Mayis ayi icinde hamile olmak icin cabalayanlar gelin birlikte bekleyelim

Canim senin kesin cogul gebelik olur

C

Canim icime dogan o sende cogul gebelik olcak bana mutlaka haber ver bak yanilmismi olcam merak ediyorum
İnşallah canım çatlatma iğnesnde 12.gün belli oluyormuş hemen başlarım test felan yapmaya çoğul olursa zaten daha çabuk belli olur

Rabbim herbirimize bebek bağışlar inşallah bu ay

Can
İnşallah canım çatlatma iğnesnde 12.gün belli oluyormuş hemen başlarım test felan yapmaya çoğul olursa zaten daha çabuk belli olur

Rabbim herbirimize bebek bağışlar inşallah bu ay
Canim bende 22 nisanda ovitrelle catlatma ignesi vurdu doktor 12 mayis adet tarihim ne zaman yaptirsam kan testi belli olur acaba

Sagolun kizlar bende pazartesi doktora gideyim diyorum birde crinone vajinal jel kullaniyorum kullanan varmi

Slm kizlar bende varim klomen kullandım geçen ay bu ayın 8 gel bakalim yumurtaliklarin dedi igne için galiba benim de adetlerin düzensiz ilaçla adet öldürdü doktorum sonra klomen kullanmaya başladım şimdi bitti gitcem o sallah hayırlısı olur hakkımızda hepimize rabbim evlat sevgisini tartışır insallah

Kizlarr kan testi yaptirdim bugun catlatma ignesinden sonra 12. Gunum hcg 51.37 cikti sizce hamilemiyim?
Değere göre evet ama igne vurunmuatun demi 16 gün sürüyormuş etkisi diye biliyorum canim insallah hamissindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…