Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

şuu net herşeyi biliorda bir bizim ne zaman hamile kalacağımızı, yada hamilemiyiz değil miyiz bilmiyor. öle bişey olsa soruyu sorsak yanıtlasa. google hamilemiyim yazarmışız cevap gelirmiş

benm sigara tiryakiliğim oluşmadı heralde ya. bi üniversitedeyken içmeyim falan diodum dayanamıyordum. bir daha öle bişey olmadı. zaten bırakmak için çaba sarf etmedim hiç bir zaman kendiliğinden olunca insan stres yapmıyo. benm eşimde çoook içiyor. o da geçen sene bu zamanlar bırakmıştı. 6 -7 ay içmedi sonra başladı

niye bee, can bogazdan gelir zaten almisim kilolari, ama karar verdim dun, verejiyim ...oki hamile degilim heheheh kisss, 6 ay evvel 57/58 max.geliyordum, simdi hoytt 63lerdeyim...
aynen oyle canimmm, berrem bakarim resimlerine tebi kisss,,,iyi dusundun,eywallah

kolera benm de tam tersi olurdu. iki gündür göğüslerimde bi tuaflık var. dün çok sızladılar.
evet , bendede oyle bernardo, malesef

simdi ''bir tarafin acik kalmis madamim '' dememek icin kendimi zor tutuyorum, dedim gitti beh
walla espri degilse ne olayim, takiliiyorum gercekten!!!
hayir olur insaallah bebegiimmm, insallah gonlunce olur, bizede dokunur
sonun hüsran olmas tontishim, rahat oll ,papatya?

kolera benm de tam tersi olurdu. Iki gündür göğüslerimde bi tuaflık var. Dün çok sızladılar.

ama adetime 2 gün var şimdi adet görsemde sızlaması lazımdı. Memişlerime dokunup duruyorum hiç acı yok yaw:26:

canım benimmm inşallah rüya tabirinde olduğu gibi hamile olursun. Ya şuraya yazamadım kimseyi hamiş die. Biride çıksın hamileyim desin yaw

benim eşim içmiyo bende bi 8 ay içmedim. şimdi gizli saklı içiyorum ama çok değil günde en fazla 4 tane

aaah aaaah...nerde bende o irade ...ama öğrenir öğrenmez güzel haberi...bırakıcam ...hepinize söz burdan:))
koleram sen de içiyosun galiba:))

ya bende de var o sigara belası. kendi kendime öğrenir öğrenmez bırakıcam diyorum ama bi yandan da artırıyorum sigaraya. ya bu son sigaram olursa diye. herşeyime dikkat ediyorum. çalışmalara başlamadan önce dr.a gittim. her türlü tahlilimi yaptırdım, 2 aydır folik alıyorum düzenli ama sıra sigaraya gelince tık yok. dua ediyorum Allah'a nefret ettirsin beni diye.

inşallah inşalklah inşallahinşallah tam 40 keere diom

benim eşim içmiyo bende bi 8 ay içmedim. şimdi gizli saklı içiyorum ama çok değil günde en fazla 4 tane

bende senin gibiyim günde bi kaç tane o da eşim yüzünden o bıraksa ben dünden bırakırım o bana bırak diye kızıyo ben ona
ama bebiş gelince ikimizde bi anda bırakacaz galiba gözüken o

koleram ben herkesten heyecanlıyım yaw siz batları az kalanlar için valla akşamları hep sizleri düşünür oldum geceleri uyku tutmii benii ulen bana neler olii böyle ayyyy hepimiz hamiş olalım allahım lütfennn:26::81::81:

sigaranın sadece bayanlara değil erkek spermlerinede etkisi büyük biliyosnuz diilmi kızlar he benim sölediğime bakmayın böle benimkide içii ama çok şükür aza indirdi günde 3-4 tane filana indirdi kendiliğinden hemde ben bişi demedim e benden çok istiyo bebişi yapsın bi güzellik dimi ama

bacım benim niyeyse heyecanım gitti yaw. inan bu ay olmazsa üzülmicem. hep şöyle diyorum 1 seneye kadar olmazsa sorun var.
rabbim o ruhu kendi üflemiyomu. nefeslerimiz bile sayılı dünyada. o yüzden münasip ne zamansa o zaman olsun.
zaten yeni evliyiz. yeni düşünüoz çocuk hiç strese gerek yok şimdi :))

niki bebişümm benim ya esprik olduğunu tabikide anlıyorum ben hehhe takma kafana banada öyle gelio popom açıkta kalmış dün gece bide hep düşünüyoruz ya sanırım bilinçaltı olmalı bu rüyalar :))

ama bide hala ateşim yükseliyo hiç düşme yok şu ana kadar şaşkınım ovardayım 24 ayardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…