Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Çok kırgınım çok üzgünüm bittim..hiç birsey tok ken yoğun bir pihtilj kanama ile gitti bebeklerim
Rabbim sana güç versin. Önce üzülecek sonra umutlarını tekrar yeşerteceksin 🦋
Hem maddi hem manevi güzel kapılar açılsın. Burada hep manevi güç vermeye çalışıyoruz ama bu iş para olmadan da olmuyor. Oyuzden birin bin olsun inşallah 🙏

Aslında babaannemin olmuş ama yaşamamışlar. Kuzenimde tüp bebek tek transfer oldu bölündü şimdi bir kızı bir oğlu var ☺️ Sen test yaptın mı ?
Benim de beta değerim yüksek doktor bölünmüş olabilir dedi bakalım hayırlısı bugün kese görmeye gidicem inşallah
Kuzeninizin bölündüyse çocukların cinsiyeti nasıl farkli oluyor 😁 mantıken aynı olması lazım birebir

Aslında babaannemin olmuş ama yaşamamışlar. Kuzenimde tüp bebek tek transfer oldu bölündü şimdi bir kızı bir oğlu var ☺️ Sen test yaptın mı ?
Yarın vereceğim isminiz gibi duygusal uyandım bu sabah rüyamdan ötürü bebek işe ilgiliydi. Bi umutlu bi umutsuz hissediyorum. Hayırlısı bakalım

Benim de beta değerim yüksek doktor bölünmüş olabilir dedi bakalım hayırlısı bugün kese görmeye gidicem inşallah
Kuzeninizin bölündüyse çocukların cinsiyeti nasıl farkli oluyor 😁 mantıken aynı olması lazım birebir
Kaç geldi beta değerlerin yazmıştın ama unuttum ben 😅 umarım bebeklerin iyidir içimden ikiz geçti birden.
Kuzenim 40 yaşındaydı ve sadece 1 embriyo oluşmuştu yani nasıl oldu bilmiyorum ama tekti onu biliyorum 😊

Benden bir gün sonra da sen göreceksin 🥰
Tabiki haber veririm 🥹
Güzel güzel görelim yavrularımızı .. çok garip bir duygu. Sen de belirti var mı ilk zamanlar olmuyormuş ama adet gibi sadece yine de bazen böyle birşey yok gibi hissediyorum inanasım gelmiyor herhalde ilk defa olunca

Yarın vereceğim isminiz gibi duygusal uyandım bu sabah rüyamdan ötürü bebek işe ilgiliydi. Bi umutlu bi umutsuz hissediyorum. Hayırlısı bakalım
Seni çok iyi anlıyorum içini ferah tut. Güzel haberini bekliyorum. Senin için dua edeceğim 🙏
Rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın.
Ne olursa olsun şuan hayalini yaşıyorsun bebeğin seninle 🤍

Seni çok iyi anlıyorum içini ferah tut. Güzel haberini bekliyorum. Senin için dua edeceğim 🙏
Rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın.
Ne olursa olsun şuan hayalini yaşıyorsun bebeğin seninle 🤍
Allah razı olsun çok teşekkür ederim sizde kucağınıza alın sağlıklı şekilde 🥹

Güzel güzel görelim yavrularımızı .. çok garip bir duygu. Sen de belirti var mı ilk zamanlar olmuyormuş ama adet gibi sadece yine de bazen böyle birşey yok gibi hissediyorum inanasım gelmiyor herhalde ilk defa olunca
Aminnn. Bende senin gibiyim inanamıyorum. Dün ki testten sonra yeni yeni sevinmeye başladım.
Bende tüm belirtiler var. Sanki bedenim hep bu anı beklemiş. Mide bulantısı, yorgunluk, uyku, ara ara regli olacakmış gibi ağrı. Yemek yiyemiyorum porsiyonlarım yarıya düştü onuda zorla yiyorum bebek için. Dün dışarı çıktık biraz yürüyorum sonra bulduğum yere oturuyorum.
Senin hep böyle devam eder inşallah rahat geçer hamilelik 🙏

Kaç geldi beta değerlerin yazmıştın ama unuttum ben 😅 umarım bebeklerin iyidir içimden ikiz geçti birden.
Kuzenim 40 yaşındaydı ve sadece 1 embriyo oluşmuştu yani nasıl oldu bilmiyorum ama tekti onu biliyorum 😊
Çok garip ya bir erkek bir kız olması 😁 benim 3.gun embriyosu transfer+12.günde 691, iki gün sonra 1778 çıktı

Aminnn. Bende senin gibiyim inanamıyorum. Dün ki testten sonra yeni yeni sevinmeye başladım.
Bende tüm belirtiler var. Sanki bedenim hep bu anı beklemiş. Mide bulantısı, yorgunluk, uyku, ara ara regli olacakmış gibi ağrı. Yemek yiyemiyorum porsiyonlarım yarıya düştü onuda zorla yiyorum bebek için. Dün dışarı çıktık biraz yürüyorum sonra bulduğum yere oturuyorum.
Senin hep böyle devam eder inşallah rahat geçer hamilelik 🙏
Ben doymuyorum 😅 transferden beri 3 kilo aldım 😅 ki dikkat ediyorum sağlıksız hiç birşey yok öğünlerimde. Çay kahve şeker karbonhidrat vs. Allah sana da kolaylık versin hemencik biter inşallah bu dönemin sağlıkla selametle

Ben doymuyorum 😅 transferden beri 3 kilo aldım 😅 ki dikkat ediyorum sağlıksız hiç birşey yok öğünlerimde. Çay kahve şeker karbonhidrat vs. Allah sana da kolaylık versin hemencik biter inşallah bu dönemin sağlıkla selametle
Merhaba transfer günlerimiz aynıydı sizinle nasıl geçiyor günleriniz:)

Elhamdülillah evdeyim ben bu süreçte. Normal rutin devam heyecanlıyım kış bebeği olacak diye örgülere başladım 🥹 sizin nasıl gidiyor
Sen bendende aceleci çıktın ya ;) masallah ne guzel ne örüyorsun minik yelek mi 🥹bende evdeyim çalışıyordum izin aldm sonuç aciklalana kadar dinlenmek istedim sende çabuk yoruluyor musun

Merhaba aynı gün transfer olmuştum sizinle nasıl gidiyor süreciniz
Yarın kan testi vereceğim süreç boyunca adet sancılarım oldu bugün de var aşağıya doğru çekiyor sanki dün adet tarihimdi. Dün de sol kaşığıma bir şey saplandı sonra ağrı devam etti. Sizin nasıl geçti süreç siz ne zaman vereceksiniz

Back
X