- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.841
kolera sen idrar testi yapmış mıydın?
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Bizde bebek istiyoruz Allah izin verirse. Bişey çıkmazsa gün aşırı çalışmayı düşünüyoruz.ancak düşünmeyin stres yapmayın deniyorya bunu nasıl başarıyorsunuz. Benim hiç aklımdan çıkmıyorki....
hiç belli olmaz tatlım, hayırlı olur inşallahtatlım ben adetten 2 gün önce akşam yapmıştım. neg. çıkmıştı.
kısmet artık.
pek güzel değil,katılıyorum ama 3 y sonra geciyormuş zatenanam hepsi iyide en korkutan ürküten şey ınsanı bulantı heralde:26::26:
hiç belli olmaz tatlım, hayırlı olur inşallah
canlar günaydın, dün yaptığım 2.test daha belirgindi(2si de oncomed)
sabah fortelle yaptım,2.yaptığım oncomed kadar belirgin değil ama var, demek istediğim fortele bosuna para vermeyin,diğerinden hiçbir fark yok.
az sonra kan tahliline gideceğim, bakalım orda asıl sonucu alıcam. daha 5 günüm var, doktor beni hamiş kabul etmez ama olsun
hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum,2.çizginin darısı başınıza olsun inşallah
inşallah canım yaa :44:
ah be canım kimin aklından çıkıyoki. bu siteye girip araştıran herkes kafasına takmış durumda. umursamayan biri hiç böle bi sitenin bu topiğinde gezmez zaten
kolera moralini bozma dr bana dün bazılarında bat geçtikten 10 gün sonra filan idrarda tespit edilebilir dedi. Senin için de en kesini kan testi. Moralini yüksek tut. Bence seninde iyi haberlerini alacağız.
inşallah canım benim 2-3 gün daha geçsin adet o zaman direk kana baktırcam zaten. Idrar testi yapmıcam. Bi tek çizgiyi daha görmek istemiyorum
[ı]ya kızlar bırşey soracagım öncelikle gunaydın
benım 5 6 gundur koltuk altlarımdan gögüslerime agrı gırıyor guneşte yanarsında sonradan acır ya bırde öyle bir yanma var hamılelık belırtısı olabılır mı çünkü yaklaşık 27martta adet olmuştun bu ay 24te olmam lazımdı olamdı doktor geç döllenme olabılır ultrasonda 10 gun sonra bakarız dedı [/ı]
haklısın canım ben bile dün dağıldım erken olmasına rağmen. üstelik bu ara reklamlara bile ağlıyorum o kadar asabım bozuk. Senin bat ın dündü sonuçta bak bugün 7 si içini ferah tut. çıkıyorum şimdi. çok öpüyorum bye
tolsenim günaydın, benim11 nisan akşamıydı, otomatik hesaplayıcıda da 11 mayıs görünüyor,ben son iki yıllık siklusların ortalamasına bakıp 12 mayıs yazdım, zaten 5-6 gün öncesinden görmek herkese nasip olmaz,içini rahat tut bebişim. ben de hissediyordum,midemde bişeler vardı,vucudum sanki bişeye yabancılık cekiyordu hala da oylegünaydın canım çok sevindim ben biliyordum zaten hamiş olduğunu hatta bence kan testi yaptırmadan direk 12 sinde gidip keseye baktır derim. bende dün akşam giremedim benim tahlilimde gebelik hormonu çok düşük çıktı. dr bekliycez henüz çok erken dedi.hesap yaptı henüz 6 gün dedi. en erken 8-9 günden sonra hormonda yükseliş olurmuş. sen demiştin ya benim 11 nisandı diye. benim 13 nisan. inşallah ben de görürüm senin gibi bol çizgiama allah yanıltmasın hamile olduğumu hissediyorum ben. hakkımızda hayırlısı olsun. sende artık kendine çok dikkat et. mesela diz üstü filan kullanıyorsan masanın üstüne koyarak kullan. radyasyondan sakın. alış veriş merkezlerinde cihazlardan geçme. ilk 3 ay bebek herşeyden çok etkilenirmiş dün dr söyledi. allah kucağına aldığın günü de göstersin.
bi de kuzum ben sezonu kapatmıştım sen daha yumurtlamamıştın, cmt ya da pazar yumurtlamıştın benim cuma sondu,düşün artık, sanırım senin pazar gunu yumurtladığında benimki salı-çarşamba ya da persembeydigünaydın canım çok sevindim ben biliyordum zaten hamiş olduğunu hatta bence kan testi yaptırmadan direk 12 sinde gidip keseye baktır derim. bende dün akşam giremedim benim tahlilimde gebelik hormonu çok düşük çıktı. dr bekliycez henüz çok erken dedi.hesap yaptı henüz 6 gün dedi. en erken 8-9 günden sonra hormonda yükseliş olurmuş. sen demiştin ya benim 11 nisandı diye. benim 13 nisan. inşallah ben de görürüm senin gibi bol çizgiama allah yanıltmasın hamile olduğumu hissediyorum ben. hakkımızda hayırlısı olsun. sende artık kendine çok dikkat et. mesela diz üstü filan kullanıyorsan masanın üstüne koyarak kullan. radyasyondan sakın. alış veriş merkezlerinde cihazlardan geçme. ilk 3 ay bebek herşeyden çok etkilenirmiş dün dr söyledi. allah kucağına aldığın günü de göstersin.
herşey zamanı gelince oluyor inan, tatlım benim daha adetime 6 gün var.5 de olabilir. akıntım hiç olmadı, birkaç gündür hafif hafif midem bulanıyor,canım ekşi çekiyor, ve istemeden 1 kilo verdim bugun de gayet iştahsızdım, göguslerim adet öncesi gibi, karnıma hafif kramplar giriyor belirtilerim bunlar...
daha doktora gitmedim canım,insallah saglıklı bir gebeliktir,sağolun.Allah isteyen herkese versin
çok sağol canım sabah ilk idrarımla yaptım ama ilk yaptığım(fotoyu ekledigim)kinden daha belirgin degildi. akşam uyduruk bi testle 2.yi yapmıştım senle konustuktan sonra, o hepsinden daha belirgindibitanem çok şükür çok sevindim adına inan ki ne dedim akşam sana söylediğim gibi yaptın daha belirgin çıkıyo dimi?
canlar günaydın, dün yaptığım 2.test daha belirgindi(2si de oncomed)
sabah fortelle yaptım,2.yaptığım oncomed kadar belirgin değil ama var, demek istediğim fortele bosuna para vermeyin,diğerinden hiçbir fark yok.
az sonra kan tahliline gideceğim, bakalım orda asıl sonucu alıcam. daha 5 günüm var, doktor beni hamiş kabul etmez ama olsun
hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum,2.çizginin darısı başınıza olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?