Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kolera adet belirtileri var mı

sadece göğüslerim hafif acıyo. ama bende öle bişiyki sade adet olmadan önce göğüslerim acırdı. adet sancısı filan pek olmaz bende. sessiz bi adet gelişi olur :)))

ben insan değilmiyim yaa bende nie hiç normal kadın belirtileri olmuyo
ama adetimin maşallahı vardır. hiç sekmez yani mayıs 6 sı ya 6-7 de gelir. gelirse yani hamiş değilsem. yarın akmı karamı belli olur. inşallah hamileyimdir tabi. bu konuya çok odaklanıyorum. işime de yansıyo gergin oluyorum. herkese kızgınım sanki :))

inş.gelmez yaa..anlıyorum seni ben de adetim yaklaştıkça ya gelirse die korkarım...hayırlısı cnm hakkında..rabbim kalbine göre versin...slmlarr bu arada

Ne geçmez bir ay ya meraktan çıldıracağım.Ama hamile olsam elbet bir belirti olması lazım dimi

koleram senlen benim belirtisiz belirtilerimiz aynı o zaman bende göğüs sancısı bile hiç olmaz maşallah tü tü tü ddiim nazar olmasın ama şu aralar hani bi yerlerim şişse bi kasık ağrım olsa bi kussam filan hiç fena olmaz hani

şekerim bende de her ay olmasada bazı aylar o lekelenme oluyor. hatta bir gün sanırım ölücem diye dr a koştum. yumurtanın olgunlaşmaya başladığı dönemde lekelenme çok normalmiş sakın korkma. yani en azından dr bana öööle dedi.

koleram benim içime sen ne kadar belirtim yok desende hamileymişsin gibi doğuyor bilesin. ve senin sonucu bende merakla bekliyorum. sanki seninki pozitif olursa benimkide olacak gibi düşünüyorum. salakça ama napiiiimmmm

merhaba kızlar.bende bı bakım dedım ıkı gundur gıremıyorum beklıyorum gunum gelsınde sıze haber verım dıye bır haftadır sureklı belım agrıyo ve kasıklarım tabı bat 11 mayıs sızce nedendır?bu bı belırtı olabılır mı?

nasılda kalplerimiz birmiş aynı anda yazmışız...
iyiyim çok şükür sen nasılsın canım...

kalbimiz temiz şekerim bizim. çok yorgunum canım ya.. bu gün nöbetçiydim. eve yeni geldim yeni oturmaya başladım. hiç oturamadım tüm gün. kasık ağrım da cabası. az önce çevremizdeki özel hastanelerden bir ikisini aradım kanda gebelik testi için. 30 liradan 90 liraya kadar var. en uygunu kızılay üstelik aynı gün de veriyormuş. haftaya eşimin doğum günü ya ondan önceki gün yaptırmak istiyorum. daha erken sonucu öğrenirsem olası çenem durmaz hemen söylerim süprizinde anlamı kalmaz sen neler yaptın şekerim?

valla şekerim bahsettiğin belirtiler kimi için hamilelik kimi için regl kimi içinde hamile kalmak için kendini paralayanın psikolojisinin kendine oynadığı oyunlar

ahh kıyamam kendini fazla yorma canım benim..
kasıkların niye ağırıyo ki acaba..:44:
ne kadar pahalıya yapıyorlar ya şu testi..
ben burda özel hastanede 19 liraya yaptırıyorum canım eşimde diyorki her ay 5 tane idrar testi yapacağına gel kan testi yaptır doğru sonucu al diyor...
kaç gün var şimdi senin batına canım..:26:

aynen yaa bende öle diyorum valla şöyle diyom doya doya kussam

ne geçmez bir ay ya meraktan çıldıracağım.ama hamile olsam elbet bir belirti olması lazım dimi

aah ahh bacım bana hiç sorma bende de hiç belirti neyim yok

inş.gelmez yaa..anlıyorum seni ben de adetim yaklaştıkça ya gelirse die korkarım...hayırlısı cnm hakkında..rabbim kalbine göre versin...slmlarr bu arada

aminnn bitanem allah hepimizin kalbine göre versin

fıstıkım canım benimmm ay inşallah hamişizdir yaw. Bende hepimizin hamiş olduğunu görmek istiyom. Senin için inşallah pozitifimdir

belirti demeyin banaaaaaaaaaaaaaaa :84::84:

off bu ay kndımı sartlandırdım cok etkılenmıcem ve kendımı cok dınlemıcem.aklımı baska seylere verıyorum arkadslarımla vakıt gecırıyorum zamanda gecıyo cok sukur sadece agrımayan belım cok agrıyo bır haftadır bende dıger aylara nazaran degısık olan tek sek bu o yuzden merk edıorm kızlar ndendır dıe...

belirti...
:118::118::118::118::118:

hahaha senin şu ifadelere bitiyorum
Bacım nerde 19 lira

7 gün kaldı bat a canım. telefonda tahlil lab. ındaki heşireyi bağladılar bir yerde sordum en erken ne zaman çıkar diye ilişkiden sonra 1-2 gün içinde hormon değeri yükselmeye başlar anlaşılır yani dedi. bende şimid acaba yarın gitsem mi acaba diyorum. ayyy gitmesem iyi olur ama uffffffff. senin ne zaman dı 20 sinden sonra mıydı?

bi de koleraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bendende

belirtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hahahaha belitiyi protesto ediyoruzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…