Kızlar yerleşme başladıktan kaç gün sonra ovülasyon testi koyulasmaya başlar acaba bilen var mı? Dün çatlamadan sonra 7.gündü çok silik cıkmıstı ümidi kesmeli miyim yani
İki gündür alt karnımda gurultular var geceleri artıyor bu durum sanki ishalmiş gibi ama degil rahimde baloncuklar patlıyor gibi bugün de tek bir noktaya iğneler battı on on beş kere. Akıntı vs baska hiç bir şey Yok.
Ne dersiniz
Yaa gerçekten mi...bu olay iki gün sürdü gece uykudan uyandıedı hatta...gurul guruldu alt karnım bugün yok mesela arada minik kasık çekilmesi oluyor varla yok arası başka da bir şey yok ya
Çatlamadan sonraki 7,8 . Gündeyim ben de
Baloncuklar gitti bugün hep mi sürmesi gerek canım ya
Kızlar yumurtlamayı takip etmek için ateş ölçme yöntemi var duydunuz mu bilmiyorum ilk gebeliğimde kullanmıştım yine aynı yöntemi uyguluyorum ve sizi de davet ediyorum buyrun
* Adetin 1.gününden itibaren, her gün aynı saatte,
* Uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan kesintisiz en az üç saat uyumuş şekilde
* Dijital bir derece ile
* Dil altından
* Bazal vücut Sıcaklığımızı ölçüyoruz
* Bir tablo oluşturup ovulasyon Gününü yakalamaya çalışıyoruz.
* Kullanılan ateş ölçer şu tarz Olmalı :
En sağlıklı Ölçümler vajinal ve dilaltı yapılan ölçümlerdir.En doğru sonucu veren Ölçüm ise vajinal ölçümdür.Ancak daha hijyenik ve kolay olduğu için dil altından...
Bende beklemedeyim son adet 6 Mayıs adetten hemen denemeye 12 Mayıs başladık inşallah olur klomen kullandım iki ay tarlusal kullanmıştım inşallah klomen işe yarar