- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
- 113
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.221
benim bir iki teşebbüsüm oldu ama çok sinirli oluyorum bu sefer de ya...kalp kırıyorum..eşim de içiyo...bakalım artık...bazen, amaaaan ne tiryakilerin 3er 5er çocuğu var diyorum bazen de saçmalama diyorum.sen demek ki daha güçüsün benden
niye bee, can bogazdan gelirŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BEN NE DİOM NİKİTA NE Dİİ YAW tost dii duydunuzmubu arada herkes hamişlik için fiziksel formunu hazırladımı bakim herkes boyunu ve kilosunu yazsın bakim fazlalık görürsem sıkı diyete çekicem hepinizi ona göre yazın bakam çabık çabık nikitadan başlasın haydi niki uyuma annem
aynen oyle canimmm, berrem bakarim resimlerine tebi kisss,,,iyi dusundun,eywallahhee tamam o zman tontish diyebilirsin bana...
sorma nikitam koçişin ağzında yara çıkıyordu araştırma hastanesinde tetkikler yapılıyor ondan..
ne yapalım rabbim sağlık versinde çalışırız biz...
yok kıss halam daha yeni gitti benim kovarım vallahi...
15gün var daha reglme hemen olamam..
beni arkadş olarak ekle nikitam albümümden resmime bakarsın...
kolera benm de tam tersi olurdu. iki gündür göğüslerimde bi tuaflık var. dün çok sızladılar.
kızlar rüyam aynen şöyle elimde 1 haftalık olan daha bebiş minnacık şekermi şeker muhabbet kuşu rengide yemyeşil avuşlarımın arasına almışım onu kalabalıkça bi yerlere gidiyoruz görümcem var kaynım var kuzenlerim cümle cihan diim ben size sonra bi deniz kıyısına geliyoruz ben kuşun tüylerini suyla silmek istiyorum temiz olsun diye denize eğiliyorum böyle dalganın gelmesini bekliyorum dalga bi geliyo bazen suyu bulanık getriyo ben onunla silmeyip temiz dalga gelsin diye bekliyorum neyse sonra geliyo siliyorum ben onu ama bi görseniz o kadar çok seviyorumki onu bebek gibi bakıyorum neyse sonra kayınvalideme geçiyoruz annemler filan hepsi orda sohbet muhabbet ediyoruz ben ikisinede çiçek almışım böyle sanırım anneler günü geliyo ya ondandaha sonra kendi annemin evine gidiyoruz annemle ben sadece varız evin ortasında yerden çıkma bi sürü çiçek açmış ben şaşırıyorum bunlar nasıl olurda böyle yerden olmadık şekilde çıkar diye çiçekleri sapsarı rengi yapraklar yemyeşil o kadar güzel ki anneme diyorumki bırak kalsın dokunma sakın bu sana Allah tarafından bi hediye diyourm hayr olsun öylecede uyandım işte şimdi tabirlere baktım aynen yazim durun :KUŞ:Güzel kuş güzel ve sevindirici habere
ÇİÇEK:Hayra yorulur. Rüyada çiçek görmek güzel ve size şans getirecek bir haber demektir. Kadınlar için hamileliliği işaret eder.
KAYINVALİDE
Kayınvalide, güzel bir haberle büyük miktarda para kazanmaya
AYY BEN BU RÜYALARLA NAPICAM YAA ÇOK GÜZEL UMUT VERİYO AMA YA HÜSRANSA SONUM :85::85::85:
kolera benm de tam tersi olurdu. Iki gündür göğüslerimde bi tuaflık var. Dün çok sızladılar.
