- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.101
kizlar,ben simdi izninizle gidiyorum, en guzele emanet ediyorum sizi....
Yarin ayni saat ,ayni topikte bekliyorum sizlerü
topiğimizin neşe kaynağı öptüm seni mucucmmckkkkkkkkkkkkkk
Bu arada yarın ekliyek seni listeye emi balım
sizden aldigim bol voltaja borcluyum nesemi bebeemm, tsk.ler
o madamin cvp yazcaa yok, kaciyorum artik
byeee,,
buldum tolsenim gerçekten çok basitmiş en kısa zamanda yapıcam bunu inşallah...
çok teşekürler...
şimdi canım çekti..
hey yaşasın tarifimin ilgini çekmesi beni çok mutlu etti ve evet çok kolay ben bugün 6-7 dk da hazırladım (domatesleri rendelemedim rondodan geçirdim) 30-35 dk da da pişti zaten
ne güzel bi hayal yaa inşallah hayal olmaktan çıkar dadlumm
tadı nasıl tolsenim...
hmmm süper yanında lazanya olmasına rağmen temizliğe gelen bayan 2 tabak yedi. bu arada ben bugünküne 2 diş de sarımsak koydum syup dörde bölüp sebzelerle tavukların arasına koydum o da ayrı bir lezzet verdi. dene muhakak şekerim
ayyyy kolirişim valla içimi okudun haa sen nasıl şeker bişeysin maşallah tez vakitte beben olsun kutsuyom seni
ya kızlar midem ve karnımda acayip bi gaz sıkışmasımıdır kasık ağrısımıdır anlamadım ama çatlamak üzereyim sanırım durumum nedir sizce hamilelik belirtisimidir hani ben hiç belirti bilmiyoom ya heyecan yaptım
kesinlikle denicem şekerim ama ben biraz acemiyim yemek konusunda küp şeklinde doğrasam olmazmı ki...
diğerini anlayamadım da...
tatlı olan sensin asıl :26:
Madamem kısss şu resimdeki velet varya bitiyorum ona dua ette onun gibi tatlı bişi olsun. Hamiş olayım ilk işim üstündekinden örtürmek olcak zaten
tabiki küp şeklinde doğrayabilirsin ama küpten daha büyük doğrarsan daha iyi olur ama baktın olmuyo küp de olur. hatta o zaman doğrayıncaya kadar göğüs kuşbaşı satılıyor her yerde. ben genellikle göğüs kuşbaşı kullanıyorum doğradıkları için yağlarını da daha itinayla alıyorlar. yoksa bütün göğüs veya göğüs filetoda olduğu gibi duruyor bütün yağlar. ayrıca yemek yapmak çok kolaydır. hiç acemiyim filan deme. eminimki sen de süper yapıyorsundur.
ne olcak ne olcak anlamadım şeker orayı örtürmek ne
hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin
tam 40 kere yazdım gerçek olsun inşallah
ne olcak ne olcak anlamadım şeker orayı örtürmek ne
hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin
tam 40 kere yazdım gerçek olsun inşallah
herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz topike dalmışım servisim kaçacak aha 5 dk kalmışi see youuuu
şuan yemeklerimi kayınvalidem yapıyor canım...
bende arada yapıyorum işte..
kurabiye ve pasta konusunda uzmanım sadece...
kendimi övmek gibi olmasın..
sen bana yardımcı olursun demi tolsenim...
bunu en kısa zamanda denicem inşallah...
aşkolsun tabiki olurum elimden geldiğince. madem pasta kurabiye konusunda uzmansın ben de tarif isterim o zaman hatta resimli olursa bloğuma da koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?