Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

yok canim, hemen belli etmez kendini...keske etseydi dimi?
tolsen, ben seni diger topikten hatirliyor gibiyim ?? olabilir degilmi?

kizlar tünaydinnn , nasilsiniz??
haftasonu nasil gecti??? anneler gununuz gecikmeli kutlu olsun tontishler

koleramm

cokkk sevindim baciimmmmm, hamileymissin!!!! canim kendine iyi bak emiii....
eniste yapsin herseyi artikin!!! ayy cokkk sevindim anlatamammm, sanki kendim kalmisim
eee, nasilsin bakalimm???

Allahın izniyle bebek bekliyorum canım. darısı başınıza. kan testi yaptırmadım idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. bakalım doktor abla ne diyecek yarın
koleram durdun durdun bombayı patlattın,hiç beklemyordum, çoook sevindim canım, Allah kucağına da almayı nasip etsin

koleramm

cokkk sevindim baciimmmmm, hamileymissin!!!! canim kendine iyi bak emiii....
eniste yapsin herseyi artikin!!! ayy cokkk sevindim anlatamammm, sanki kendim kalmisim
eee, nasilsin bakalimm???

ya ben nikita ya bennn valla bi gördüm listede gözlerim doldu acaippp çok sevindim sımsıkı tutunsun şimdi ona hiç bırakmasınlar birbiriini

kızlar bende adet gunum gecsın dıe bekıorm test yapcm ama umudum yok sadece belım agrıyo 10 gundur bıde ıstahım acık ama bana bazen oluo o yuzden bunu belırı olark saymıorm bat 11 ı yalnız bazen 32 gunde bazen 30 bazense 34 gunde bır adet oluorm o yuzden net olark 15 mayısa anck sımdı test yapsam cıkarmı kızlar

nikitaaam paremmmm nerdeydin 1500000000 saattirr heeeeeeeeee burda kızlar çatır çatır doğuruyo bende tık yok neden yalnız bırakıyon beni bakim sennn

ya ben nikita ya bennn valla bi gördüm listede gözlerim doldu acaippp çok sevindim sımsıkı tutunsun şimdi ona hiç bırakmasınlar birbiriini

madammimm benim, nasilsin cannn? iyimisin?
inanirmisin , aynen benimde icim bir tuhaf oldu, icim acildi , bugün kimse keyfimi bozamaz...:13:

Allahın izniyle bebek bekliyorum canım. darısı başınıza. kan testi yaptırmadım idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. bakalım doktor abla ne diyecek yarın

ayyyyy canım çok sevindimmmmmm rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşş yarın mı gidiyosun doktora bak bilgilendir bizii olar mııı

rabbimmm dileyeennn isteyenn gönlünde olann sağlıklı sıhhatli bebekler versin inşşş

Son düzenleme:

nikitaaam paremmmm nerdeydin 1500000000 saattirr heeeeeeeeee burda kızlar çatır çatır doğuruyo bende tık yok neden yalnız bırakıyon beni bakim sennn
ay ask olsun madamimm, bu kutlu gunde sende sitem etme ...cok mutluyum suan,golgelendirme hayatim , geldimmm,yettimmm gayriii askitom..
aslinda senden umutluydum ben, anlat bakayim niye hala gebe degilsin ?!
(takiliyorum saa, hee)
haftasonu takilmicam demistimya bebisim ?? hani , baska kim hamile ?? butun yazilari okumadan daldim sohbete...anlat hele???:93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…