Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayy hiçte kıyamam bee otur ağla ben hamişim dee

İYİ FİKİR VALLA HE

koleracım seni çok iyi anlıyorum.bende işlerin yogunluğundan dolayı sık giremiyorum siteye.sizlerle sohbet etmeyi özledim.

BENDE KAŞLAN GÖZ ARASINDA BAKMAYA ÇALIŞIYOM BACIM

günaydın güzeller nasılsınız?bugün ki hisleriniz neler kendinizde bir değişiklik var mı??

küstüm seninle koleram tebrik ediyorum çok sevindim diyorum pas vermiyosun..

berreee berree küsme ona çook yoğunmuş işyerinde bide hamiş ya şimdi heyecanlıdır aklı nerdedir kim bilir bi kaç zaman hak verelim sonra çekerisss kulağısını bebişi doğuncada yumuk yumuk ellerini yirisss:)))

kolera canım bebiş için değer boşver çayı sigarayı sen hamişsin onu düşün yeter

sigara içen birinin yanında bile durmuyom kıs bırak içmeyi kıyabilirmiyim hiç

berremmmmmmmmmm bebeğimmm kıs görmedim aşkımmm canımsınnn darısı başına olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kolera bebek kendini nasıl hissediorsun
aç hissediyorum

koleracım sana birsey soracagım sizin ilk denemenizdemi oldu bebiş

canım biz geçen ay başladık ama yumurtlama dönemimi falan geçirmiştiştim yani. Nisan ayında hamiş kalmayı beklemiyordum. Sonra 8 nisanda adet gördüm. Bitince başladık.ama yumurtlama dönemimde 2 günde bir ilişkide bulunduk. Allah nasip etti devamıda gelir inşallah kuzum

hayırlı olsun kolera. darısı isteyen herkesin başına olsun.
beni de listeden silebilirsin artık, malesef adet oldum

Aayyy hamişlerimiz var Koleram canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğim ya öyle çok sevindim ki Benim bu ay pek umudum yok ama sizleri duyunca çok çok çoook mutlu oldum sanırım bu topik uğurlu gelecek hepimize

hayırlı olsun kolera. Darısı isteyen herkesin başına olsun.
Beni de listeden silebilirsin artık, malesef adet oldum

canım benim darısı başına olsun. Hiç üzülme olacağına inan ve dua et. Namaz kılıp dua et emi bitanem

canımmm darısı başına olsunnn çok teşekkür ederimmmmmmmmmm

Günaydın herkese .. umutları mayıs ayına kayan biri olarak bende geldim .. bugün 15.günüm bu ay 10 gün de geç oldum .. bakalım kısmetse 24-25 mayıs gibi benimde hiç ama hiç beklemediğim adet tarihim .. inşallah bu ay yüzümüz güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…