvaltı falan hazırladım kendime. Hata mı ediyorum acaba kalkmamam mı lazım
Merhaba arkadaşım tabi biz uzman değiliz ama bence sıkıntı olmaz. Zaten uzmanlar yatmanın olumlu bir etkisi olduğu yönünde veri olmadığını söylüyor. Bende transfer günü mutfakta ufak hazırlıklar yaptım hatta akşam sıkıldığım için kısa bir yürüyüşe çıktım. Sonraki günlerde de asla yatmadım hatta kimse bilmediği için misafirim geldi onlar ağırladım 2.gün. çok şükür şimdilik pozitifi gördüm. Sende içini ferah tut sana ne iyi geliyorsa onu yap ☺️ Sen rahat olursan bebeğinde sana sımsıkı tutunur 🙏

Bende hep elim karnımda ayetel kürsü okurum.🥹 ne bileyim canım kimyasallarım hep bu değerde olunca ister istemez sorguluyorum işte. Acaba tutar mı diye. Nasip umudumuz ikinci testte Allah büyük o ne derse o olacak artık biz elimizden geleni yaptık. Gerisi Allah’a kalmış. 🤲 şuan var biliyorum ama sevinemiyorum işte 🥺
Ah arkadaşım seni çok iyi anlıyorum ama rabbim ol derse mümkün olmayacak şey yok. Sen kalbini ferah tut dua et. Ne güzel pozitifi görmüşsün hemen pes etmek olmaz. Sonuç ne olursa olsun şuan bebeğin seninle bunu düşün ☺️

Eklentiler

• 99190D89-1F29-476E-A976-1EFCAFF59F02.webp
    99190D89-1F29-476E-A976-1EFCAFF59F02.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 62
Ay kızlar günaydın sabah uyandım lavaboya gittim peçeteye baya lekelenme gelmis soluk pembe gibi.estrrofemin dozunu düşürdü doktorum bu yüzden de olabilrmi panik yaptım şimdi @mayala gezegendeki FS gezegendeki FS
Ay hiç bilgim yok canım.kan sulandırıcıyı kestiğini okudum çoğu kez kanama olunca ama.Doktorunla irtibatı kesme.pembe kanamaya da korkmayın diyordu herkes

Tüp bebek değerleri mi peki bunlar. Canımın için ben 15 günlük test verdiğimde değerlerim binlerdeydi hamileliğimde. Ama dediğim gibi tüp bebekde bu değerler bu kadar zaman için çok düşük ben bu değerlerle hep kimyasal oluyorum.😔 allahtan umut kesilmez tabi ama ne bileyim hiç sevinemiyorum değerime. Normal gebelik olsa evet yüksek bir değer ama tüp bebek için bu benim hamilelik değerim değil. Yine bebeğim çabalamış. Ama olmıycak sanırım 😓
Napıyoruz,dereyi görmeden paçaları sıvamıyoruz.Ya geç tutunduysa.Vücuduna nolur negatif basma.Hele bi şu iki gün geçsin.elbet sonrasına sonra bakarız canım.Şu an bebeğin içinde.Kaç kişiyi gördün 20-30 ile öğrendi.geç tutunmuştur inşallah yüzünü güldürecek bebeğin🙏🏼🙏🏼🙏🏼🫂

Hayırlı geceler canım kadınlar 🌸
Mayıs başında benimle beraber transfer olan arkadaşlarım pozitif alanlar keseler görülmüş kalp atışları duyulmuş maşallah çok mutlu oldum ve içime umut doldu 🦋 Bir sonraki transferim temmuz ayında inşallah dualarınızda unutmayın . Ara ara bakıyorum takip ediyorum gebelik durum ve sonuçlarınızı. Sizler bebeklerinizi sağlıkla büyütürken bende size gebelik haberini veririm inşallah 🌸

Hayırlı geceler canım kadınlar 🌸
Mayıs başında benimle beraber transfer olan arkadaşlarım pozitif alanlar keseler görülmüş kalp atışları duyulmuş maşallah çok mutlu oldum ve içime umut doldu 🦋 Bir sonraki transferim temmuz ayında inşallah dualarınızda unutmayın . Ara ara bakıyorum takip ediyorum gebelik durum ve sonuçlarınızı. Sizler bebeklerinizi sağlıkla büyütürken bende size gebelik haberini veririm inşallah 🌸
Aminn canım.İnşallah sende gelecek baharda kucağında bebeğinle çiçekler açacak baharı doyasıya yaşayacaksın😍 dualarımız seninle ve dileyen,uğraşan çabalayan tüm güzel kadınlarımızla💝🫂🌸

Napıyoruz,dereyi görmeden paçaları sıvamıyoruz.Ya geç tutunduysa.Vücuduna nolur negatif basma.Hele bi şu iki gün geçsin.elbet sonrasına sonra bakarız canım.Şu an bebeğin içinde.Kaç kişiyi gördün 20-30 ile öğrendi.geç tutunmuştur inşallah yüzünü güldürecek bebeğin🙏🏼🙏🏼🙏🏼🫂
Çok sağolun canlarım. Aslında o kadar değişik duygulardayım ki iyiki burası var iyiki kader arkadaşlarımız var halimizden anlayan insanlar var hepinize teşekkür ederim hep dua ediyorum allahım içimdeki bebeğime can ver kucağıma almamı nasip et diyorum. 🥹🤲

Back
X