Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Benimde ümidim yok aslında. Ama kasık batması olayı şühhelendiriyor beni. Ben bir kez hamile kaldım. Ondada tek şüphem kasık batması idi test yaptırdım hastanede hamile çıktım. Şimdide adet oldum ama üstüne görmüşümdür belki diyorum ama ilaçta içtim o zaman dolayısıyla karmakarışıgım.

canm sabah gazetesinde müfettiş benm eşim. Ege bölgesi sorumlusu oldukları için yazında ege bölgesi tatil alanlarında ful time çalışıolar.

oooo daha ne istiyosun bernardo yaa :))) mis gibi yaz uygun haftasonları atla git ya da o gelecek yapacak başka bişey ben düşünemezdim açıkçası 3 ay iş için bebiş ertelenirmi bitanem ya hem izmirde çok uzak diil e kocada müfettiş para olayından da sıkıntı olmaz sen boşuna üzme kendini bebişim Olmadı ben borç verir uçakla gönderirim seni yımırtladığın zaman

oyyy teşekkür ederim şekerim. Ay yok ya ben yumurtlayıp da apar topar gidemem valla. Hani stres yapmıcaz ya al sana sonra stresin allahı

oyyy teşekkür ederim şekerim. Ay yok ya ben yumurtlayıp da apar topar gidemem valla. Hani stres yapmıcaz ya al sana sonra stresin allahı

sters yok stres yok hoooooooooooooooop nereye stres yapıyorsun bakayım sen öyle bebiş içini ferah tutmaya bak nasıl olsa herşey olacağına varmıyormu arkadaşım ağlasak sızlasak sanki hamiş mi olucaz sen eğlenmene bak herşey olur zamanla

kesinlikle katılıyorum şekerim ben bu ayı elimden geldiğince iyi değerlendirreyuimde haziranı sonra düşünürüz yahuuuu. haziranda olmaz da temmuzda kocişim bekle ben geliorum yumurtladım derim

teşekkürler kızlar ama terzi kendi söküğünü dikemez ya aynen öle kimlerin gebe kalmasını sağladım kendıme de aynı şeyleri yaptım ama bebegım tutunamamış kısmet bıdahakı sefere inşallah

ben 3 ay bekledım fakat gecen ay vajınal mantar geliştıgı için ılıskıye gıremedık bu ay yani 4. ay gıttım yumurta buyutmek için serophene verdi persembe kontrolum var bakalım senın cvbını verım 3 aydan sonra ıstedıgın zaman gıdebılırsın cnm

ya doktor uzaylı gibi bakıyor . sanki anormal bir durum daha çok gençsin çok erken evleneli neyse bende gitcem rendevu alayımda ondan sonra birde özele gidiyorum özeller bile tuhaf davranıyor yaa

o bebiş sancısı akılllıııımmmmmmmmmmmmmm

hehehehe

inşallah bu ay hamiş olursun canımmm ümidini yitirmeeeee

kızlar benim kahverengi akıntım gelmeye başladı geçen ayda böle olmuştuu şimdilik adet oldum da diyemiyorum adet olmadımda diyemiyorum offf bilmiyorum yaaaaaaa

ayy kedimerim kızz benimde geliyodu akıntı. bide benim akıntı kuruyunca toz gibi oluyodu.

bence idrar testinde çıkar üstüne görme olduysa

aramıza hoşgeldinnnn

peki bir şey daaha sorcam idrarda intihap varsa hamile olunurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…