Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Bizde bebek istiyoruz Allah izin verirse. Bişey çıkmazsa gün aşırı çalışmayı düşünüyoruz. ancak düşünmeyin stres yapmayın deniyorya bunu nasıl başarıyorsunuz. Benim hiç aklımdan çıkmıyorki....

ah be canım kimin aklından çıkıyoki. bu siteye girip araştıran herkes kafasına takmış durumda. umursamayan biri hiç böle bi sitenin bu topiğinde gezmez zaten

günaydın canım çok sevindim ben biliyordum zaten hamiş olduğunu hatta bence kan testi yaptırmadan direk 12 sinde gidip keseye baktır derim. bende dün akşam giremedim benim tahlilimde gebelik hormonu çok düşük çıktı. dr bekliycez henüz çok erken dedi.hesap yaptı henüz 6 gün dedi. en erken 8-9 günden sonra hormonda yükseliş olurmuş. sen demiştin ya benim 11 nisandı diye. benim 13 nisan. inşallah ben de görürüm senin gibi bol çizgi ama allah yanıltmasın hamile olduğumu hissediyorum ben. hakkımızda hayırlısı olsun. sende artık kendine çok dikkat et. mesela diz üstü filan kullanıyorsan masanın üstüne koyarak kullan. radyasyondan sakın. alış veriş merkezlerinde cihazlardan geçme. ilk 3 ay bebek herşeyden çok etkilenirmiş dün dr söyledi. allah kucağına aldığın günü de göstersin.

ah be canım kimin aklından çıkıyoki. bu siteye girip araştıran herkes kafasına takmış durumda. umursamayan biri hiç böle bi sitenin bu topiğinde gezmez zaten

Haklısın Tatlım... İnşallah bu ay verir Rabbim bize meleklerimizi... Bu arada sizin ilk hamileliğinizmi? Ben daha önce hamile kaldım ama 10 haftalıkken kalbi durdu (((((

kolera moralini bozma dr bana dün bazılarında bat geçtikten 10 gün sonra filan idrarda tespit edilebilir dedi. Senin için de en kesini kan testi. Moralini yüksek tut. Bence seninde iyi haberlerini alacağız.

inşallah canım benim 2-3 gün daha geçsin adet o zaman direk kana baktırcam zaten. Idrar testi yapmıcam. Bi tek çizgiyi daha görmek istemiyorum

ya kızlar bırşey soracagım öncelikle gunaydın
benım 5 6 gundur koltuk altlarımdan gögüslerime agrı gırıyor guneşte yanarsında sonradan acır ya bırde öyle bir yanma var hamılelık belırtısı olabılır mı çünkü yaklaşık 27martta adet olmuştun bu ay 24te olmam lazımdı olamdı doktor geç döllenme olabılır ultrasonda 10 gun sonra bakarız dedı

Son düzenleme:
inşallah canım benim 2-3 gün daha geçsin adet o zaman direk kana baktırcam zaten. Idrar testi yapmıcam. Bi tek çizgiyi daha görmek istemiyorum

haklısın canım ben bile dün dağıldım erken olmasına rağmen. üstelik bu ara reklamlara bile ağlıyorum o kadar asabım bozuk. senin bat ın dündü sonuçta bak bugün 7 si içini ferah tut. çıkıyorum şimdi. çok öpüyorum bye

24 nisanda mı adet olman lazımdı da olmadın peki ?

tamam bitanem. Pazartesi güzel haberlerle geliriz inşallah

tolsenim günaydın, benim11 nisan akşamıydı, otomatik hesaplayıcıda da 11 mayıs görünüyor,ben son iki yıllık siklusların ortalamasına bakıp 12 mayıs yazdım, zaten 5-6 gün öncesinden görmek herkese nasip olmaz,içini rahat tut bebişim. ben de hissediyordum,midemde bişeler vardı,vucudum sanki bişeye yabancılık cekiyordu hala da oyle
hayırlı haberini alacağım inşallah

Son düzenleme:
bi de kuzum ben sezonu kapatmıştım sen daha yumurtlamamıştın, cmt ya da pazar yumurtlamıştın benim cuma sondu,düşün artık, sanırım senin pazar gunu yumurtladığında benimki salı-çarşamba ya da persembeydi

bitanem çok şükür çok sevindim adına inan ki ne dedim akşam sana söylediğim gibi yaptın daha belirgin çıkıyo dimi?

bitanem çok şükür çok sevindim adına inan ki ne dedim akşam sana söylediğim gibi yaptın daha belirgin çıkıyo dimi?
çok sağol canım sabah ilk idrarımla yaptım ama ilk yaptığım(fotoyu ekledigim)kinden daha belirgin degildi. akşam uyduruk bi testle 2.yi yapmıştım senle konustuktan sonra, o hepsinden daha belirgindi

Son düzenleme:
yuppi canın sağolsun demekki tetkitler yanlışmış ne diyim ama hamilesin kesin sen kan tahlili içinde hemn pazartesi günü git bence

inşallah canım kan tahlilinde sonuç kesinleşir inş. hamilesindir herşey yolundadır tebrik ederim şimdiden allah isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…