- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.201
içme içme...
iyi olmaya çalışıyorum canım ...
biraz canım sıkılıyo yumurtladım ama 1 kere çalışma oldu ...
eşim dokktora gitmişti kollarına iğne batırmışlar su değmemesi lazım 72 saat o yüzden bu aydan fazla ümitli değilim kahve lekede gelmiş dün..
herşeyde vardır bir hayır bakalım...
kıss ben tontişmiyim...
58kg...
Nikitam bebişim napıyosun bakim neden bana pas vermiyon sen hıııı
Ben seni özledim mesela yaaa sen bunu hiç düşünüyon mu bu madam beni özlemişmidir diye ama yok nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Neyse neyse şaka yapıom tabikiside tost yapim sana neli istersiniz hanfendi nası olsun yanına ne alırsınız
biri tostmu dediiiiiiiOlsada yisek
yaaaa ben ağlamiim de kimler ağlasın kızlar yaa gördüğüm rüyalar hep bebişle ilgili çıkıyo ama ya olmazsa dünkü rüyamıda anlatmıştım hayr olsun bu akşamda çok güzel gördüm offffff offfffff anlatimmi sizlere de hı ne desiniz ittermiydiniz:85::85::85:
nikitam bebişim napıyosun bakim neden bana pas vermiyon sen hıııı
ben seni özledim mesela yaaa sen bunu hiç düşünüyon mu bu madam beni özlemişmidir diye ama yok nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
neyse neyse şaka yapıom tabikiside tost yapim sana neli istersiniz hanfendi nası olsun yanına ne alırsınız
cok iyi olurdu hemi koleram, kiss sen nasilsin?? nasil gidiyor ask bocugum benimmbiri tostmu dediiiiiiiOlsada yisek
biri tostmu dediiiiiiiOlsada yisek
yok kizzz, tontish derken insanlar hemen kilo'ya bagliyorlar, ama samimiyet ifadesi, cok hosuma gidiyor tontish demesi...'seker'anlaminda gibi geliyor bana
kocana niye igne vuruyorlar ayol? kiss SIKMA canini ...amaaan, calisiyorsunuz iste ...tutacaktir insaallah ,bu ay degilse, ondan sonraki insaallah, oda olmazsa devam yani...uzme kendini ok?
kahve leke geldiyse...gidisatin belli...halan haber salmis, bohcasini hazirlamakta,yerini hazirla sen onun
günaydıııııııııınnn. yeni uyandım ....kahvem yanımda bi de sigara yaktım ooooohh...ayılmaya çalışıyorum...ya bebiş gelirse nası bırkaıcam ben bu sigaray yafuuuuu
yaaaa ben ağlamiim de kimler ağlasın kızlar yaa gördüğüm rüyalar hep bebişle ilgili çıkıyo ama ya olmazsa dünkü rüyamıda anlatmıştım hayr olsun bu akşamda çok güzel gördüm offffff offfffff anlatimmi sizlere de hı ne desiniz ittermiydiniz:85::85::85:
kis firsatmi oldu yavyuu...hem is hem siz, anca yetisiyorum , Allahtan en yogun donemi atlattikta yazabiliyorum zirt pirt , cannnniiiimmmm, pas vermemmi hec sana canimmm
hic bu olabilirmi? hadin bi tost yiyelim hep beraber...cift kasarli ,domtesli ossun baa
cok iyi olurdu hemi koleram, kiss sen nasilsin?? nasil gidiyor ask bocugum benimm
günaydıııııııııınnn. yeni uyandım ....kahvem yanımda bi de sigara yaktım ooooohh...ayılmaya çalışıyorum...ya bebiş gelirse nası bırkaıcam ben bu sigaray yafuuuuu
iyiyim nikitam iyi gidiyo bugün ayın 4ü heycanlıyım. gebelik belirtim yok. yanlız adet olmama yakın göğüslerim acırdı o bile acımıyo yaa ne ilginç
bence şimdiden bırakmalısın
