- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.001
bende 28 mayısta bır yıllık evli olcam ocakta kurtaj oldum tekrardan deneyecegız bakalım 2 mayısta adet oldum 9 mayıstan sonra çalışmamız gerek eşimle
htchgl01 aramıza hoşgeldin, ebeymişsin sana bi sorum olacak, ben ilk bhcg değerimi adete 3-4 gün kala öğrendim.43 .7 çıktı. biraz fazla geldi bana.fazlaysa sebebi ne olabilir,bi bilgin var mı?
htchgl01 aramıza hoşgeldin, ebeymişsin sana bi sorum olacak, ben ilk bhcg değerimi adete 3-4 gün kala öğrendim.43 .7 çıktı. biraz fazla geldi bana.fazlaysa sebebi ne olabilir,bi bilgin var mı?
ne zmn yaptırdın betahcgyi bu degerler bıraz iyı fakat gun gectıkce hergun katlanarak artar buda gebelıgın belırtısıdır tabi kese gorunene kadar bu bir mol yanı dıs gebelıkte olabılır ultrasonda bellı olur
yok canim, hemen belli etmez kendini...keske etseydi dimi?slm hatunlar ben bişey sormustum kimse cevap yazmamıs diyorumki yumurtlama günüm geçeli 4 gün oldu dünden beri kasıklarıma sanki bıçak saplanır gibi acı oluyor yani sancı şeklinde değil birden giriyor birden çıkıyor ahhh dememe kalmadan geçiyor birde sürekli yiyorum yiyorum doymuyorum diyorumki eğer hamile kaldıysam bu yumurtlama gününde tuttuysa bu kadar çabuk belirti olurmu fikirlerinize ihtiyacım var
tolsen, ben seni diger topikten hatirliyor gibiyim ?? olabilir degilmi?kızlar selam hastaneden geliyorum kan testi yaptırdım. 8 gibi sonucu çıkacak. ne olacak bilmiyorum. hatırlarsanız geçen haftalarda bir enfeksiyonum vardı. dr. verdiği ilaçları da hamilelik korkusuyla almamıştım. üstelik 1 haftadır kasık ağrılarım ve mide bulantılarım başlamıştı. bugünde öğürtü raddesinde midem kalkınca apar topar gidip kan testi vermeye karar verdim. çünkü bu belirtiler ya hamilelikten ya da enfeksiyondan. eğer enfeksiyonsa tedavi olmam lazım. neyse işte öööle ne olur dua edin sonuç pozitif çıksın. bu arada hiç hamiş haberi yok mu?
Allahın izniyle bebek bekliyorum canım. darısı başınıza. kan testi yaptırmadım idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. bakalım doktor abla ne diyecek yarın
cumartesi yaptırdım,yarın bi daha yaptırıcam,(adetime1-2 gün kalmış olacak) doktor 3-4güne öncesinde bu değer yüksek dedi de ondan biraz endişelendim, değerler hep yüksek devam ederse bu neyin belirtisi olabilir?ne zmn yaptırdın betahcgyi bu degerler bıraz iyı fakat gun gectıkce hergun katlanarak artar buda gebelıgın belırtısıdır tabi kese gorunene kadar bu bir mol yanı dıs gebelıkte olabılır ultrasonda bellı olur
bende 28 mayısta bır yıllık evli olcam ocakta kurtaj oldum tekrardan deneyecegız bakalım 2 mayısta adet oldum 9 mayıstan sonra çalışmamız gerek eşimle
aramıza hoşgeldin htcgl01 ebeyim dedin ya bizden artık çekeceğin varama bak sana nasıl güzel dualar ederiz hani bizi engin bilgilerinle bilgilendireceksin ya o bakımdan
mesela ben batıma 3 gün kaldı ama belirti filan hiçbişeyim yok turp gibiyim ama benim adet günlerimde öyledir bişey anlamam ben sadece bu ay ateşimi ölçerek başladım duymuştum merak ettim yalnız ben geçen adetim bittiğinde başladım hala ölçmekteyim o da hala yükselmekte bi yumurtlamada iyi biri düşüş yaptı sonra devamlı yükseldi en son cumartesi 37.0 idi şimdi 36.9 bu bi düşüşmüdür sence bu ateş konularında bilgin varmı:))
gerçi desene 3 günün kalmış bekleyelim ve görelim
tekrar hoşgeldin umarım hepimiz annecik oluruz
koleram durdun durdun bombayı patlattın,hiç beklemyordum, çoook sevindim canım, Allah kucağına da almayı nasip etsinAllahın izniyle bebek bekliyorum canım. darısı başınıza. kan testi yaptırmadım idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. bakalım doktor abla ne diyecek yarın
koleramm
cokkk sevindim baciimmmmm, hamileymissin!!!! canim kendine iyi bak emiii....
