- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
- 113
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.961
Bende istiyorum yapmak bugün yapıcam kısmetse. Ağzımın tadıda yok demir tadı var ağzımda.
aman be şekerim daha şimdiden sardı zaten stresi. 3 ay yok ya
sonucu yaz emi buraya merak ederim
ne işiymiş bu enişte neci kardeşim yaww 3 ay mı Allah sana sabrını versin banada yaşatmasın inşallah..
canm sabah gazetesinde müfettiş benm eşim. Ege bölgesi sorumlusu oldukları için yazında ege bölgesi tatil alanlarında ful time çalışıolar.
oooo daha ne istiyosun bernardo yaa :))) mis gibi yaz uygun haftasonları atla git ya da o gelecek yapacak başka bişey ben düşünemezdim açıkçası 3 ay iş için bebiş ertelenirmi bitanem ya hem izmirde çok uzak diil e kocada müfettiş para olayından da sıkıntı olmaz sen boşuna üzme kendini bebişimOlmadı ben borç verir uçakla gönderirim seni yımırtladığın zaman
oyyy teşekkür ederim şekerim. Ay yok ya ben yumurtlayıp da apar topar gidemem valla. Hani stres yapmıcaz ya al sana sonra stresin allahı
sters yok stres yok hoooooooooooooooop nereye stres yapıyorsun bakayım sen öyle bebiş içini ferah tutmaya bak nasıl olsa herşey olacağına varmıyormu arkadaşım ağlasak sızlasak sanki hamiş mi olucaz sen eğlenmene bak herşey olur zamanla
kızlar ben yeni katıldım ebeyim, başımdan bir kurtaj geçti 4 ay önce şimdi tekrar çalışmalara devam edıyoruz bu ay gebe kalmak istıyorum bana dua edin.
kızlar ben yeni katıldım ebeyim, başımdan bir kurtaj geçti 4 ay önce şimdi tekrar çalışmalara devam edıyoruz bu ay gebe kalmak istıyorum bana dua edin.
o bebiş sancısı akılllıııımmmmmmmmmmmmmm
Canım ben bat 8 demiştim.Bekliyorum gelecek gibi benim çok düzenli değil adet tarihlerim bazen normal geliyor bazen 3 gün hatta 8 gün geçtiği oluyor.Bugün hem sinirli hemde çok duygusalım adet olacağım herhalde zaten fazla ümitli değildim bebiş için artık bakalım bir dahaki aya inşallah.
kızlar benim kahverengi akıntım gelmeye başladı geçen ayda böle olmuştuu şimdilik adet oldum da diyemiyorum adet olmadımda diyemiyorumofff bilmiyorum yaaaaaaa
bence idrar testinde çıkar üstüne görme olduysaArkadaşlar konu açmak istemedim bana yardımcı olurmusunuz. Ben geçen ayın 26 sında adet oldum ve bitti. Bitti bitmedinede benim kasık agrım devam ediyor. Mide bulantılarım var. Psikolojiktir diye aldırmadım ama hiç düşünmediğim anda kalkarken falan bakıyorum kasıgım batıyor normalde olmazdı bende. Acaba hamileyimde üstünemi gördüm. Şimdide bebek istiyoruz diye hızla çalışıyoruzne yapsam test mi yapsam yardımcı nolur...
teşekkürler kızlar ama terzi kendi söküğünü dikemez ya aynen öle kimlerin gebe kalmasını sağladım kendıme de aynı şeyleri yaptım ama bebegım tutunamamış kısmet bıdahakı sefere inşallah
ben 3 ay bekledım fakat gecen ay vajınal mantar geliştıgı için ılıskıye gıremedık bu ay yani 4. ay gıttım yumurta buyutmek için serophene verdi persembe kontrolum var bakalım senın cvbını verım 3 aydan sonra ıstedıgın zaman gıdebılırsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?