Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

tolsenim naber...

Koleram koleram sen nerdesin...

ah kızlar halimi bi görseniz acınası bi haldeyim. Az önce bi adam geldi tanıtım yapçakmış üretim müdürüne yolladım sırf şurdakileri az çok okuyabilmek için. şu ay başı bi geçsin rahatlıcam. Aslında bi yandan iyi oluyo gebelik kafama çok takılmıyo unutuyorum. Ama bi yanım hep sizlen muhabbet etmek istiyo yaaa

yarim saate yakin bir yasliya ne yapmasi gerektigini anlatma bunalimini yasadim zatennn
offf, bu aksam oyle bir gecer zamanki de neler olcak , tahmin eden?

örtmenim örtmenim ben tahmin etmek istiyorum ama edemiyorum çünkülüm o dizi beni allak bullka etti pis ali kaptan eğğ kaka sinir herif herşey onun olsun isitii yaa Allahım kafayı yicem eşim zor tutuyo beni ekrandan içeri dalacam yoksa haneyse sinir yok bebişler etkilenir hanimiş hanimiş

vallahi nedir bu yaa inan o yazıyı yazarken ruh ikizimiyiz ne yazıcaktım ki..
aklımdan insanın ruh ikizi eşidir sadece deyip insanlar çift yaratılmıştır deyip diğer eşlerimziiz bulduk dedim...

kalbim temizmiş galiba...
kayınvalideme gittim o yapmıştı orda yedim...
ben şimdi geçmişe gidip taifi bulayım..

istersen tekrar yaziyim canım hatta ben de temizlik var öğlen okuldan gelip bayan için alal acele bende sana verdiğim tariften yaptım. senin sayende oldu. benimde buzluğumda vardı tavuk göğsü. sabah aklıma sana verdiğim tarif geldi çıkarıverdim. öğlen de hemen pişirdim.

valla ben her bölümü salya sümük izleyince eeeeeeeeee yeter beeee modunda izlemeyi bırakmıştım. ama kociş habire açıyo insanda açık olunca kendini izlemekten alıkoyamıyo

ama artık hiç ağlamıyorum. direk insan duygularının sömürüsü üzerine bölüm yapıyorlar. hele tecavüz muhabbeti beni daha da bitirdi. bu ne ya ... fatmagül öyle bir geçer .. muhteşem yüzyıl yahu kardeşim hepsinde de tecavüz sahnesi olur mu pes yani. hem insanlara ne çeşit tecavüzler olduğunu izletip hem de vah vah memleket ne halde derdine düşülüyor. zaten televizyon başlı başına toplumsal narkoz.

artık dizilerde tecavüz moda oldu yaf

bende cok etkileniyorum, sesli yorum yaptigimda esim diziyi birakip beni izliyor
ama bu aksam oglusumla islicem, babiskomuz iste
bende sinir oluyorum Ali'ye!!!

vallahi nedir bu yaa inan o yazıyı yazarken ruh ikizimiyiz ne yazıcaktım ki..
aklımdan insanın ruh ikizi eşidir sadece deyip insanlar çift yaratılmıştır deyip diğer eşlerimziiz bulduk dedim...
he , iste ele!
cokmu naifim ya? baskasi olsa ; bu ne ya ?ne bicim arkadasliktir beh? der.
ne dersem hooop geri donusumle eni sonunda buluyor beni , kimseyide incitmek istemiyorum, yüze vurmakta istemiyorum...anlamamis gibi devam :44:
ffffff, yarim saatim kaldiiiiii.....

gönder şekerim işlerim işleri paylaşalım beraber yaparız ben boşlardayım bugün sıkma canını :)

geçer geçer daha öncekiler gibi buda geçer neler neler geçmeiki dimi am

ff, bi bekle yahu....

uff nası bekliim yaa hani diom baktırsam da anneler günü bütün anneler piknike gidicez orda hepsini şöyle bi bayıltsam diyom ayyyyy ne güzel olurr ama dimeee gaynanişkom kesin kendini dereye atar kocişkom atom gibi gökyüzüne fırlar hahah hepsi deli olur ya ne güselllbende elimi bağlar otururm hamişim yaa ohhh gelsin börekler gitsin pastalar

senin yaş kaç bide o ünlü listede neen ismin yok de bakam bana yada varmı benmi körüm acep diye şüphelenmeye başladım da :2:

yasimi neye sorun ku??:26:
demistim sanursam, 31.
bat.imi bilmiodum cannn, ama dun halamlar geldigi icin , artik aliverin listeye dermisim.
nirde kolera? alsada olur almasada

buldum tolsenim gerçekten çok basitmiş en kısa zamanda yapıcam bunu inşallah...
çok teşekürler...
şimdi canım çekti..

kizlar,ben simdi izninizle gidiyorum, en guzele emanet ediyorum sizi....
yarin ayni saat ,ayni topikte bekliyorum sizlerÜ

sen benim yazımı okumadın sanırım ben dedim onlar kesin hamiş ya kaçtılar herhalde sevinçten çıkmıyorlar ortaya hani milli piyango vuran adam kaçar ya o misalll

ne güzel bi hayal yaa inşallah hayal olmaktan çıkar dadlumm

koleram kafana tokadan başka bişey takma...
işleri felan aybaşı gider ay sonu gelir bitmez bunların çilesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…