Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

24 nisanda mı adet olman lazımdı da olmadın peki ?

tamam bitanem. Pazartesi güzel haberlerle geliriz inşallah

hayır canımcım olmadım kan ve idrar tetı 3 gun geçtiğinde yaptı negatıf geç döllenme olabılır bekle dedi 10 gun sonra ulturasona sokacak ak mı kara mı işte bu gögüs agrılarım başlayınca korkmaya başladım bende ölcem mı ne

inşallah hamile haberleri çoğalır. okurken bile insan heyecanlanıyor, yaşamak muhteşem bir duygudur herhalde. eşimle çalışmalara devam ediyoruz. yumurtlama haftasındayım bu hafta. iyi bir şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. sağlıklısı hayırlısı olsun inş. 22 mayıs bat. eğer olmazsa 2 hafta sonra kan tahlili yaptırıcam. idrar testi yapmicam güvenmiyorum. yazın yaptığımda silik bir çizgi çıktı sonra sabah yeniden yaptım bişey yoktu. elinin altında bulunduğu için insan hemen yapmak istiyor ve sonuç hayal kırıklığı oluyor. kan testi en güvenilir sonucu veriyor..

beni silin listeden kızlar ya da bat 5 haziran hayırlısı böyleymiş. zaten kocamla da cok pis kavga ettım.
belkı de olmamalıymış bu ay.
ılk defa adet olurken içim acıdı.kadın olmak ne enteresan.her şeyi biz yüklaniyoruz bu hayatta.
ve neyi başarırsak başarsalım hiç bi zaman deger kazanamıyoruz.
neyse benden haberler böyle.inşallah sizlerden hayırlı haberler alırız.

merhaba benide eklermsiniz listeye.bat 14 mayıs.yaş 30. teşekkürler.inşallah bu liste uğurlu gelir.
bu hafta çok uzun gözüküyor gözüme.doktor 16 mayısda gel dedi ama ben dayanamayıp perşembe yada cuma test yaparım gibi....bir sürüde belirti var psikolojik değilse eğer.

erken belirti yaşayan varmı kızlar yaa çok merak ediyorummm

Eeeeeeeeeeeeeee daha daha nasılsınız beni tanıdınız mı unuttunuz mu yoksam??

Aşkolsun bilgemadam ben çok sık giremesemde gönlüm sizle, ama sen avatarında yer vermemişsin bak bana Zaten şu ara çok duygusalım biraz burdan sana da naz yapayım. :2: Belirti adına hiç bişey yok bende kızlaar , sadece inanılmaz iştahım açıldı hep yemek düşünüyorum ama arada bana olur bööle şeyler ondan onu da normal karşılıyorum. Artık birileri açılışı yapsa da herkes de peşi sıra güzel haberleri verse.

hayırlısı olsun canım üzülme inşallah başka aya. kadın olmak çok zor bencede. herşey kadının hayatını zorlaştırmak için sanki. bende eşimle tartışdığımız zaman iyiki olmamış diyorum sonra sular duruluyor barışıyoruz. yeni bir umut başlıyor yine aynı hayecan anne olmak, bir bebeğinin olması... arzusu kaplıyor içini. eminim güzel olacak herşey allahın izniyle sıkma canını şimdi adet olmanın verdiği bir mutsuzlukta vardır üzerinde onun için daha hassassın boşver herşeyi. erkekler bizim kadar inan takmıyor salla gitsin. yeni aylar sana yeni umutlar getirmesi dileğiyle...

kızlar BHCGm 43, doktor SATıma göre bu değeri yüksek buldu,yani erken yumurtlamışım, bu cümlen özellikle senin için tolsen:)
1000 olmadan gebesin diyemem dedi,aynen tahmin ettiğim gibi,salı günü yükseliş kontrol edilecek.1000e ulaşmam için ortalama 7 gün lazım.
hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun

Son düzenleme:
uzun zamandır giremedim..hamile olan var mı topikte merak ediyorum..17 mayıs benim bat şimdilik sürekli uykum geliyo başka belirti yok..gerçi çok erken ama... inş.herkesin gönlünce olur herşey :))

uzun zamandır giremedim..hamile olan var mı topikte merak ediyorum..17 mayıs benim bat şimdilik sürekli uykum geliyo başka belirti yok..gerçi çok erken ama... inş.herkesin gönlünce olur herşey :))

canım benimde uykum geliyor arada bir sarhoş gibi oluyorum ama biz az çalıstık benimde bat 17 mayıs 10 günümüz var hayırlsıı

rüyamda 6 aylık bir kız bebeğim varmıs 6 yasında bir oğlum var ona benziyor ama dünya güzeli yanakları al al tombiş tombiş bir gülüşü var ömre bedel acaba bu ne demek ?

şiiiii noluo kızım orada hamilemisin sen bakimmmmmmmmmmmmmmm

rüyamda 6 aylık bir kız bebeğim varmıs 6 yasında bir oğlum var ona benziyor ama dünya güzeli yanakları al al tombiş tombiş bir gülüşü var ömre bedel acaba bu ne demek ?

neye yorarsan o çıkar derler bizim orlarda:))ben diyorum ki bu ay hamile olacağına işaret olsun bu rüya inş...önce Allah ın izniyle tabi....

doktor amca kullanmadı o güzel kelimeyi

canımcım güzel düşün güzel olur inşallah..ben hamile olduğunu düşünüyorum umarım sen de yakında alcaksın güzel haberi..
ben de bugun sıkıntıdan Ankaranın tüm alışveriş merkezlerini alt üst ettim,habire de emek yedim kötüsü sonrada bir mide bulantısı ile hepsini gönderdim içimden...stres oldum ama şu an daha iyi düşünüyorum Allahım bizlere sağlık huzur versin bebeğimizde olur inşallah diyorum,güzel haberlerini bekliyorum...

oh ne güzel yapmışsın canım, bizim ev akköprü migrosa yakındı, hep oraya giderdik metroyla,ne kadar çok değişmiştir oralar
hepimiz için hayırlı neyse, ne zamansa o zaman olsun

Son düzenleme:
ayy canım benim iyi düşün iyi olsun...poziitif çıkmış pozitif bir dönem seni bekelr inşallah. Rabbim bebeğini korusun inşallah iyice tutunur bebişşş. kaçıncı ayındı bu ay??

teşekkür ederim canım RABBİM isteyen herkeze verir inş bizim 2.ayımızdı tam 2 aylık ewliyken hamile olduğumu öğrendim kan testide yaptırdım tahminlere göre 4 haftalık şu anda ama sancım çok işde bakalım zaman ne gösterir ALLAHIN izni ile bişey olmaz bebeğime de hayırlısı ile sağlıkla kucağıma almak nasip olur:)

Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum benimde gunüm yarın ama dayanamayip bugün idrar testi yaptım ve sonuc negatif bu ay öle umutluydum ki olmus bbami rüyamda gördüm bu bana daha cok umut verdi ama simdi okadar üzgünüm ki dua edin kızlar buna ihtiyacım var normalde yumurtladiktan sonra akıntım olmaz ama bu ay akıntım devam ediyor başka belirtimde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…