Selam güzel güçlü anne adayları,
Ben anca aranıza tam anlamıyla dönebiliyorum.Yoğun bir bayram geçti.Transferden beri asla eğilmezken bayramın 1.günü fazla efor sarfettim.Ağır kaldırmak harici herşeyi yaptım.Eğilmek,ayakta durmak,çay kahve servisleri,et doğrama,yere oturma.Ne ararsanız var

çok şükür tek bir leke dahi gelmedi.Sonraki günler bolca dinlenme ile geçti ama bana bi cesaret geldi artık eskisi kadar dikkat etmiyorum eğilme durumuna.Kendimce diyorum ki bayramın ilk günü o kadar işe güce yorgunluğa birşey olmadıysa daha da bize bişey olmaz.Ve kendime söylediğim tek cümle şu “maç 90 dakika,ve yarının bize neler getireceği meçhul” tabi ki yine dikkat edecek ağır işler yapmayacak ağır kaldırmayacağım.Ama artık içim daha rahat.
Yarın devlet hastanesinde randevum var.Sürecimi kısa bi özetleyeyim.
12 mayıs 3.gün çift transfer.
21mayıs(+9.gün) beta 82 ile pozitif haberi.
23mayıs beta 193
25mayıs beta 542
31 mayıs tek kese göründü.(5+2)
Doktorum 2 hafta sonra gel dedi.7+2 ye denk geliyor 14 haziran.
Ama ben ilaç yazdırmak ve özeldeki
tüp bebek doktorumun istediği bazı testler için devlet hastanesinden randevu almıştım haziranın başında.Yarın büyük ihtimal sıkıntı yoksa 6+6 olacağım ve kalp atışı duyarım diye düşünüyorum.
Allah güzel haberler bekleyen arkadaşları muradına erdirsin.Pozitifi gören kadınlarımızı da bu geri kalan süreçte hayal kırıklığına uğratmasın inşallah.Hepimiz seneye ocak ve şubatta bebeklerimizi kucaklayalım ve burada bebek alışverişini konuşalım inşallah