- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.761
sıkıntı olmaz merak etmeyin bende ilk denememde öyleudiÇok zor durumlar da yaptırınca bunca emek cekınce verince insan gerçekten adım atsa korkuyor. Düz mü yatsam yan mı yatsam otursam mı uzansam mı hep bir düşünce hali
Sağolun içime su serpti mesajınız
kan tahlili yaptırmadan karamsarlık yaşamayın biliyorum çok zor benim 4. denemem bu tutmazsa bende tekrar başa döneceğim ama kısmette ne varsa onu yaşıyoruzBugün 9. Günüm kaset testlerden denedim dayanamadım ama negatif çıktı..3. Gün embriyosuydu ve 2. Denememdi sanırım yine olmadı2 denemede de tek embriyo oluştu bunda taze transfer olmuştum..yine en başa dönecek olmak o kadar üzücü ki
Normal canım, nefes almakta zorlanirsan doktorunu ara amaKızlar, ben cuma günü opu oldum bgn 3.günüm baya bir şişkinliğim ve afedersiniz gazım var; normal mi bu?
Sana şifa olmuştur canım inşallahYaa bana yedirdi somonları ah ah . Haklısınız her doktor ayrı bir şey söylüyor
İnşallah bir umut tabi o kesin sonuç olacak ama insan ufacıkta olsa o ikinci çizginin gölgesine bile o kadar muhtaç kiKan testi yaptırmadan bu kadar emin olmayın. Eğer olmadıysa gerçekten hayırlı olmadığı için olmamıştır. Rabbim gönlünüze versinhayırlısı olsun insallah bebeginiz sizinledir
Merhaba benım doktotumu bı arastırın derım doç dr yasemin çekmez umranıyede cok sevecrn işinin ehlı derımİstanbul da iyi bir hastane doktor önerebilecek olan var mı..
Canım 3.gun embrıyosunda 9.gun cok erken sonradan belkı cıkar atsana fotosunu hemen uzulmeBugün 9. Günüm kaset testlerden denedim dayanamadım ama negatif çıktı..3. Gün embriyosuydu ve 2. Denememdi sanırım yine olmadı2 denemede de tek embriyo oluştu bunda taze transfer olmuştum..yine en başa dönecek olmak o kadar üzücü ki
Cook ıyı anlıyorum canım ıns ıns tutmautur kaset teste güvenme üzülme lütfen dha erken 9.gun 3gun embrıyosuna gore benım 5gun benım bıle sılık koyulasmıyoİnşallah bir umut tabi o kesin sonuç olacak ama insan ufacıkta olsa o ikinci çizginin gölgesine bile o kadar muhtaç kiRabbim hepimize mucizemizi versin elden bişe de gelmiyor ki
Fotoğrafı yok testi attım malesef..inşallah çıkar ama umut kırdı yine sabah ilk idrarla yüne deneyeceğimCanım 3.gun embrıyosunda 9.gun cok erken sonradan belkı cıkar atsana fotosunu hemen uzulme
Bende aynıyım normalde çok su içen biri değilim ama şimdi en az günde 2 litre içiyorum oda durmadan tuvalete çıkarıyor evde sorun değilde iş yerimde bi yandan içiyor bi yandan tuvalete gidiyorumTransferden sonra sık idrara çıkmakta bir sorun olur mu acaba canlar bugün 1.günüm cok su içtiğimden 1 saat arayla wc gidiyorum dusunmeye basladım cok mu sık girip cıkıyorum ???
Çok teşekkür ederim araştırırım tabi gümüşhanedeyim ama trabzon da denedim 2 defa bu olumsuz olursa şimdi istanbul da denemek istiyorum kısmet olursaMerhaba benım doktotumu bı arastırın derım doç dr yasemin çekmez umranıyede cok sevecrn işinin ehlı derım
İnşallah canım ya inan dediğinizin çıkması için dua ediyorumCook ıyı anlıyorum canım ıns ıns tutmautur kaset teste güvenme üzülme lütfen dha erken 9.gun 3gun embrıyosuna gore benım 5gun benım bıle sılık koyulasmıyo
Transferin kaçıncı günündesinizBende aynıyım normalde çok su içen biri değilim ama şimdi en az günde 2 litre içiyorum oda durmadan tuvalete çıkarıyor evde sorun değilde iş yerimde bi yandan içiyor bi yandan tuvalete gidiyorumIkınmadiktan sonra birşey olmaz canim
Canım ben 5.gün transferi oldum dün 7. günümdü kaset test yaptım hiç çikmadi moralim bozuldu. Bu sabah ilk idrarla erken gebelik yaptım onda silik şekilde cıktı. Seninki de 3 gün embriyosu kasette çıkmamış olabilir belki. Bak benim 5.gun embriyosu 8.gün olmasına rağmen erken gebelikte bile nekadar silik cıktı kaset yapsaydım yine çıkmazdı diye düşünüyorum.Bugün 9. Günüm kaset testlerden denedim dayanamadım ama negatif çıktı..3. Gün embriyosuydu ve 2. Denememdi sanırım yine olmadı2 denemede de tek embriyo oluştu bunda taze transfer olmuştum..yine en başa dönecek olmak o kadar üzücü ki
Dene canım atma testı sonradan belırıyo zaten ılk basta uzulme ıns vardırFotoğrafı yok testi attım malesef..inşallah çıkar ama umut kırdı yine sabah ilk idrarla yüne deneyeceğim
Ins oyle olacak cnm alınacak gbıyse alda bak coook sılık snradan ckıyo ılk etapta benım hep sılık haylet gbı cıkıyo koyulasmadı kırmızı sekıldeİnşallah canım ya inan dediğinizin çıkması için dua ediyorum
Hayrlısı olsun hakınzda tez zamnda mujdelı haber alırsınz sonrakı denemenzde bu ısler kısmet brnde. 2 defa denedım negatıf bu 3 denemen test gunumu beklıyorumÇok teşekkür ederim araştırırım tabi gümüşhanedeyim ama trabzon da denedim 2 defa bu olumsuz olursa şimdi istanbul da denemek istiyorum kısmet olursa
benim tutan gebeliğimde sivilce cıkmıştı ilaçlardan hormondan o yüzden takılma bence canım bende adet olcam diye ağlamıştım 3. ayda kalbi durdu benim kaybettim bende şuan o gebelikteki belirtileri arıyorum ama yok aynı değil o yüzden olmadı diye korkuyorum ama her gebelik birbirinden farklı olurmuş daha önce tutan embriyon varmıydı ilk transferin miKızlar sivilce çıktı 2 tane transferin 4. Günüadet olurken çıkar normalde sivilce
Benim ilk transferim doktor kaliteli 2 embriyo verdik sana demişti ama hiç belirti yok şimdide sivilce çıktıbenim tutan gebeliğimde sivilce cıkmıştı ilaçlardan hormondan o yüzden takılma bence canım bende adet olcam diye ağlamıştım 3. ayda kalbi durdu benim kaybettim bende şuan o gebelikteki belirtileri arıyorum ama yok aynı değil o yüzden olmadı diye korkuyorum ama her gebelik birbirinden farklı olurmuş daha önce tutan embriyon varmıydı ilk transferin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?