Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

aşkolsun tabiki olurum elimden geldiğince. madem pasta kurabiye konusunda uzmansın ben de tarif isterim o zaman hatta resimli olursa bloğuma da koyarım

tolsencim senin bloğun ismi neydi bi ara gördüm ama aceleden not alamadım söylersen ziyaret etmek isterim:26::26:
her ne kadan fırsat bulamasam da yemek yapmayı(yeni tatlar denemeyi) severim

kıslar bir dolgu yaptırdım, eğer kırmızı kart görürsem diğer tüm eski dolgularımı değiştiricem az önce bir anne arkadaşım geldi, hamileyken dişleri resmen sallanmış,sizin de aklınızın bi köşesinde bulunsun, şüpheli dişlerinizi kırmızı kartla birlikte gözden geçirin

QUOTE=bilgemadam;19016094]ne olcak ne olcak anlamadım şeker orayı örtürmek ne

hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin hamişsin

tam 40 kere yazdım gerçek olsun inşallah [/QUOTE]

herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz topike dalmışım servisim kaçacak aha 5 dk kalmışi see youuuu

hahahaha deli kızzz ay inşallah yaaa canım benimmmm

ördürmek olucak o yanlış yazmışım

iyi akşamlar çatlak madamım seni seviyoruzzz mucucucmcmckkkkkkkkkkkkkkk

tolsencim senin bloğun ismi neydi bi ara gördüm ama aceleden not alamadım söylersen ziyaret etmek isterim:26::26:
her ne kadan fırsat bulamasam da yemek yapmayı(yeni tatlar denemeyi) severim

SENAY'IN YEMEK TARİFLERİ ziyaret ederseniz sevinirim. bu ara çok uğraşamıyorum ama planlarım var ve yakında uygulamaya geçeceğim. ve kızlar sizin de tariflerinizi yayınlamak isterim.

çok memnun olurum hatta varsa değişik tariflerin anneler günnde misafirlerim var deneyebilirim.

evet canım çok doğru hatta eşimin işyerinde bi kız cağızın diş etleri dudağına değecek kadar sarkmış. ama bu tamamen bünyeyle ilgili. gerçi bende geçen ay kontrole gidip bir kanal tedavisi oldum bir de dolgu yaptırdım sonrasında sorun çıkmasın diye

kızlar sabah kan verdım gebelik için 0.38
çok moralim bozuldu.zaten adet belirtileri de başladı.
bi daha adete yaklaşmadan hiç bişi yapmıcam.ne kan vericem ne de bişi.kaç tane çift çizgili test çıktı.
çok moralim bozuldu.nedense cok umutluydum buı ay

tabiki beğenirim en çok eyif aldığım şey yemek yapmak hele de yeni bir tarifse duramam bile alakasız bir saatte yedirecek kimse olmasa da dayanamayıp yapıyprum

ohh ne güzel bende öyle olmak isterdim...
sanırım üşengecim biraz...

canm benm daha güçlü olmaya çalış. allah hepimizin yardımcısı olsun. o hayal kırıklığını çok iyi biliyorum

erkek bebeklerde gebelik hormonu yükselişi çok ağır ilerlermiş. ayrıca hormonun yükselmediyse idrar testlerin neden pozitif çıkmış ki :26: bence hemen kendini bırakma test yapanlar tam olarak ne dediki. hayor yok mu dediler yopksa bekleyelim mi?

teşekkürler :) herkesin tAblosunun sonuç bölümü en kısa zamanda hamiş olarak dolsun inşallah

yani değere bakıp direk negatif dediler.başka da bişi demediler ki.adet olacak gibiyim.zaten duygusal oluyordum adetlerde.şimdi bagıra bagıra aglayasım var. ama iş yerındeyim.dış gebelikle bi tanesi gitmişti .sankı bunu da öle kaybetmiş gibi hissediyorum.benim bebişim olmayacak mııı

hayırlısı olsun meleğimm hiiiiiççç canını sıkma

mor çiçek üzülme canım benim
hayırlısı böyleymiş demekki..

canım belki geç döllenme olmuştur hemen kendini koyverme, adetin geçse de bu sonucu alsan tamam dicem ama bence hala olma ihtimali var

ama yıne de daha yulksek olması gerek mez mi.adet gecince mı yükselir değer.
ya ben neden anlamıyorum bu işlerden.
hayırlısı tabıı kı hersey allahtan.vardır bunda da bi hayır

bende her tuvalete gittiğimde ay adet oldum ay yine yok bişey demekten bıktım. olacaksam biran önce olayım değil mi ama. amannnnn

ama yıne de daha yulksek olması gerek mez mi.adet gecince mı yükselir değer.
ya ben neden anlamıyorum bu işlerden.
hayırlısı tabıı kı hersey allahtan.vardır bunda da bi hayır
canım normalde 3 günün kalmış,şimdiye yükselmesi ve + çıkması gerekirdi doğru ama geç yumurtlamışsan adetine düşündüğünden daha fazla zaman kalmış olabilir ve ilerde + olabilir, arada adetinin 3-4 gün ileri attığı olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…