- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.861
24 nisanda mı adet olman lazımdı da olmadın peki ?
tamam bitanem. Pazartesi güzel haberlerle geliriz inşallah
Eeeeeeeeeeeeeee daha daha nasılsınız beni tanıdınız mı unuttunuz mu yoksam??
beni silin listeden kızlar ya da bat 5 haziran hayırlısı böyleymiş. zaten kocamla da cok pis kavga ettım.
belkı de olmamalıymış bu ay.
ılk defa adet olurken içim acıdı.kadın olmak ne enteresan.her şeyi biz yüklaniyoruz bu hayatta.
ve neyi başarırsak başarsalım hiç bi zaman deger kazanamıyoruz.
neyse benden haberler böyle.inşallah sizlerden hayırlı haberler alırız.
uzun zamandır giremedim..hamile olan var mı topikte merak ediyorum..17 mayıs benim bat şimdilik sürekli uykum geliyo başka belirti yok..gerçi çok erken ama... inş.herkesin gönlünce olur herşey :))
kızlar BHCGm 43, doktor SATıma göre bu değeri yüksek buldu,yani erken yumurtlamışım, bu cümlen özellikle senin için tolsen:)
1000 olmadan gebesin diyemem dedi,aynen tahmin ettiğim gibi,salı günü yükseliş kontrol edilecek.1000e ulaşmam için ortalama 7 gün lazım.
hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun
rüyamda 6 aylık bir kız bebeğim varmıs 6 yasında bir oğlum var ona benziyor ama dünya güzeli yanakları al al tombiş tombiş bir gülüşü var ömre bedel acaba bu ne demek ?
doktor amca kullanmadı o güzel kelimeyişiiiii noluo kızım orada hamilemisin sen bakimmmmmmmmmmmmmmm
doktor amca kullanmadı o güzel kelimeyi
oh ne güzel yapmışsın canım, bizim ev akköprü migrosa yakındı, hep oraya giderdik metroyla,ne kadar çok değişmiştir oralarcanımcım güzel düşün güzel olur inşallah..ben hamile olduğunu düşünüyorum umarım sen de yakında alcaksın güzel haberi..
ben de bugun sıkıntıdan Ankaranın tüm alışveriş merkezlerini alt üst ettim,habire de emek yedim kötüsü sonrada bir mide bulantısı ile hepsini gönderdim içimden...stres oldum ama şu an daha iyi düşünüyorum Allahım bizlere sağlık huzur versin bebeğimizde olur inşallah diyorum,güzel haberlerini bekliyorum...
ayy canım benim iyi düşün iyi olsun...poziitif çıkmış pozitif bir dönem seni bekelr inşallah. Rabbim bebeğini korusun inşallah iyice tutunur bebişşş. kaçıncı ayındı bu ay??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?