- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.821
inşallah canım inşallah,herkesinki pozitif olsun, hepimizin yüzü gülsüninşallah hamilesindir canım benimmm
beklemek zor oluyor sonucu geçen ay ben de yaptırmıştım ka testi ama negatif çıktııı
inşallah pozitif olur seninkiii
cherryguy dualarımız seninle...
Slm Kizlar,
bende sabirsizlikla bu ayin sonunu bekliyorum. 3 gündür clomifen kullaniyorum günde iki tane. Ama icimde hic belirti yok. Bilmiyorum artik. Bakalim haftaya carsambada doktor terminim var. Ultrasyonda belli olacak yumurta büyümüsmü diye. Ayy insaallah büyüsün kizlar dua edin. Sasirdim artik. Clomifen yutmama ragmen gecen ay yumurta harekete gecmemis bile. Dua edin
inşallah hayırlısıyla olur canım
ayy canım benim iyi düşün iyi olsun...poziitif çıkmış pozitif bir dönem seni bekelr inşallah. Rabbim bebeğini korusun inşallah iyice tutunur bebişşş. kaçıncı ayındı bu ay??canlar bugün 3 günü geçti adetim gelmedi bende akşama üzeri test yaptım pozitif ama karnımın ağrısı halen geçmedi akıntımda bitmedi çok korkuyorum bişey olurmu die
canlar bugün 3 günü geçti adetim gelmedi bende akşama üzeri test yaptım pozitif ama karnımın ağrısı halen geçmedi akıntımda bitmedi çok korkuyorum bişey olurmu die
canlar günaydın, dün yaptığım 2.test daha belirgindi(2si de oncomed)
sabah fortelle yaptım,2.yaptığım oncomed kadar belirgin değil ama var, demek istediğim fortele bosuna para vermeyin,diğerinden hiçbir fark yok.
az sonra kan tahliline gideceğim, bakalım orda asıl sonucu alıcam. daha 5 günüm var, doktor beni hamiş kabul etmez ama olsun
hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum,2.çizginin darısı başınıza olsun inşallah
canlar günaydın, dün yaptığım 2.test daha belirgindi(2si de oncomed)
sabah fortelle yaptım,2.yaptığım oncomed kadar belirgin değil ama var, demek istediğim fortele bosuna para vermeyin,diğerinden hiçbir fark yok.
Az sonra kan tahliline gideceğim, bakalım orda asıl sonucu alıcam. Daha 5 günüm var, doktor beni hamiş kabul etmez ama olsun
Hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum,2.çizginin darısı başınıza olsun inşallah
konu sahıbı arkadaş benıde ekle 22 mayısaa :))
canım dün ve bugun boş yere 2 kez ağladımamınn canım tebrıkler guzel sonuçlarını beklıyoruz bakalımmm haber ver belırtılerın neler var
kolera sen idrar testi yapmış mıydın?canım bi iki gün geçsin adet görmezsem bende yaptırcam kan tahlili. Inşallah güzel sonuçlar alırsın sende
canım dün ve bugun boş yere 2 kez ağladım
midem bulanıyor ama cok degil,içimde bi değişiklik olduğunu hissedebiliyorum ama siz bu kadar erken bulantı beklemeyin çünkü benim duyu organlarım ve midem aşırı hassastır
canım pek bişi yemek istemiyor
gögüslerim adet öncesiyle aynı,koyulaşma yok
karnımda hafif batmalar var
akıntı az,her zamanki gibi
baska da bir şey yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?