Mayis ayi icinde hamile olmak icin cabalayanlar gelin birlikte bekleyelim

Kızlar lütfen banada yardımıcı olun dün kan verdirdim 25 çıktı doktor hamilesin dedi iki gün sonra tekrarla dedi ben dayanamadım bugün sabah gidip yaptırdım 23 çıktı niye böyle oldu

Kızlar lütfen banada yardımıcı olun dün kan verdirdim 25 çıktı doktor hamilesin dedi iki gün sonra tekrarla dedi ben dayanamadım bugün sabah gidip yaptırdım 23 çıktı niye böyle oldu
Stres yapma canim insallah bebisin seninledir. Aynı hastanede mi yaptın tahlili bazen değer aralıkları farklı olabiliyor . Bekle sen 2 gün sonra tekrarla. Zaten nasipse bebisin bir şekilde tutunacaktır öyle düşün. Insallah değerin katlanarak artar.

ya benımde adetıme 4 gun var ve asırı kasık agrım var goguslerımın ucları agrıyor hamılelık belırtısımıdır acaba

Kizlar bende bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim insallh olurda olmazsa doktora gitmeden klomen alip kullanicam doktorum catlatma ignesi 3 ay etki gosteriyor dedi siz kendiniz kullandinizmi hic

Merhaba bayanlar. 10 aylik evliyim ve ilk defa bu ay korunmamaya başladık. Yumurtlama tarihlerinde birlikte olduk eşimle.adetim 28 ile 30 mayis arasi olmasi lazim. Sabirsizlikla bekliyorum. Beklemek cook zor.heyecanımı paylasmak istedim sizinle

İnşallah canım meleğin gelir Allah hepimize nasip etsin inslalh

Kızlar benim bat 7 haziran. Bugün 14. Gün
Bişey sorcam size haftada 3 gün Pilatese ve zumbaya gidiyorum. Gebeliğe engel bi durum oluşturur mu acaba?

Kızlar benim bat 7 haziran. Bugün 14. Gün
Bişey sorcam size haftada 3 gün Pilatese ve zumbaya gidiyorum. Gebeliğe engel bi durum oluşturur mu acaba?
Canim bence biraz dikkat etmelisin hatta ara verebilirsin bat belli olsun ondan sonra tekrar devam edersin. Ve insllah hamile olursun arkadsim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…