kızlar rüyam aynen şöyle elimde 1 haftalık olan daha bebiş minnacık şekermi şeker muhabbet kuşu rengide yemyeşil avuşlarımın arasına almışım onu kalabalıkça bi yerlere gidiyoruz görümcem var kaynım var kuzenlerim cümle cihan diim ben size sonra bi deniz kıyısına geliyoruz ben kuşun tüylerini suyla silmek istiyorum temiz olsun diye denize eğiliyorum böyle dalganın gelmesini bekliyorum dalga bi geliyo bazen suyu bulanık getriyo ben onunla silmeyip temiz dalga gelsin diye bekliyorum neyse sonra geliyo siliyorum ben onu ama bi görseniz o kadar çok seviyorumki onu bebek gibi bakıyorum neyse sonra kayınvalideme geçiyoruz annemler filan hepsi orda sohbet muhabbet ediyoruz ben ikisinede çiçek almışım böyle sanırım anneler günü geliyo ya ondandaha sonra kendi annemin evine gidiyoruz annemle ben sadece varız evin ortasında yerden çıkma bi sürü çiçek açmış ben şaşırıyorum bunlar nasıl olurda böyle yerden olmadık şekilde çıkar diye çiçekleri sapsarı rengi yapraklar yemyeşil o kadar güzel ki anneme diyorumki bırak kalsın dokunma sakın bu sana Allah tarafından bi hediye diyourm hayr olsun öylecede uyandım işte şimdi tabirlere baktım aynen yazim durun :KUŞ:Güzel kuş güzel ve sevindirici habere
ÇİÇEK:Hayra yorulur. Rüyada çiçek görmek güzel ve size şans getirecek bir haber demektir. Kadınlar için hamileliliği işaret eder.
KAYINVALİDE
Kayınvalide, güzel bir haberle büyük miktarda para kazanmaya
AYY BEN BU RÜYALARLA NAPICAM YAA ÇOK GÜZEL UMUT VERİYO AMA YA HÜSRANSA SONUM :85::85::85:
aaah aaaah...nerde bende o irade ...ama öğrenir öğrenmez güzel haberi...bırakıcam ...hepinize söz burdan:))
koleram sen de içiyosun galiba:))
kızlar rüyam aynen şöyle elimde 1 haftalık olan daha bebiş minnacık şekermi şeker muhabbet kuşu rengide yemyeşil avuşlarımın arasına almışım onu kalabalıkça bi yerlere gidiyoruz görümcem var kaynım var kuzenlerim cümle cihan diim ben size sonra bi deniz kıyısına geliyoruz ben kuşun tüylerini suyla silmek istiyorum temiz olsun diye denize eğiliyorum böyle dalganın gelmesini bekliyorum dalga bi geliyo bazen suyu bulanık getriyo ben onunla silmeyip temiz dalga gelsin diye bekliyorum neyse sonra geliyo siliyorum ben onu ama bi görseniz o kadar çok seviyorumki onu bebek gibi bakıyorum neyse sonra kayınvalideme geçiyoruz annemler filan hepsi orda sohbet muhabbet ediyoruz ben ikisinede çiçek almışım böyle sanırım anneler günü geliyo ya ondandaha sonra kendi annemin evine gidiyoruz annemle ben sadece varız evin ortasında yerden çıkma bi sürü çiçek açmış ben şaşırıyorum bunlar nasıl olurda böyle yerden olmadık şekilde çıkar diye çiçekleri sapsarı rengi yapraklar yemyeşil o kadar güzel ki anneme diyorumki bırak kalsın dokunma sakın bu sana Allah tarafından bi hediye diyourm hayr olsun öylecede uyandım işte şimdi tabirlere baktım aynen yazim durun :KUŞ:Güzel kuş güzel ve sevindirici habere
ÇİÇEK:Hayra yorulur. Rüyada çiçek görmek güzel ve size şans getirecek bir haber demektir. Kadınlar için hamileliliği işaret eder.
KAYINVALİDE
Kayınvalide, güzel bir haberle büyük miktarda para kazanmaya
AYY BEN BU RÜYALARLA NAPICAM YAA ÇOK GÜZEL UMUT VERİYO AMA YA HÜSRANSA SONUM :85::85::85:
canım bende içiyordum sigara sonra kendi kendime bıraktım. arada yine içtim. sonra içmedim. sonra içkiyle beraber sadece içtim. şimdi ne içki istiyor canm ne sigara. ama eşim içiyor. genelde çok kötü kokuyorda. ama bazende çok güzel gelior kokusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?