- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.241
ben şimdi tiryaki değiilm ya kesin o zaman aşermekten tiryaki olurum ayy ne gülerim düşünsene bide aşermek bu başka şeye benzemez mecbur içecem başka yolu yokkk
HAHAHAH DOĞRU DİYOSUN VALLA
iyi bari azaltmışsın bebeğimcanım benimmm inşallah rüya tabirinde olduğu gibi hamile olursun. Ya şuraya yazamadım kimseyi hamiş die. Biride çıksın hamileyim desin yaw
benim eşim içmiyo bende bi 8 ay içmedim. şimdi gizli saklı içiyorum ama çok değil günde en fazla 4 tane
sigaranın sadece bayanlara değil erkek spermlerinede etkisi büyük biliyosnuz diilmi kızlar he benim sölediğime bakmayın böle benimkide içii ama çok şükür aza indirdi günde 3-4 tane filana indirdi kendiliğinden hemde ben bişi demedim e benden çok istiyo bebişi yapsın bi güzellik dimi ama
niki bebişümm benim ya esprik olduğunu tabikide anlıyorum ben hehhe takma kafana banada öyle gelio popom açıkta kalmış dün gece bide hep düşünüyoruz ya sanırım bilinçaltı olmalı bu rüyalar :))
ama bide hala ateşim yükseliyo hiç düşme yok şu ana kadar şaşkınım ovardayım 24 ayardayım
ben herkesin bildigini hatirlattim sadece madamimtedbir alin leynnn demesi baa dusmez
insallah hamileyken tiksinirsin sigaradanda, hepten kurtulursun
yaa bebişler benim yazdığım yazı ya nikitadan alıntı gözüküyo yada koleradan çalmayın leynn yazılarımınolii anlamadım ben
ben herkesin bildigini hatirlattim sadece madamimtedbir alin leynnn demesi baa dusmez
yaa bebişler benim yazdığım yazı ya nikitadan alıntı gözüküyo yada koleradan çalmayın leynn yazılarımınolii anlamadım ben
he ya, anlamadi ben? nasil oluyor bu?? bikac sayfa oncede gormustum ..aaaaaaaa , kk artik guvenilir degilmi?? kacalimmi gizlar?
walla ben senden umitliyim madamim, seninki altin vurusunu yapti gibime geliii
Ha ha ha bende niki nin yazısını çalmışım iyimiohh sefam olsun
ayyy nikü bebişim valla ne bilim altın vuruşu yapmışsa herkese altın dağıtır herhalde
8 günüm kaldı benim ayyy nasıl heyecanlıyım bi bilsen geçen aylarda böyle diildim şimdi sizler varsınız ya herkes aynı şeyi bekliyo ya milli pşyango gibi kime çıkacak bilinmeden beklenmesi heyecan yapıo bende sizlerle paylaşmak çok daha eğlenceli beklemesi bi o kadar daha keyifli valla sağolun varoğlun şak şak şak şak şak
Yabanciya gitmesinde....
kizim cok tatlisin sen yah!!! anan neyle yogurdu seni?? eminim baklava lokum neyin yimistir sana hamileyken
keşke şöyle yüzyüzüde tanışıo olsak yaw sen o zaman gırgır şamatayı gör tabi biz hamiş olucaz ya hepimiz inşallah göbişler önde sarılamıycaz ama olsun çocuklarımız sarılsın birbirine
aaaaaaa akşam ne oldu eşime diyomki kızım olursa nikitanın oğluna vercem ben anlamadı garibanım saf saf yüzüme bakio ayy ne güldüm yaaaaa
iyi bari azaltmışsın bebeğim
evet şeker biliorum. birde cep telefonunu araba kullanırken bacaklarının arasına koymuyormu beni deli edior
keşke şöyle yüzyüzüde tanışıo olsak yaw sen o zaman gırgır şamatayı gör tabi biz hamiş olucaz ya hepimiz inşallah göbişler önde sarılamıycaz ama olsun çocuklarımız sarılsın birbirine
Aaaaaaa akşam ne oldu eşime diyomki kızım olursa nikitanın oğluna vercem ben anlamadı garibanım saf saf yüzüme bakio ayy ne güldüm yaaaaa
hahahahahah ay çok güldüm yaf
Feyste grup mu açsak napsakta toplansak orda. Bende hepinizi çok sevdim yaa :)) yada bitane msn açsam oraya kaydetsem grupça konuşsak aklıma türlü türlü bişiler gelio
al şekerim bacağının arasından ver ben elimde tutim filan de zararrlı de zararlı tabi sakince sölersen etkili olur biliyorsun kızmakla bağırmakla şu hayatta hiç bişey düzelmez
ah ahhh biz kadınların çilesi sanırım hep bu erkeklerin işlerini bizmi düşüncez yahu çok fazla ince düşünemiolar kanımca
gordum tontisim,yaaa o bu şu değilde ben hepinizin simalarınızı merak ediyorum yaa nasıl görcem ben sizi nasıl bişilersinizaslında insan konuştukça tanıyormuş gibi oluyor hepiniz hakkında az çok hayallerim var beynimde ama söleyin demeyin sölemem hayal ürünü onlar sadece :))) nikitam seni arkadaş olarak ekledim şimdi diğer tanıdıkları da eklicem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?