Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

moralini bozma morcilekcim , kismet degilmis, olmiyacak diye bisey yokki, umutlu ol canim
insallah seninde bebisin olacak cilekcim, kucagini tombis tombis dolduracak, sabirli ol
ayy, ilk satiralara ister istemez guldum canim,, , kader iste, oyununu oynayacak illa magdur kadin cemileye :18:
günaydın kızlar...
gunaydinnnn
gunaydiin kizllaaarr
gunaydiiinnnn
günaydın kızlar...
gunaydiiinnn

yumurtlama günlerindemi geliyor canım...?:26:
yok bacım yumurtalama dönemim geçeli çok oldu ama hala gelio akıntı beyaz toz gibi oluyo. Bu sabah baktım açık kahve renk :26:

günaydın kızlar...

günaydın canımmm

gunaydinn bernardo, naber?? Iyimisin?

nikitam günaydınnn

günaydın kızlaarrr:79::79:

zuyalim günaydınnnn

hep iyi ol emi bacimm
ee, diger kizlarin pek citi cikmiyor, uyanmadinizmi huuuu....(bende yeni kendime geldim, burdakilerinde sesi yeni yukselmeye basladi, ise geldigimde herkes esniyordu)

günaydın nikitam hoşgeldin...

bak bugün fazla moka içme hee...

Günaydınnnnnn güzel ülkemin güzel annişleri ayyy valla ben iyice bağımlı oldum sizlere sabahları işe gidimde kkızlarımla sohbet edim diyorum valla artık nikitam şekerim koleram berrem bernardom ve şuan göremediğim herkeslere günaydınn gene süper rüyalar gördüm durun bakalım önce bi rüya tabirlerine bakim sonra size yazarım muhakkak nikitam diğerleri uyuyo demişsin ya valla uyumuyordum ama bi arkadaşım kahvaltıya geldi bana onunla oturduk sonra da dün yazılanları okumaya başladım derkene zaman geçmiş işte şimdi burdayım artık yanii

Morçilek canım sende üzülme ne olur bak bende arkandayım yakıında bende senin gibi hüsrana uğrayabilirm hani bi belirti filan yok ya bende kesin adet olurum yani o bakımdan korkma yalnız değilsin ama kafamada takılmadı değil hani testlerde çift çıkıyosa neden kanda çıkmasın az daha bekle bakalım sonra yine bi test yaptırırsın üzülme bebm ya kıyamam :2::2:

Ve mektubuma son vererekten herkesi öpüyrum

madamemmm günaydın yafffrummmmmmmm kıııııııııısss sabah sabah bu ne enerji heyran kaldım vallahhh öpyüom seni muaahhh muaaahhh

haklisin, 1.bardagi ictimde, gerisi Allah kerim ...
kararliyim, icmicaaam
naber berremm benimm?? iyimisin tontisim?

içme içme...
iyi olmaya çalışıyorum canım ...
biraz canım sıkılıyo yumurtladım ama 1 kere çalışma oldu ...
eşim dokktora gitmişti kollarına iğne batırmışlar su değmemesi lazım 72 saat o yüzden bu aydan fazla ümitli değilim kahve lekede gelmiş dün..
herşeyde vardır bir hayır bakalım...

kıss ben tontişmiyim...
58kg...

madamemmm günaydın yafffrummmmmmmm kıııııııııısss sabah sabah bu ne enerji heyran kaldım vallahhh öpyüom seni muaahhh muaaahhh

aaaa koleram canım benim bizde böyle ki ben her zaman böyleyim 48 saat uyumasam gene pür enerji pür neşe e bide bebişim olsa dermişim:76: şimdi herşeyi ona bağlıycam ya hahah

neyse du bakim şimdi gördüğüm rüyaların anlamlarına döncem gene

kahvalti bende yapmadim, normaldede yapmam zaten...
ama ac olmayada acim yani....biseyler yisek ..tost iyi olurdu hee mmmmm

nikitam bebişim napıyosun bakim neden bana pas vermiyon sen hıııı
ben seni özledim mesela yaaa sen bunu hiç düşünüyon mu bu madam beni özlemişmidir diye ama yok nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

neyse neyse şaka yapıom tabikiside tost yapim sana neli istersiniz hanfendi nası olsun yanına ne alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…