- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
- 113
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.141
yani değere bakıp direk negatif dediler.başka da bişi demediler ki.adet olacak gibiyim.zaten duygusal oluyordum adetlerde.şimdi bagıra bagıra aglayasım var. ama iş yerındeyim.dış gebelikle bi tanesi gitmişti .sankı bunu da öle kaybetmiş gibi hissediyorum.benim bebişim olmayacak mııı
nerisona
morçilek kullanıcısından alıntı
yani değere bakıp direk negatif dediler.başka da bişi demediler ki.adet olacak gibiyim.zaten duygusal oluyordum adetlerde.şimdi bagıra bagıra aglayasım var. ama iş yerındeyim.dış gebelikle bi tanesi gitmişti .sankı bunu da öle kaybetmiş gibi hissediyorum.benim bebişim olmayacak mııı
canım belki geç döllenme olmuştur hemen kendini koyverme, adetin geçse de bu sonucu alsan tamam dicem ama bence hala olma ihtimali var
bernardo bugun selamlaşmadık, nabersin canım? :)migi hamilemisin tatlımmm
bernardo bugun selamlaşmadık, nabersin canım? :)migi hamilemisin tatlımmm
bernardo bugun selamlaşmadık, nabersin canım? :)
SENAY'IN YEMEK TARİFLERİ ziyaret ederseniz sevinirim. bu ara çok uğraşamıyorum ama planlarım var ve yakında uygulamaya geçeceğim. ve kızlar sizin de tariflerinizi yayınlamak isterim
nerisonaya şiddetle katılıyorum dur bakalım daha adet olmadın. hem olduğunu bile varsayarsak bu kadar çabuk kendini bırakırsan şayet bozuk psikolojiden dolayı evet olmaz hem çileğim sen kaç yaşındasın ki şekerim böyle kara yaslara batıyorsun. herşeyin bir zamanı vardır. testleri negatif çıkıp üstüne adt görüp 6 hafta sonra hamile olduğunu söyleyen insanları okudum ben burda. ya da hiç hamilelik şansı olmadığı halde hamile kalanları. allah çözümsüz dert vermesin. zamanı gelecek senin de bebişin olacak. belki bu ay belki sonra. ama olacak önce buna inanman lazım. zaten sen bukadar paniksen eyvah ki ne eyvah. bebişin olunca demek ay düştü ay öksürdü diye çocuğu bunaltcaksın. kendine gel bakiiim. ağlamak istiyorsan tabiki ağla tutma içinde ama aklına kötü şeyler getirme. hayırlısını iste. allahım ol diycek bi bakmışsın göbüşün kocaman
iidir şekerim ne olsun. beklemedemisin sen
çok sağol cnmmm hamur işlerini gözüme kestirdim denemeliyim hemenyeni tarifleri de en kısa zamanda bekliyorum hatta bende payşlaşabilirim
beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok kii, sürekli kafamda şu gün kan testine giderim yok yok gitmem 2 gün daha bekler idrar yaparım, yok en iyisi kan gibi şeyler dolaşıyor, almam dediğim forteli de aldım gelsin bakalım güya cumartesiden önce yapmıcam ama bilemiyorummm
sen ne durumdasın?
kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum sonrada kocişim gelir zaten. akşam ya da yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum
hayırlısı olsun canım, zamanı gelince gelecek hepsi inşallahanlayabiliyorum tatlım seni. bende öyleydim. ama beklenmedik bir şekilde faranjit olunca mecburen test yaptırmak zorunda kaldım. çok hastaydım çünkü. o da değerim düşük çıktı ilaçları kullandım ama adetim gecikti. 5 gün gecikti. dünden beri renkli akıntım var ama daha başlamadı. bekliyorum. biran önce gelsede işimize baksak yahu
hayırlısı olsun canım, zamanı gelince gelecek hepsi inşallah
görüşürüzzz canım80:kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum sonrada kocişim gelir zaten. akşam ya da yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum
kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum sonrada kocişim gelir zaten. akşam ya da yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?