- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.921
ayy hiçte kıyamam bee otur ağla ben hamişim dee
koleracım seni çok iyi anlıyorum.bende işlerin yogunluğundan dolayı sık giremiyorum siteye.sizlerle sohbet etmeyi özledim.
günaydınnn evet canım :)) çok ilginç ama hamileyim. Hemde belirti falan olmadan
Cumartesi test yaptım. Hafif 2. çizgi çıktı. Günüm geçmişti 1,5 gün
sonra belirtiler çıkmaya başladı. çok hafif midem bulanıyo ma rahatsız edecek kadar değil. Göğüslerim çok fena acıyo. Bide dün resmen ağlama krizine girdim. Eşim kahkaha attıkça ben kahkahayla karışık ağladım yaw çok enteresan . Yarın dr gidicem. Bu sabah test yaptım daha da belirgindi 2. çizgi. Rabbim herkese nasip etsin. şimdi hamileliğim kısmet olurda devam ederse hepiniz için dua edicem. Hamişlerin duası kabul olurmuş
Ay inan gözlerim doldu, çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almyı nasip etsin. Tüm hamilelere nasip etsin. Bize de hayırlı haberleri tez zamanda almayı nasip etsin.
CANIM BENİMMMMMMMMMMMMM BANA HALA HAMİŞİM GİBİ GELMİYO YAA NE GARİP Bİ DUYGU. DR GİDEYİM HELE O ZAMAN ANLARIM HERALDE. ÇAY YOK SİGARA YOKBENİ ETKİLEYEN BUNLAR ŞUAN :44:
Saol şekerimm, şu aralar yüzümü güldüren bişey yok bari bu olsun...
günaydın güzeller nasılsınız?bugün ki hisleriniz neler kendinizde bir değişiklik var mı??
küstüm seninle koleram tebrik ediyorum çok sevindim diyorum pas vermiyosun..
kolera canım bebiş için değer boşver çayı sigarayı sen hamişsin onu düşün yeter
küstüm seninle koleram tebrik ediyorum çok sevindim diyorum pas vermiyosun..
aç hissediyorumkolera bebek kendini nasıl hissediorsun
koleracım sana birsey soracagım sizin ilk denemenizdemi oldu bebiş
bu arada herkese günaydınn :79::79: :79:
hayırlı olsun kolera. Darısı isteyen herkesin başına olsun.
Beni de listeden silebilirsin artık, malesef adet oldum
aayyy hamişlerimiz varKoleram canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğim ya öyle çok sevindim ki Benim bu ay pek umudum yok ama sizleri duyunca çok çok çoook mutlu oldum sanırım bu topik uğurlu gelecek hepimize
kızlar bi topikte mayıs ayında umudu olmayan hamişler için açalımmı benide listemnin başına eklersinizumudum yokta benimdee
kızlar bi topikte mayıs ayında umudu olmayan hamişler için açalımmı benide listemnin başına eklersinizumudum yokta benimdee
benim sankim çok umudum vardı bi geçmişi oku istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?