- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
- 113
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.481
bernardooo ben de kedişimi çok seviyorum, köpüşünün adı ve cinsi ne? :)
kolera bebişim napıyorsun çok mu yoğunsun gene beniim çok canım sıkılıyor ne ypsam geçer sence
çok sıkıldım kızlar yaaaa. bişey sorcam şimdi size. benm adetim gecikti ya. ee doğal olarak yumurtlama günümde değişti. nasıl hesaplıcam ben şimdi. aman ya benm mayısta da olmaz bööööööööööööö:84::84::84::84::84::84:
ben bu ay olmazsa ovulasyon testi alacağım çünkü benim de adetim 2-3 bazen 4 gün bile oynayabiliyor, en iyisi test yapmak
canımmmmmm yoğun yaaa sabahtan beri maaş hesaplıcam vakit bulamıyom. En ufak bi vakitte buraya bakıyom
Nikitam nerde yaa gözükmüyo hiç :44:
,hamile kalmanın en basit yolu :)
ben bunu denedim ve inanın doğru .....
Hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....
Bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık
tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi
eşinle beraber olduktan sonra ya sağ tarafa dön yada sol tarafa yarım saat kalkma poponuda az yükselt....
Tatilde denedik...
Tüp bebeğe gerek kalmadan hamile olduğumu öğrendim.....
Sizlerde deneyin lütfen sağ ve solda yumurtalıklar var ve sizde sağa ve sola dönün ayrıca lütfen az kalçanızı yükseltin ve yarım saat bekleyin...
Sonuçlar iyi olursa bir duanız yeter bana...
Bu yazıyı bir forumda gördüm. Siz ne düşünüyorsunuz
Hamile kalmanın en basit yolu :)
Ben bunu denedim ve inanın doğru .....
hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....
bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık
tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi
EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....
TATİLDE DENEDİK...
TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.....
SİZLERDE DENEYİN LÜTFEN SAĞ VE SOLDA YUMURTALIKLAR VAR VE SİZDE SAĞA VE SOLA DÖNÜN AYRICA LÜTFEN AZ KALÇANIZI YÜKSELTİN VE YARIM SAAT BEKLEYİN...
SONUÇLAR İYİ OLURSA BİR DUANIZ YETER BANA...
bu yazıyı bir forumda gördüm. siz ne düşünüyorsunuz
bebem bugün nikita olmayacağını söylemişti dün akşam giderkene maaşları da çok dert etme hesaba gerek yok bol keseden at gitsin sevinsin personel:81:
çok sıkıldım kızlar yaaaa. bişey sorcam şimdi size. benm adetim gecikti ya. ee doğal olarak yumurtlama günümde değişti. nasıl hesaplıcam ben şimdi. aman ya benm mayısta da olmaz bööööööööööööö:84::84::84::84::84::84:
allah yardımcın olsun hayatım,
canım biz cok denedik ama malesef olmadı suan tup bebek tedavısı goruyorum ılk tup bebek denemem olacak ve bugun göbekten 3 iğnemi yaptım umarım hersey iyi gider.
yok canım kan testi yaptırmadım. idrar yaptım bu sabah negatif çıktı.bernardom sen kan testi yaptırdınmı bidaha :44:
Kızlar iki kez hamile kalmış biri olarak size yasadıklarımı yazayım. İdrar testini adetimden bir iki önce yaptım gebeliğimin birinde belirgin çift çizgi diğerinde ise çok silik çıktı. Onun öncesinde yaptıklarımda negatifti. O yüzden gününüze çok varsa test yapmayın derim ben. Bendeki belirtiler ise göğüslerde şişlik ve ağrı kasıklarda da belirgin bir şekilde ağrı oluyor. Benim BAT 20 mayıs ama testleri alıp hazırladım. 20sine doğru yapmaya başlarım. Allah isteyen herkese aratmadan nasip etsin. Allah yardımcımız olsun.
slm anniş adayları benim bir sorunum var yumurtlama dönemi içinde benden kahverengi kan gibi akıntı gelmiş bu nedir bilen varmı? aradan 2 gün geçti şimdide gögüslerim acıyo uykum var gibi diyelimki hamile kaldım 2 gün sonra belirti baslarmı
slm anniş adayları benim bir sorunum var yumurtlama dönemi içinde benden kahverengi kan gibi akıntı gelmiş bu nedir bilen varmı? aradan 2 gün geçti şimdide gögüslerim acıyo uykum var gibi diyelimki hamile kaldım 2 gün sonra belirti baslarmı
Cnm sen test yapmadın mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?