- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.501
kolera adet belirtileri var mı
sadece göğüslerim hafif acıyo. ama bende öle bişiyki sade adet olmadan önce göğüslerim acırdı. adet sancısı filan pek olmaz bende. sessiz bi adet gelişi olur :)))
ben insan değilmiyim yaa bende nie hiç normal kadın belirtileri olmuyo
ama adetimin maşallahı vardır. hiç sekmez yani mayıs 6 sı ya 6-7 de gelir. gelirse yani hamiş değilsem. yarın akmı karamı belli olur. inşallah hamileyimdir tabi. bu konuya çok odaklanıyorum. işime de yansıyo gergin oluyorum. herkese kızgınım sanki :))
İsim Yaş Bat Sonuç
migi 29 2 Mayıs SONUÇ BEKLENİYOR ???
nazar boncuğum 24 4 Mayıs
matrax 30 4 Mayıs
kolera_vebasi 26 6 Mayıs
morçilek 27 6 Mayıs
magic16 6 Mayıs
nisanur_2007 30 7 Mayıs
beyaz_papatyam 25 7 Mayıs
ncncn 30 7 Mayıs
Cansi 22 8 Mayıs
rabia1984 27 8 Mayıs
hopeone 30 9 Mayıs
Haticemm 25 10 Mayıs
gulburak 33 10 Mayıs
sihirliada 11 Mayıs
snek18 28 12 Mayıs
22012010 19 12 Mayıs
kedimeri 24 12 Mayıs
tolsan 31 12 Mayıs
nerisona 31 12 Mayıs
bilgemadam 28 12 Mayıs
fer22 24 13 Mayıs
ruzgar 29 13 Mayıs
donser 33 15 Mayıs
cucu1984 27 15 Mayıs
burcumm89 22 15 Mayıs
hicran 22 16 Mayıs
hakem 28 17 Mayıs
denizderyadeniz 23 17 Mayıs
ebru26 27 17 Mayıs
razuat 30 17 Mayıs
sincap08 27 18 Mayıs
ironik 31 18 Mayıs
zuyal 27 18 Mayıs
pourqua 24 18 Mayıs
derya-ayhan 30 19 Mayıs
muhasebe75 36 19 Mayıs
berree 23 20 Mayıs
funda30 31 20 Mayıs
burcuizmir 27 20 Mayıs
seymenk 25 21 Mayıs
minnasu 22 21 Mayıs
ruuhi 25 23 Mayıs
lunalaady 34 23 Mayıs
beklenti 29 24 Mayıs
kadriye_33 26 25 Mayıs
bernardo 26 27 Mayıs
sadece göğüslerim hafif acıyo. ama bende öle bişiyki sade adet olmadan önce göğüslerim acırdı. adet sancısı filan pek olmaz bende. sessiz bi adet gelişi olur :)))
ama adetimin maşallahı vardır. hiç sekmez yani mayıs 6 sı ya 6-7 de gelir. gelirse yani hamiş değilsem. yarın akmı karamı belli olur. inşallah hamileyimdir tabi. bu konuya çok odaklanıyorum. işime de yansıyo gergin oluyorum. herkese kızgınım sanki :))
slm anniş adayları benim bir sorunum var yumurtlama dönemi içinde benden kahverengi kan gibi akıntı gelmiş bu nedir bilen varmı? aradan 2 gün geçti şimdide gögüslerim acıyo uykum var gibi diyelimki hamile kaldım 2 gün sonra belirti baslarmı
kolera_vebasi
berreem naber şekerim nasılsın bugün?
nasılda kalplerimiz birmiş aynı anda yazmışız...
iyiyim çok şükür sen nasılsın canım...
merhaba kızlar.bende bı bakım dedım ıkı gundur gıremıyorum beklıyorum gunum gelsınde sıze haber verım dıye bır haftadır sureklı belım agrıyo ve kasıklarım tabı bat 11 mayıs sızce nedendır?bu bı belırtı olabılır mı?
