- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.941
kızlar bi topikte mayıs ayında umudu olmayan hamişler için açalımmı benide listemnin başına eklersinizumudum yokta benimdee
biliyorum koleram biliyorum işte sen gelince aklıma umudum sönmüyo sadece du bakalım son 3 güncük
hatta madamım adet olcakmışım gibi karnım ağrıdı hah dedim gitti bir ay. Ve hala şuanda adet sancım var
o bebiş sancısı akılllıııımmmmmmmmmmmmmm
kızlar bi topikte mayıs ayında umudu olmayan hamişler için açalımmı benide listemnin başına eklersinizumudum yokta benimdee
madamcım benm artık hiiiç umudum kalmadı. 19 mayısta adam seyahate gidiomuş. zaten haziranın ilk haftasından sonra komple yok. aman lanet gelsin yaaa
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor günü geçen kızlar neden hala sonuçlarını bildirmiyor. belli değilmi halaa yaa ben çatlicam burada
canım profil resmin ne kadar güzel
bernardoooo öle deme bitanem lanet gelsin filan diye sakın ha gelmesin öle bişey sana ve kimselere hayırlısı böyleymiş de hiç moralini bozma dicem ama valla benim eşim hafta sonu çalışmıyor normalde cumartesi mesai yapttı ona bile deli oldum sabahhıın köründe temizlik yaptım kendimi atacak yerler aradım bütün gün rabbim onsuz bırakmasın o yüzden sana kocamannn hak veriyorum ama lanet filan bulaşmasın olur mu belli mi olur belki enişte bi gelir pir gelir
evet onları günleri geçiyor bilerekmi söylemiyosunuz kızvar var belli olanlar. kolera, nikita, berre nerison.... var daha da bilemicem şimdi
Arkadaşlar konu açmak istemedim bana yardımcı olurmusunuz. Ben geçen ayın 26 sında adet oldum ve bitti. Bitti bitmedinede benim kasık agrım devam ediyor. Mide bulantılarım var. Psikolojiktir diye aldırmadım ama hiç düşünmediğim anda kalkarken falan bakıyorum kasıgım batıyor normalde olmazdı bende. Acaba hamileyimde üstünemi gördüm. Şimdide bebek istiyoruz diye hızla çalışıyoruzne yapsam test mi yapsam yardımcı nolur...
Arkadaşlar konu açmak istemedim bana yardımcı olurmusunuz. Ben geçen ayın 26 sında adet oldum ve bitti. Bitti bitmedinede benim kasık agrım devam ediyor. Mide bulantılarım var. Psikolojiktir diye aldırmadım ama hiç düşünmediğim anda kalkarken falan bakıyorum kasıgım batıyor normalde olmazdı bende. Acaba hamileyimde üstünemi gördüm. Şimdide bebek istiyoruz diye hızla çalışıyoruzne yapsam test mi yapsam yardımcı nolur...
şüpheleniorsan test yap. idrar testinde çıkar senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?