- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.181
yazmaya ne gerek berrem bebem hepinize gelsin huhuuuuuuuu
dün kahverengi leke gelmeiş ben daha yeni yumurtladım neden geldi acaba canımı sıktı koleram
moralini bozma morcilekcim , kismet degilmis, olmiyacak diye bisey yokki, umutlu ol canimkızlar sabah kan verdım gebelik için 0.38
çok moralim bozuldu.zaten adet belirtileri de başladı.
bi daha adete yaklaşmadan hiç bişi yapmıcam.ne kan vericem ne de bişi.kaç tane çift çizgili test çıktı.
çok moralim bozuldu.nedense cok umutluydum buı ay
insallah seninde bebisin olacak cilekcim, kucagini tombis tombis dolduracak, sabirli olyani değere bakıp direk negatif dediler.başka da bişi demediler ki.adet olacak gibiyim.zaten duygusal oluyordum adetlerde.şimdi bagıra bagıra aglayasım var. ama iş yerındeyim.dış gebelikle bi tanesi gitmişti .sankı bunu da öle kaybetmiş gibi hissediyorum.benim bebişim olmayacak mııı
ayy, ilk satiralara ister istemez guldum canim,,herkese günaydın kızlar
gunaydinnnnnn
akşam bir ara baktım cemileye hemen hamile kalmış kocama dicem bana güzel yaklaşma tecavüz etki çocuk olsun vur kır beni param parça yap birde öyledebeyelim..... akşam moralim bozuldu troit tahlili istedi dr. perşembe öğleden sonra sonuçları alıcam ..... birde kocam demezmi bebiş varmı bebiş ..bağırdım kızdım arkdamı döndüm hiç bişi yok dedim zavallı kocam ne diyeceğini bilemedi ben seni çok seviorum olmasada olur falan dedi ama o öyle diyince daha çok istedim bebiş .
sabah sabah moralinizi bodum ama anlatmak istedim
gunaydinnnngünaydın kızlar...
gunaydiiinnnngunaydiin kizllaaarr
gunaydiiinnngünaydın kızlar...
Gunaydinn bernardo, naber?? iyimisin?
günaydın kızlaarrr:79::79:
yok bacım yumurtalama dönemim geçeli çok oldu ama hala gelio akıntı beyaz toz gibi oluyo. Bu sabah baktım açık kahve renk :26:yumurtlama günlerindemi geliyor canım...?:26:
günaydın kızlar...
gunaydinn bernardo, naber?? Iyimisin?
günaydın kızlaarrr:79::79:
çok şükür iidir canım. yeni bir gün. ii olmaya çalışıyoruz
hep iyi ol emi bacimm
ee, diger kizlarin pek citi cikmiyor, uyanmadinizmi huuuu....(bende yeni kendime geldim, burdakilerinde sesi yeni yukselmeye basladi, ise geldigimde herkes esniyordu)
hep iyi ol emi bacimm
ee, diger kizlarin pek citi cikmiyor, uyanmadinizmi huuuu....(bende yeni kendime geldim, burdakilerinde sesi yeni yukselmeye basladi, ise geldigimde herkes esniyordu)
günaydın nikitam hoşgeldin...
bak bugün fazla moka içme hee...
günaydınnnnnn güzel ülkemin güzel annişleri ayyy valla ben iyice bağımlı oldum sizlere sabahları işe gidimde kkızlarımla sohbet edim diyorum valla artık nikitam şekerim koleram berrem bernardom ve şuan göremediğim herkeslere günaydınngene süper rüyalar gördüm durun bakalım önce bi rüya tabirlerine bakim sonra size yazarım muhakkak nikitam diğerleri uyuyo demişsin ya valla uyumuyordum ama bi arkadaşım kahvaltıya geldi bana onunla oturduk sonra da dün yazılanları okumaya başladım derkene zaman geçmiş işte şimdi burdayım artık yanii
Morçilek canım sende üzülme ne olur bak bende arkandayım yakıında bende senin gibi hüsrana uğrayabilirm hani bi belirti filan yok ya bende kesin adet olurum yani o bakımdan korkma yalnız değilsin ama kafamada takılmadı değil hani testlerde çift çıkıyosa neden kanda çıkmasın az daha bekle bakalım sonra yine bi test yaptırırsın üzülme bebm ya kıyamam :2::2:
Ve mektubuma son vererekten herkesi öpüyrum
haklisin, 1.bardagi ictimde, gerisi Allah kerim ...
kararliyim, icmicaaam
naber berremm benimm?? iyimisin tontisim?
madamemmm günaydın yafffrummmmmmmm kıııııııııısss sabah sabah bu ne enerji heyran kaldım vallahhh öpyüom seni muaahhh muaaahhh
ben hala uyanamadım valla daha kahvaltı bilem yapmadımacıktııımm
kahvalti bende yapmadim, normaldede yapmam zaten...
ama ac olmayada acim yani....biseyler yisek ..tost iyi olurdu hee mmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?