eniste yapsin herseyi artikin!!! ayy cokkk sevindim anlatamammm, sanki kendim kalmisim
eee, nasilsin bakalimm???
cumartesi yaptırdım,yarın bi daha yaptırıcam,(adetime1-2 gün kalmış olacak) doktor 3-4güne öncesinde bu değer yüksek dedi de ondan biraz endişelendim, değerler hep yüksek devam ederse bu neyin belirtisi olabilir?
işte dediğim gibi daha adetıme var dıyosun bu bir gebelik belirtisi de olabılır kımyasal gebelıkte olabılır yarın tekrar yaptır testi katlanarak yukselmişse ya bır kımyasal gebelık yada normal gebelık vardır o da kese gorunene kadar bişi dıyemem
çok sağol canım, doktor da öyle dedi de, bekliyorum bakalımişte dediğim gibi daha adetıme var dıyosun bu bir gebelik belirtisi de olabılır kımyasal gebelıkte olabılır yarın tekrar yaptır testi katlanarak yukselmişse ya bır kımyasal gebelık yada normal gebelık vardır o da kese gorunene kadar bişi dıyemem
tekrar tekrar tesekkur ederim
ya ben nikita ya bennn valla bi gördüm listede gözlerim doldu acaippp çok sevindim sımsıkı tutunsun şimdi ona hiç bırakmasınlar birbiriini
Allahın izniyle bebek bekliyorum canım. darısı başınıza. kan testi yaptırmadım idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. bakalım doktor abla ne diyecek yarın
aramıza hoşgeldin htcgl01 ebeyim dedin ya bizden artık çekeceğin varama bak sana nasıl güzel dualar ederiz hani bizi engin bilgilerinle bilgilendireceksin ya o bakımdan
mesela ben batıma 3 gün kaldı ama belirti filan hiçbişeyim yok turp gibiyim ama benim adet günlerimde öyledir bişey anlamam ben sadece bu ay ateşimi ölçerek başladım duymuştum merak ettim yalnız ben geçen adetim bittiğinde başladım hala ölçmekteyim o da hala yükselmekte bi yumurtlamada iyi biri düşüş yaptı sonra devamlı yükseldi en son cumartesi 37.0 idi şimdi 36.9 bu bi düşüşmüdür sence bu ateş konularında bilgin varmı:))
gerçi desene 3 günün kalmış bekleyelim ve görelim
tekrar hoşgeldin umarım hepimiz annecik oluruz
saol teşekkur ederım oncelıkle termometren olması gerek ve dılaltından ölçmelısın Örneğin yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş gösterir. O zaman yarın yumurtlama günün olduğu anlaşılır.ve ateşin düşüş gösterdiği gece ilişki olmalıki yumurta çatladığında spermle buluşursa hamile kalma olasılığı da artar.
Ateşin düşüşünden sonraki gün yumurtladığımızı ateşimizin bariz yükselmesinden anlarız.
Örneğin regl olduğun derecen 36.0 dır. eğer regl olacaksan regline yakın ısın düşüş gösterir ve 36.0 olduğunda regl olunacağı bilinir.eğer düşüş değilde ısı artış gösterip sabit kalıp düşmüyorsa büyük ihtimalle bu hamile kaldığını gösterir canım bu benım kıtaplarımdan aldıgım derın bılgılerdır.
ay ask olsun madamimm, bu kutlu gunde sende sitem etme ...cok mutluyum suan,golgelendirme hayatim , geldimmm,yettimmm gayriii askitom..nikitaaam paremmmm nerdeydin 1500000000 saattirr heeeeeeeeeeburda kızlar çatır çatır doğuruyo bende tık yok neden yalnız bırakıyon beni bakim sennn
kızlar bana da bı cevp verın lutfennnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?