Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

aramıza hoşgeldin canım ekledim listeye

Tesekkür ederim tatlım..Bu ay rahım fılmı cektırdım tüm tahlıllerımizde yapıldı eşimin ve benım hersey normalmıs Saglıklı oldugumuzuda öfrendık artık Allahım hayırlısıyla ne zaman nasip ederse o zaman gelecek bebişimiz kafam rahat şükürler olsun Bakalım önumuzdeki aylar neler gösterecek bızım ıcın ..
Tek dileğim hepimizin yüzü gülsün bu konuyla ilgili

herkese günaydın kızlar

akşam bir ara baktım cemileye hemen hamile kalmış kocama dicem bana güzel yaklaşma tecavüz etki çocuk olsun vur kır beni param parça yap birde öyledebeyelim ..... akşam moralim bozuldu troit tahlili istedi dr. perşembe öğleden sonra sonuçları alıcam ..... birde kocam demezmi bebiş varmı bebiş ..bağırdım kızdım arkdamı döndüm hiç bişi yok dedim zavallı kocam ne diyeceğini bilemedi ben seni çok seviorum olmasada olur falan dedi ama o öyle diyince daha çok istedim bebiş .
sabah sabah moralinizi bodum ama anlatmak istedim

morçileğim hemen bozma moralini çok erken test yaptırdın. haliyle moralin bozuldu ama adetin 6 mayıs bi geçsin hele bakalım. umudunu yitirme derim ben

koleraaaaaaaaaaaaaaaaa

canımmmmmmmmm

yok değilim,çalışmalara bu ay başlıcaz :):93:

tatlım o zaman senin tarihi listeden değiştirelimmi ??

aah ah canım kocaları üzüyoruz farkında olmadan ben evde hiç açmıyorum gebelik konusunu artık. umursamıyomuşum gibi yapıyorum. hep bi yanım acaba hamilemiyim diyo benim de. beklemek çok sıkıntılı :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…