valla şekerim bahsettiğin belirtiler kimi için hamilelik kimi için regl kimi içinde hamile kalmak için kendini paralayanın psikolojisinin kendine oynadığı oyunlar
kalbimiz temiz şekerim bizim. çok yorgunum canım ya.. bu gün nöbetçiydim. eve yeni geldim yeni oturmaya başladım. hiç oturamadım tüm gün. kasık ağrım da cabası. az önce çevremizdeki özel hastanelerden bir ikisini aradım kanda gebelik testi için. 30 liradan 90 liraya kadar var. en uygunu kızılay üstelik aynı gün de veriyormuş. haftaya eşimin doğum günü ya ondan önceki gün yaptırmak istiyorum. daha erken sonucu öğrenirsem olası çenem durmaz hemen söylerim süprizinde anlamı kalmazsen neler yaptın şekerim?
koleram senlen benim belirtisiz belirtilerimiz aynı o zamanBende göğüs sancısı bile hiç olmaz maşallah tü tü tü ddiim nazar olmasın ama şu aralar hani bi yerlerim şişse bi kasık ağrım olsa bi kussam filan hiç fena olmaz hani
ne geçmez bir ay ya meraktan çıldıracağım.ama hamile olsam elbet bir belirti olması lazım dimi
inş.gelmez yaa..anlıyorum seni ben de adetim yaklaştıkça ya gelirse die korkarım...hayırlısı cnm hakkında..rabbim kalbine göre versin...slmlarr bu arada
şekerim bende de her ay olmasada bazı aylar o lekelenme oluyor. Hatta bir gün sanırım ölücem diye dr a koştum. Yumurtanın olgunlaşmaya başladığı dönemde lekelenme çok normalmiş sakın korkma. Yani en azından dr bana öööle dedi.
Koleram benim içime sen ne kadar belirtim yok desende hamileymişsin gibi doğuyor bilesin. Ve senin sonucu bende merakla bekliyorum. Sanki seninki pozitif olursa benimkide olacak gibi düşünüyorum. Salakça ama napiiiimmmm
merhaba kızlar.bende bı bakım dedım ıkı gundur gıremıyorum beklıyorum gunum gelsınde sıze haber verım dıye bır haftadır sureklı belım agrıyo ve kasıklarım tabı bat 11 mayıs sızce nedendır?bu bı belırtı olabılır mı?
belirti demeyin banaaaaaaaaaaaaaaa
ahh kıyamam kendini fazla yorma canım benim..
Kasıkların niye ağırıyo ki acaba..:44:
Ne kadar pahalıya yapıyorlar ya şu testi..
Ben burda özel hastanede 19 liraya yaptırıyorum canım eşimde diyorki her ay 5 tane idrar testi yapacağına gel kan testi yaptır doğru sonucu al diyor...
Kaç gün var şimdi senin batına canım..:26:
belirti...
:118::118::118::118::118:
ahh kıyamam kendini fazla yorma canım benim..
kasıkların niye ağırıyo ki acaba..:44:
ne kadar pahalıya yapıyorlar ya şu testi..
ben burda özel hastanede 19 liraya yaptırıyorum canım eşimde diyorki her ay 5 tane idrar testi yapacağına gel kan testi yaptır doğru sonucu al diyor...
kaç gün var şimdi senin batına canım..:26:
7 gün kaldı bat a canım. Telefonda tahlil lab. ındaki heşireyi bağladılar bir yerde sordum en erken ne zaman çıkar diye ilişkiden sonra 1-2 gün içinde hormon değeri yükselmeye başlar anlaşılır yani dedi. Bende şimid acaba yarın gitsem mi acaba diyorum. Ayyy gitmesem iyi olur ama uffffffff. Senin ne zaman dı 20 sinden sonra mıydı?
Bi de koleraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bendende
belirtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hahaha senin şu ifadelere bitiyorum
Bacım nerde 19 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?