Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

yok kizzz, tontish derken insanlar hemen kilo'ya bagliyorlar, ama samimiyet ifadesi, cok hosuma gidiyor tontish demesi...'seker'anlaminda gibi geliyor bana

kocana niye igne vuruyorlar ayol? kiss SIKMA canini ...amaaan, calisiyorsunuz iste ...tutacaktir insaallah ,bu ay degilse, ondan sonraki insaallah, oda olmazsa devam yani...uzme kendini ok?
kahve leke geldiyse...gidisatin belli...halan haber salmis, bohcasini hazirlamakta,yerini hazirla sen onun

biri tostmu dediiiiiii Olsada yisek

yaaaa ben ağlamiim de kimler ağlasın kızlar yaa gördüğüm rüyalar hep bebişle ilgili çıkıyo ama ya olmazsa dünkü rüyamıda anlatmıştım hayr olsun bu akşamda çok güzel gördüm offffff offfffff anlatimmi sizlere de hı ne desiniz ittermiydiniz:85::85::85:

anlat gülüm maksat muhabbet olsun

kis firsatmi oldu yavyuu...hem is hem siz, anca yetisiyorum , Allahtan en yogun donemi atlattikta yazabiliyorum zirt pirt , cannnniiiimmmm, pas vermemmi hec sana canimmm
hic bu olabilirmi? hadin bi tost yiyelim hep beraber... cift kasarli ,domtesli ossun baa
biri tostmu dediiiiiii Olsada yisek
cok iyi olurdu hemi koleram, kiss sen nasilsin?? nasil gidiyor ask bocugum benimm

günaydıııııııııınnn. yeni uyandım ....kahvem yanımda bi de sigara yaktım ooooohh...ayılmaya çalışıyorum...ya bebiş gelirse nası bırkaıcam ben bu sigaray yafuuuuu

ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BEN NE DİOM NİKİTA NE Dİİ YAW tost dii duydunuzmu bu arada herkes hamişlik için fiziksel formunu hazırladımı bakim herkes boyunu ve kilosunu yazsın bakim fazlalık görürsem sıkı diyete çekicem hepinizi ona göre yazın bakam çabık çabık nikitadan başlasın haydi niki uyuma annem

hee tamam o zman tontish diyebilirsin bana...
sorma nikitam koçişin ağzında yara çıkıyordu araştırma hastanesinde tetkikler yapılıyor ondan..
ne yapalım rabbim sağlık versinde çalışırız biz...

yok kıss halam daha yeni gitti benim kovarım vallahi...
15gün var daha reglme hemen olamam..

beni arkadş olarak ekle nikitam albümümden resmime bakarsın...

canim bak, ruyalar hemen cikmaz, kimi ruyalarin gerceklesmesi '''malesef'' yillar sonra vuku bulur.
simdi burda seni uzmek istemem, ama eger ruyanda (hay Allah, ayni ben dermisim) cocugu simgeleyen seyler goruyorsan, demekki anne olucaaannnn ,ay insallllahhh!!

iyiyim nikitam iyi gidiyo bugün ayın 4ü heycanlıyım. gebelik belirtim yok. yanlız adet olmama yakın göğüslerim acırdı o bile acımıyo yaa ne ilginç

günaydıııııııııınnn. yeni uyandım ....kahvem yanımda bi de sigara yaktım ooooohh...ayılmaya çalışıyorum...ya bebiş gelirse nası bırkaıcam ben bu sigaray yafuuuuu

günaydın canımmmmm aynı fikirdeyim

kızlar rüyam aynen şöyle elimde 1 haftalık olan daha bebiş minnacık şekermi şeker muhabbet kuşu rengide yemyeşil avuşlarımın arasına almışım onu kalabalıkça bi yerlere gidiyoruz görümcem var kaynım var kuzenlerim cümle cihan diim ben size sonra bi deniz kıyısına geliyoruz ben kuşun tüylerini suyla silmek istiyorum temiz olsun diye denize eğiliyorum böyle dalganın gelmesini bekliyorum dalga bi geliyo bazen suyu bulanık getriyo ben onunla silmeyip temiz dalga gelsin diye bekliyorum neyse sonra geliyo siliyorum ben onu ama bi görseniz o kadar çok seviyorumki onu bebek gibi bakıyorum neyse sonra kayınvalideme geçiyoruz annemler filan hepsi orda sohbet muhabbet ediyoruz ben ikisinede çiçek almışım böyle sanırım anneler günü geliyo ya ondan daha sonra kendi annemin evine gidiyoruz annemle ben sadece varız evin ortasında yerden çıkma bi sürü çiçek açmış ben şaşırıyorum bunlar nasıl olurda böyle yerden olmadık şekilde çıkar diye çiçekleri sapsarı rengi yapraklar yemyeşil o kadar güzel ki anneme diyorumki bırak kalsın dokunma sakın bu sana Allah tarafından bi hediye diyourm hayr olsun öylecede uyandım işte şimdi tabirlere baktım aynen yazim durun :KUŞ:Güzel kuş güzel ve sevindirici habere

ÇİÇEK:Hayra yorulur. Rüyada çiçek görmek güzel ve size şans getirecek bir haber demektir. Kadınlar için hamileliliği işaret eder.

KAYINVALİDE
Kayınvalide, güzel bir haberle büyük miktarda para kazanmaya

AYY BEN BU RÜYALARLA NAPICAM YAA ÇOK GÜZEL UMUT VERİYO AMA YA HÜSRANSA SONUM :85::85::85:

hayret!!!kayınvalide iyi bişimiymiş??

aaah aaaah...nerde bende o irade ...ama öğrenir öğrenmez güzel haberi...bırakıcam ...hepinize söz burdan:))
koleram sen de içiyosun galiba:))

canım bende içiyordum sigara sonra kendi kendime bıraktım. arada yine içtim. sonra içmedim. sonra içkiyle beraber sadece içtim. şimdi ne içki istiyor canm ne sigara. ama eşim içiyor. genelde çok kötü kokuyorda. ama bazende çok güzel gelior kokusu

hayırlsıı olsun canım. hayret yani ben rüyalarımı genelde hatırlamam sen bu kadar ayrıntılı hatırlayabiliyrsun

benim bir iki teşebbüsüm oldu ama çok sinirli oluyorum bu sefer de ya...kalp kırıyorum..eşim de içiyo...bakalım artık...bazen, amaaaan ne tiryakilerin 3er 5er çocuğu var diyorum bazen de saçmalama diyorum.sen demek ki daha güçüsün benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…