- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.981
ya doktor uzaylı gibi bakıyor . sanki anormal bir durum daha çok gençsin çok erken evleneli neyse bende gitcem rendevu alayımda ondan sonra birde özele gidiyorum özeller bile tuhaf davranıyor yaa
peki bir şey daaha sorcam idrarda intihap varsa hamile olunurmu
önce tedavı ol yanı antıbıyotık tedavısı vercek 7 gun surer sonra kandan hemen atarsın ve ilişkıye gırersınız kolay bı problem atlatılır
bana 7 gün değil sadece 1 toz verdi suya katıp içtim sık tuvalete gidiyordum küçük abdestten dolayı artık kalmadı çok şüükür
peki bir şey daaha sorcam idrarda intihap varsa hamile olunurmu
benim bi arkadaşım kalmıştı. Kendi de çok şaşırmıştı. Ama dr mucize demiş
ok ultrasonda ve de hormon teslerınde bı sorun yoksa stres yapmayacaksın beslenmeye dıkkat edeceksın o kadar gerısı ALLAH A kalmış cnm inşallah bı gun kucagımıza almayı nasip eder yarabbım
ne güzel haberler bunlar böleeeee.
ne kadar sevındım anlatamam.
ultrasonla baktı bir kez gittim yumurtayı buldu işaretledi bana resim verdi gün söylede o gün yatın dedi neyse üstünden yine hasta oldum[
ortalama kac ayda bır adet olursun yumurtlama gunlerını hesaplamak için gereklı bunlar bu gunlerden 3 gun önce ve 3 gun sonra 2 gunde bir ilişkıye gırmek gerekir gun aşırı tabi spermler vajınada 72 saat yaşar bunu da dıkkate almak gerekır
ayy kedimerim kızz benimde geliyodu akıntı. bide benim akıntı kuruyunca toz gibi oluyodu.
ultrasonla baktı bir kez gittim yumurtayı buldu işaretledi bana resim verdi gün söylede o gün yatın dedi neyse üstünden yine hasta oldum[
ortalama kac ayda bır adet olursun yumurtlama gunlerını hesaplamak için gereklı bunlar bu gunlerden 3 gun önce ve 3 gun sonra 2 gunde bir ilişkıye gırmek gerekir gun aşırı tabi spermler vajınada 72 saat yaşar bunu da dıkkate almak gerekır
hep iki gün aşağı düşerim .... iyiymiş doktor dedi . doktor bir problemde yok dedi troit testide yaptırdık hiç bir sorun yok ama 7 aydır bebekde yok :)
hep iki gün aşağı düşerim .... iyiymiş doktor dedi . doktor bir problemde yok dedi troit testide yaptırdık hiç bir sorun yok ama 7 aydır bebekde yok :)
bende 28 mayısta bır yıllık evli olcam ocakta kurtaj oldum tekrardan deneyecegız bakalım 2 mayısta adet oldum 9 mayıstan sonra çalışmamız gerek eşimle
o nasılmış kii ölee canım yaaaa sende ne var yok bugün kesinleşcek demiştin
htchgl01 aramıza hoşgeldin, ebeymişsin sana bi sorum olacak, ben ilk bhcg değerimi adete 3-4 gün kala öğrendim.43 .7 çıktı. biraz fazla geldi bana.fazlaysa sebebi ne olabilir,bi bilgin var mı?ultrasonla baktı bir kez gittim yumurtayı buldu işaretledi bana resim verdi gün söylede o gün yatın dedi neyse üstünden yine hasta oldum[
o nasılmış kii ölee canım yaaaa sende ne var yok bugün kesinleşcek demiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?