Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

walla bacim,belli olmazz dedigin gibi, ilac milac dinlemiyor bazi bebisler , geleleri var yane

insan elinde olmadan nedense mantigini bastirip yinede strese sokuyor kendini,
bu olayı bir çözsek zaten hayatın birçok alanında çok rahatlıcaz en başında çocuk yapmakta

evlenmeden önce 48 kiloydum evlendikten sonra on kilo aldım .bari bu kiloda kalmayı başarsam boyun kısa çünkü fazla kiloyu buyum kaldırmaz....tombalak gibi olurum

bende son zamanlarda aldım kilo. boyda yok. hamilede kalınca top gibi yuvarlanırım artık.

bugün kasıklarım çok ağrıyor. yürüdükçe sancıyor ama benm önceden de oluyordu böle allahım nasıl bir kısır döngüdür bu rahatlamanın başka bir yolu yok mu

kızlar ben geçen ay soğan kürü kullandım tabi bi işe yaramadı.bu ay yine yapsammı acaba. aranızda soğan kürü yapan varmı?

ben bi niyetlendim ama çok kötü kokoyodu bir gün yapabildim sadece. bi de bi yerde okumuştum eğer o sırada bebiş varsa içeriyi temizlerken bebişi de düşürüyo diye ...korktum bıraktım

benimde öyle canım ama masamın altında ayak sobam var hiç soğuk tutmuyorum ayaklarımı.
sende yokmu öyle bir imkan

var var benmde ama sürekli oturmuyorum ki ben okulda hem ayaktayım. ama ayaklarımın üşümesiyle alakalı değil benm ya. adet olacağıma yakın olur bazen böle

birde öyle birşey var değil mi? kısmet artık ya ne yapalım. şimdi diğer forumlarda okudumda karbonat ile gebelik testi yapılıyormuş sen duydun mu bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…