- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
- 113
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
bu olayı bir çözsek zaten hayatın birçok alanında çok rahatlıcaz en başında çocuk yapmaktawalla bacim,belli olmazz dedigin gibi, ilac milac dinlemiyor bazi bebisler , geleleri var yane
insan elinde olmadan nedense mantigini bastirip yinede strese sokuyor kendini,
bende de boy var 84 kiloyum evlendikten sonra 20 kilo aldım.çok kötü ya hem enine hem boyuna birde hamile olursam ( inşallah ) düşünemiyorum kendimi
evlenmeden önce 48 kiloydum evlendikten sonra on kilo aldım .bari bu kiloda kalmayı başarsam boyun kısa çünkü fazla kiloyu buyum kaldırmaz....tombalak gibi olurum
evet yaa bende alıyorum git gide nolcak bilmem. Amaaaan doğuralım hele veririz kiloları
aynen canım bebiş olsunda kiloda neymiş
bugün kasıklarım çok ağrıyor. yürüdükçe sancıyor ama benm önceden de oluyordu böle allahım nasıl bir kısır döngüdür bu rahatlamanın başka bir yolu yok mu
kızlar ben geçen ay soğan kürü kullandım tabi bi işe yaramadı.bu ay yine yapsammı acaba. aranızda soğan kürü yapan varmı?
canım yaa ayaklarını sıcak tutman lazım
ayaklarım hiç ısınmaz ki benm
benimde öyle canım ama masamın altında ayak sobam var hiç soğuk tutmuyorum ayaklarımı.
sende yokmu öyle bir imkan
var var benmde ama sürekli oturmuyorum ki ben okulda hem ayaktayım. Ama ayaklarımın üşümesiyle alakalı değil benm ya. Adet olacağıma yakın olur bazen böle
birde öyle birşey var değil mi? Kısmet artık ya ne yapalım. şimdi diğer forumlarda okudumda karbonat ile gebelik testi yapılıyormuş sen duydun mu bunu
benm profil resmim neden gözükmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?