Canim senin kesin cogul gebelik olurSelamm kızlar ben 8 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum 21 nisanda adet oldum.
22nisan doktora gittim.
22.23.24menogon iğnesi vuruldum
22.28 femara kullandım.
28 de doktora gittim 6 yumurtan var çok güzel dahada çoğaltalım dedi.
28.29.30 menogon verdi tekrar.
28.29.30.1.2 femara kullandım
3mayısta çatlatma iğnesi vuruldumm
Beklemedeyim inşallah mayıs hamişi olurum sizlerle birlikte
Ayy inşallah azından bal danlıyorCanim senin kesin cogul gebelik olur
Canim icime dogan o sende cogul gebelik olcak bana mutlaka haber ver bak yanilmismi olcam merak ediyorumAyy inşallah azından bal danlıyortek olsunda ne olursa olsun ikiz istiyorum bakalım ama rabbim bilir tabi
İnşallah canım çatlatma iğnesnde 12.gün belli oluyormuş hemen başlarım test felan yapmaya çoğul olursa zaten daha çabuk belli olurC
Canim icime dogan o sende cogul gebelik olcak bana mutlaka haber ver bak yanilmismi olcam merak ediyorum
Canim bende 22 nisanda ovitrelle catlatma ignesi vurdu doktor 12 mayis adet tarihim ne zaman yaptirsam kan testi belli olur acabaİnşallah canım çatlatma iğnesnde 12.gün belli oluyormuş hemen başlarım test felan yapmaya çoğul olursa zaten daha çabuk belli olur
Rabbim herbirimize bebek bağışlar inşallah bu ay
Vallahi canım senin yarın 15 gün olacak belli ki bir idrar testi yap sonuç belli olurCan
Canim bende 22 nisanda ovitrelle catlatma ignesi vurdu doktor 12 mayis adet tarihim ne zaman yaptirsam kan testi belli olur acaba
Ben 28 nisanda vurdurdum igneyi salı günü 12. Gun tahlil için çağırdı doktorumCan
Canim bende 22 nisanda ovitrelle catlatma ignesi vurdu doktor 12 mayis adet tarihim ne zaman yaptirsam kan testi belli olur acaba
Inşallah canım rabbim gönlüne göre versin buraya yaz olurmu merak ettimBen 25 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum 14 mayis bat ama bugun kan testi yaptircam insallahhh hamisimdir..
Olur yazarımInşallah canım rabbim gönlüne göre versin buraya yaz olurmu merak ettim
Ben de 28 nisanda vurdurdum ignemi sonucunu merakla bekliyorum umarım hersey gönlünce olurBen 25 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum 14 mayis bat ama bugun kan testi yaptircam insallahhh hamisimdir..
Hoşgeldin cnm iyilik şükür sen nasılsın?Selam kizlar nasilsiniz
İNŞALLAH CANIM hepimizin gönlüne göre versinn RabbimmBen de 28 nisanda vurdurdum ignemi sonucunu merakla bekliyorum umarım hersey gönlünce olur
Değere göre evet ama igne vurunmuatun demi 16 gün sürüyormuş etkisi diye biliyorum canim insallah hamissindirKizlarr kan testi yaptirdim bugun catlatma ignesinden sonra 12. Gunum hcg 51.37 cikti sizce hamilemiyim?
Hosbuldum canim ne yapayim oglumla biraz gezdim geldim iste pazartesiyi bekliyorumHoşgeldin cnm iyilik şükür sen nasılsın?
Umarimm oyledir canim insallahKizlarr kan testi yaptirdim bugun catlatma ignesinden sonra 12. Gunum hcg 51.37 cikti sizce hamilemiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?