[sıze="2"]kızlar rüyam aynen şöyle elimde 1 haftalık olan daha bebiş minnacık şekermi şeker muhabbet kuşu rengide yemyeşil avuşlarımın arasına almışım onu kalabalıkça bi yerlere gidiyoruz görümcem var kaynım var kuzenlerim cümle cihan diim ben size sonra bi deniz kıyısına geliyoruz ben kuşun tüylerini suyla silmek istiyorum temiz olsun diye denize eğiliyorum böyle dalganın gelmesini bekliyorum dalga bi geliyo bazen suyu bulanık getriyo ben onunla silmeyip temiz dalga gelsin diye bekliyorum neyse sonra geliyo siliyorum ben onu ama bi görseniz o kadar çok seviyorumki onu bebek gibi bakıyorum neyse sonra kayınvalideme geçiyoruz annemler filan hepsi orda sohbet muhabbet ediyoruz ben ikisinede çiçek almışım böyle sanırım anneler günü geliyo ya ondanDaha sonra kendi annemin evine gidiyoruz annemle ben sadece varız evin ortasında yerden çıkma bi sürü çiçek açmış ben şaşırıyorum bunlar nasıl olurda böyle yerden olmadık şekilde çıkar diye çiçekleri sapsarı rengi yapraklar yemyeşil o kadar güzel ki anneme diyorumki bırak kalsın dokunma sakın bu sana allah tarafından bi hediye diyourm hayr olsun öylecede uyandım işte şimdi tabirlere baktım aynen yazim durun :[/sıze]kuş:güzel kuş güzel ve sevindirici habere
çiçek:hayra yorulur. Rüyada çiçek görmek güzel ve size şans getirecek bir haber demektir. [sıze="3"]kadınlar için hamileliliği işaret eder.[/sıze]
Kayınvalide
kayınvalide, güzel bir haberle büyük miktarda para kazanmaya
Ayy ben bu rüyalarla napıcam yaa çok güzel umut veriyo ama ya hüsransa sonum :85::85::85:
canım bende içiyordum sigara sonra kendi kendime bıraktım. Arada yine içtim. Sonra içmedim. Sonra içkiyle beraber sadece içtim. şimdi ne içki istiyor canm ne sigara. Ama eşim içiyor. Genelde çok kötü kokuyorda. Ama bazende çok güzel gelior kokusu
aaah aaaah...nerde bende o irade ...ama öğrenir öğrenmez güzel haberi...bırakıcam ...hepinize söz burdan:))
koleram sen de içiyosun galiba:))
iyiyim nikitam iyi gidiyo bugün ayın 4ü heycanlıyım. gebelik belirtim yok. yanlız adet olmama yakın göğüslerim acırdı o bile acımıyo yaa ne ilginç
hade bakalim ,hayirlisi olsun, az kaldi...ama sartlandirmayin kendinizi bee,
sigara icen hatunlar varmis, hamilelikten gectim, zaten sizde biliyorsunuz ne kadar zararli olduguna, evet hamileyken icen var, direkt olarak bebege zarar vermiyor sanirsam, bir arkadasimdan biliyorum, 2 top gibi cocugu var, hamileykende birakmadi cigarasini...gunde maximum 3 tane icerdi...
ama nihayetinde sagliginiz tehlikede...keskem hemen birakabilseniz (icenler yani)
canim bak, ruyalar hemen cikmaz, kimi ruyalarin gerceklesmesi '''malesef'' yillar sonra vuku bulur.
simdi burda seni uzmek istemem, ama eger ruyanda (hay Allah, ayni ben dermisim) cocugu simgeleyen seyler goruyorsan, demekki anne olucaaannnn ,ay insallllahhh!!
benim eşim içmiyo bende bi 8 ay içmedim. şimdi gizli saklı içiyorum ama çok değil günde en fazla 4 tane
iyiyim nikitam iyi gidiyo bugün ayın 4ü heycanlıyım. gebelik belirtim yok. yanlız adet olmama yakın göğüslerim acırdı o bile acımıyo yaa ne ilginç
sigara icen hatunlar varmis, hamilelikten gectim, zaten sizde biliyorsunuz ne kadar zararli olduguna, evet hamileyken icen var, direkt olarak bebege zarar vermiyor sanirsam, bir arkadasimdan biliyorum, 2 top gibi cocugu var, hamileykende birakmadi cigarasini...gunde maximum 3 tane icerdi...
ama nihayetinde sagliginiz tehlikede...keskem hemen birakabilseniz (icenler yani)
çok haklısın, keşkeeee
kulakları çınlasın b komşumuz vardı 2 çocuğu vardı ilkinde bilmiyorum görmedim ama ikincisinde her daim yanındaydım sabah aç karnına bi demlik çayı şekersiz içerdi hemde demli demli gündede 1,5 paket sigara içerdi nerdeyse ama oldumu tosun oldu ne bilim garip şeyler ama tabikide biz tedbirimizi almalıyız öyle diilmi nikicim
kulakları çınlasın b komşumuz vardı 2 çocuğu vardı ilkinde bilmiyorum görmedim ama ikincisinde her daim yanındaydım sabah aç karnına bi demlik çayı şekersiz içerdi hemde demli demli gündede 1,5 paket sigara içerdi nerdeyse ama oldumu tosun oldu ne bilim garip şeyler ama tabikide biz tedbirimizi almalıyız öyle diilmi nikicim
ama ben mesela hafta sonları hiçaramıyorum içmiyorum. benimki biraz keyiften birazda stresten. iştekyen aklıma geliyo bi. eşim içmediği için evde aklıma bile gelmiyo. benki sigarayı 8 ay bırakyırsam yine içmem. hamileyken aklımdan bile geçiremiyorum zaten. içimde bi can onu nasıl boğarım dumana Allah korusun.
