- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.881
koleramm beni listeye hamiş olarak ekleyebilirsin,kimyasal riski var ama iyi düşünelim,iyi olsun :)
kızlar adete 2-3 gün kala belirtilerimi tekrar sıralayım:
* hafif mide bulantısı (buna tatlı isteğini bastırcak kadar bulantı diyebiliriz, ama dr. 43.7 değerine göre psikolojik olduğunu söylüyor,bu değerde bulantı olmazmış)
*göğüslerde adet öncesi gibi gerginlik (renk değişimi yok)
*fazla tükrük salgısı
*karında ara ara kramp
*gereksiz ağlayabilme
*ekşi,tuzlu şeylere yönelim
Bebişlerimizi kucağımıza almak hepimize nasip olur inşallah...
inşallah hamilesindir canım allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsinkoleramm beni listeye hamiş olarak ekleyebilirsin,kimyasal riski var ama iyi düşünelim,iyi olsun :)
* hafif mide bulantısı (buna tatlı isteğini bastırcak kadar bulantı diyebiliriz, ama dr. 43.7 değerine göre psikolojik olduğunu söylüyor,bu değerde bulantı olmazmış)
*fazla tükrük salgısı
*karında ara ara kramp
*gereksiz ağlayabilme
selam kızlar nasılsınız ya ben birşey sormak istiyorum ben dün yumurlama testlerinden aldım yarın adetim bitiyor ama kafama takılan bişey var sorum şu ben kürtajdan önce 28 günde bir adet oluyordum kürtajdan sonra 33 gün sonra adet oldum kağıtta 28 günde adet olanların 12 günü 33 günde olanların 17 günü ilk testi yapmaları gerkir yazıyor ben şimdi ne zaman yapmalıyım kafam karıştı lütfen yardım edin
uzun bir süredir 33 günde bir adet oluosan ona göre yap
yok canım sadece bu ay 33 günde oldum 31 martta kürtaj oldum 33 gün sonrada adet oldum o yüzden kafam karıştı
koleramm beni listeye hamiş olarak ekleyebilirsin,kimyasal riski var ama iyi düşünelim,iyi olsun :)
*fazla tükrük salgısı
*karında ara ara kramp
*gereksiz ağlayabilme
hayırlısı olsun güzelim allah en kısa zamanda bizede nasip etsin. hamilelerin duaları daha çok kabul görürmüş. dua et bizim için
inşallah hamilesindir canım allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin
taklım çok sevindim adına çok mutluyum oleydarısı başıma inşallah bu belirtiler şu anda bendede var.bekliyorum bakalım 10 gün kaldı haberimi almanın ama duyunca kendimi unuttum o kadar sevindim yahu gözün aydın allah hayırlı evlatlar versin
çok şükür kızların listesinde bir hamile çıktı... yolları açtın bacım devamını getirebiliriz allah nasip ederse hayırlı ile .....
kızlar çoooook teşekkür ederim, darısı başınıza olsun, hıdırellezde hepimiz için dua ettim, aklıma geldikçe ediyorum. hepimizin bebişleri en kısa zamanda kucağımızda olsunNerinosa tebrik ederim, Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Darısı benim gibi olmayan herkesin başına inşallah.
beni silin listeden kızlar ya da bat 5 haziran hayırlısı böyleymiş. Zaten kocamla da cok pis kavga ettım.
Belkı de olmamalıymış bu ay.
ılk defa adet olurken içim acıdı.kadın olmak ne enteresan.her şeyi biz yüklaniyoruz bu hayatta.
Ve neyi başarırsak başarsalım hiç bi zaman deger kazanamıyoruz.
Neyse benden haberler böyle.inşallah sizlerden hayırlı haberler alırız.
aramıza hoşgeldin ekliyorum canımmerhaba benide eklermsiniz listeye.bat 14 mayıs.yaş 30. Teşekkürler.inşallah bu liste uğurlu gelir.
Bu hafta çok uzun gözüküyor gözüme.doktor 16 mayısda gel dedi ama ben dayanamayıp perşembe yada cuma test yaparım gibi....bir sürüde belirti var psikolojik değilse eğer.
Erken belirti yaşayan varmı kızlar yaa çok merak ediyorummm
ekliyorum canım aramıza hoşgeldingünaydin! Benide eklermisiniz listeye? Yas 23 bat 28.
kızlar bhcgm 43, doktor satıma göre bu değeri yüksek buldu,yani erken yumurtlamışım, bu cümlen özellikle senin için tolsen:)
1000 olmadan gebesin diyemem dedi,aynen tahmin ettiğim gibi,salı günü yükseliş kontrol edilecek.1000e ulaşmam için ortalama 7 gün lazım.
Hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun
bende görüyodum öle rüyalar gerçek yaptı rabbim çok şükürrüyamda 6 aylık bir kız bebeğim varmıs 6 yasında bir oğlum var ona benziyor ama dünya güzeli yanakları al al tombiş tombiş bir gülüşü var ömre bedel acaba bu ne demek ?
inşallah bi dahaki aya bebeğim, üzülme emi :26:kızlar selam, beni listeden silebilrsiniz, hasta oldum malesef
nazarboncuğu tebrik ederim,şimdi okudum,hamişmissinBir kaç gündür giremiyordum nete,hayırlı olsun canım
merabalar arkadaşlar benide eklermisiniz bat 30 mayıs rabbim inşallah bu ayı umut dolu geçirmeyi nasip eder ve inşallah sonu çok güzel biter rabbime sığınıyorum... allaha emanet olun.
İsim Yaş Bat Sonuç
nazar boncuğum 24 4 Mayıs hamile
kolera_vebasi 26 6 Mayıs hamile
nerisona 31 12 Mayıs hamile
migi 29 2 Mayıs SONUÇ???
matrax 30 4 Mayıs SONUÇ???
nisanur_2007 30 7 Mayıs SONUÇ???
beyaz_papatyam 25 7 Mayıs SONUÇ???
Cansi 22 8 Mayıs
rabia1984 27 8 Mayıs
Haticemm 25 10 Mayıs
gulburak 33 10 Mayıs
sihirliada 11 Mayıs
snek18 28 12 Mayıs
22012010 19 12 Mayıs
kedimeri 24 12 Mayıs
tolsan 31 12 Mayıs
bilgemadam 28 12 Mayıs
fer22 24 13 Mayıs
ruzgar 29 13 Mayıs
ruzgar 29 13 Mayıs
greenpeacee 30 14 Mayıs
cucu1984 27 15 Mayıs
burcumm89 22 15 Mayıs
hicran 22 16 Mayıs
hakem 28 17 Mayıs
denizderyadeniz 23 17 Mayıs
ebru26 27 17 Mayıs
razuat 30 17 Mayıs
sincap08 27 18 Mayıs
ironik 31 18 Mayıs
zuyal 27 18 Mayıs
pourqua 24 18 Mayıs
leader 24 18 Mayıs
derya-ayhan 30 19 Mayıs
muhasebe75 36 19 Mayıs
berree 23 20 Mayıs
funda30 31 20 Mayıs
burcuizmir 27 20 Mayıs
seymenk 25 21 Mayıs
minnasu 22 21 Mayıs
dirmit 25 22 Mayıs
civciv83 22 Mayıs
ruuhi 25 23 Mayıs
lunalaady 34 23 Mayıs
beklenti 29 24 Mayıs
kadriye_33 26 25 Mayıs
bernardo 26 27 Mayıs
cherryguy 23 28 Mayıs
sevser 30 Mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?