- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.901
aşkolsun bilgemadam ben çok sık giremesemde gönlüm sizle, ama sen avatarında yer vermemişsin bak banaZaten şu ara çok duygusalım biraz burdan sana da naz yapayım. :2: Belirti adına hiç bişey yok bende kızlaar , sadece inanılmaz iştahım açıldı hep yemek düşünüyorum ama arada bana olur bööle şeyler ondan onu da normal karşılıyorum. Artık birileri açılışı yapsa da herkes de peşi sıra güzel haberleri verse.
kolera günaydın hamilemisin hayatım?
10 10 10 da evlendim hiç korunmadım evlendiğimden beri yani bu 7.ayım dilerim rabbim bu ay hamile olmamıza izin verir biliyorum yaşım küçük ve daha erken fakat şimdiye kadar olmayınca insanın içine sızı düşüyor kaç yaşında olursak olalım ateşi yakıyor insanın içini bu ay hayatımda ilk kez saati bile aksamayan reglim 4 gün gecikmişti çok ümitlenmiştik kesin demiştik ama olmadı işte şimdi başka bi ümide bağlandık eşimle annemle rahim hamileliği istediği için adeti düzensizleşirmiş bu umutla başladık bu ayada...
günyadınlar
canlarım 2 gündür uğramadım 3 kişimi hamile ay inananıyorum çok sevindim.allahta bizi sevindirir inşallah. Bende ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi hiçbirşey yok.ama kesin adet olacağım diye hissediyorum.
Ay canlarım benim hamile olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.ay çok mutlu oldum.listede 3 kişi hamişşşş
ayyyyyyyyyyyyyy kolerammmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaa ağlayasım var gözlerime inanamıyorum sen şimdik hamiş mi oldun allahım oynayasım var o kadar sevindim ki anlatamam listede adını görünce ağzım kulağıma vardı nerdeyse huhhuuuuuu kolera hamişmiş diyorum burda kendi kendime:49
hadi bakalım 9 ay burda beraber geçireceğiz inşallah an be an takipçiniz olucaz
bebeğimmmmm benim darısı sana ve buradaki herkese olsun. Bak yine duygusala bağlandım gözlerim yaşardı yazını okuyunca. Canım madamımmmmmmmmmmmm
bende şimdi belirti yok ya ben takmıcam artık kafamı bunaSende belirtisiz hamiş olduğun için batımı beklicem tek belirtim var iki gündür sağ bacağım ağrıyor deli gibi ama gezmekten olabilir diye düşünüyorum
Hiç belirti arama bacım rahat ol
Nerisona da mı hamişmiş?
kızlar yarında adetim gelmezse kan testi yaptıracağım.bende neredeyse 1 aydır mide bulantısı, halsizlik sürekli uyamak istiyorum.göğüslerimde acı falan yok bende bu belirtiler olunca idrar testi yaptım negatifti.adetim 10 mayısta gelmesi gerekiyor.gelmezse acaba hemen kan testinde çıkatmı yoksa biraz daha beklemeliyimmi ...inş.hamişimdir. Kendimide kaptırmak istemiyorum ama insan acaba demedende edemiyor.
evet o da hamiş
canım ben adete 2 gün kala test yaptım neg. çıktı. Sonra bi baktım adet geçti 1 gün sonra test yaptım pozitif
ayyyy canım ya çok mutlu olsum hamiş olmana allah kucagına sağ salim almayı nasip etsin. Allah olmayanlarada versin..canım ya inş.bende hamişimdir.
koleram hamişim benim uşşş çok tatlıı çok annesi gibi
Mesajını yeni gördüm bebem mail attım sana biraz cahilim de bu forumdamesaj gelmiş hiç görmüyom vallaa
canım benimmmmmmmm işler çok yoğun maile bakıcam. Hamiş hamiş çalıştıyolar beni
asnek bebişim valla o gn yazarken topikte kimler varsa onları yazdım sadece aklımda kalmıyorki isimler o yüzden ama senide eklerim hatırlatın böle kendinizi madam halleder
günaydınnn evet canım :)) çok ilginç ama hamileyim. Hemde belirti falan olmadan
Cumartesi test yaptım. Hafif 2. çizgi çıktı. Günüm geçmişti 1,5 gün
sonra belirtiler çıkmaya başladı. çok hafif midem bulanıyo ma rahatsız edecek kadar değil. Göğüslerim çok fena acıyo. Bide dün resmen ağlama krizine girdim. Eşim kahkaha attıkça ben kahkahayla karışık ağladım yaw çok enteresan . Yarın dr gidicem. Bu sabah test yaptım daha da belirgindi 2. çizgi. Rabbim herkese nasip etsin. şimdi hamileliğim kısmet olurda devam ederse hepiniz için dua edicem. Hamişlerin duası kabul olurmuş
Ay inan gözlerim doldu, çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almyı nasip etsin. Tüm hamilelere nasip etsin. Bize de hayırlı haberleri tez zamanda almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?