benm sigara tiryakiliğim oluşmadı heralde ya. bi üniversitedeyken içmeyim falan diodum dayanamıyordum. bir daha öle bişey olmadı. zaten bırakmak için çaba sarf etmedim hiç bir zaman kendiliğinden olunca insan stres yapmıyo. benm eşimde çoook içiyor. o da geçen sene bu zamanlar bırakmıştı. 6 -7 ay içmedi sonra başladı
koleram ben herkesten heyecanlıyım yaw siz batları az kalanlar için valla akşamları hep sizleri düşünür oldum geceleri uyku tutmii beniiulen bana neler olii böyle ayyyy hepimiz hamiş olalım allahım lütfennn:26::81::81:
ama ben mesela hafta sonları hiçaramıyorum içmiyorum. benimki biraz keyiften birazda stresten. iştekyen aklıma geliyo bi. eşim içmediği için evde aklıma bile gelmiyo. benki sigarayı 8 ay bırakyırsam yine içmem. hamileyken aklımdan bile geçiremiyorum zaten. içimde bi can onu nasıl boğarım dumana Allah korusun.
heheh benimde tam tersi koleram bal böceğem benimde eşim akşamları eve gelince yemekten sonra yakar bi tane bende ona eşlik ederim bazen bende gündüzleri aramam mesela işyerinde filan sadece akşam yemeklerinden sonra 1 tane ben o da bazen kocişimi hiç bi konuda yalnız bırakmamak adınadiyorumki eşime ya hamiş olunca canım sigara aşerirse
heheh benimde tam tersi koleram bal böceğem benimde eşim akşamları eve gelince yemekten sonra yakar bi tane bende ona eşlik ederim bazen bende gündüzleri aramam mesela işyerinde filan sadece akşam yemeklerinden sonra 1 tane ben o da bazen kocişimi hiç bi konuda yalnız bırakmamak adınadiyorumki eşime ya hamiş olunca canım sigara aşerirse
ANNEM ABİMDEDE BENDEDE TİKSİNMİŞ SİGARADAN BENDE TİKSİNİRİM HERALDE
valla ben hamiş diilken bile heran sigaraya aşeriyorumgünde bi paketi kolaylıkla bitiriyorum eşim de aynı benimle. nolcak sonumuz bilmiyorum. günde bi kaç tane içenlere o kadar çok özeniyorum ki
niye bee, can bogazdan gelirzaten almisim kilolari, ama karar verdim dun, verejiyim ...oki hamile degilim heheheh kisss, 6 ay evvel 57/58 max.geliyordum, simdi hoytt 63lerdeyim...
aynen oyle canimmm, berrem bakarim resimlerine tebi kisss,,,iyi dusundun,eywallah
evet , bendede oyle bernardo, malesef
simdi ''bir tarafin acik kalmis madamim '' dememek icin kendimi zor tutuyorum, dedim gitti beh
walla espri degilse ne olayim, takiliiyorum gercekten!!!
hayir olur insaallah bebegiimmm, insallah gonlunce olur, bizede dokunur
sonun hüsran olmas tontishim, rahat oll ,papatya?
ANNEM ABİMDEDE BENDEDE TİKSİNMİŞ SİGARADAN BENDE TİKSİNİRİM HERALDE
ben şimdi tiryaki değiilm ya kesin o zaman aşermekten tiryaki olurum ayy ne gülerim düşünsene bide aşermek bu başka şeye benzemez mecbur içecem başka yolu yokkk
ben herkesin bildigini hatirlattim sadece madamimkulakları çınlasın b komşumuz vardı 2 çocuğu vardı ilkinde bilmiyorum görmedim ama ikincisinde her daim yanındaydım sabah aç karnına bi demlik çayı şekersiz içerdi hemde demli demli gündede 1,5 paket sigara içerdi nerdeyse ama oldumu tosun oldu ne bilim garip şeyler ama tabikide biz tedbirimizi almalıyız öyle diilmi nikicimtedbir alin leynnn demesi baa dusmez
heheh benimde tam tersi koleram bal böceğem benimde eşim akşamları eve gelince yemekten sonra yakar bi tane bende ona eşlik ederim bazen bende gündüzleri aramam mesela işyerinde filan sadece akşam yemeklerinden sonra 1 tane ben o da bazen kocişimi hiç bi konuda yalnız bırakmamak adınadiyorumki eşime ya hamiş olunca canım sigara aşerirse insallah hamileyken tiksinirsin sigaradanda, hepten kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?