- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
- 113
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
evet canım duydum ama hiç uygulamadım ben de dün okumuştum denesekmi :18:
benm deneme olasılığım çok yüksekBirde limon testi varmış
birde öyle birşey var değil mi? kısmet artık ya ne yapalım. şimdi diğer forumlarda okudumda karbonat ile gebelik testi yapılıyormuş sen duydun mu bunu
amaniiiin, bak ben heyecanlandim simdi hatceee:79:kızlar ya 1 hafta falan oluyor bende mide bulantısı başladı yemek yedimmi hemen bulanıyor yatıncada öyle.hafifte işyerinde başdönmesi oluyor.ilk önce biliyorsunuz çok hastalanmıştım ondanmı diye düşündüm ama allaha çok şükür iyileştim ama belirtiler hala devam ediyor ve inanırmıısnız asırı derecede tatlı yemeye başladım eşim bile ne oluyor sana böyle diyorinanırmısınız gece bile tatlı yiyesim geliyor yemek yiyesim gelmiyor sadece tatlı ve meyve yiyesim geliyor.vallahi çok karışık haldeyim
acaba havalardan dolayımıki buralarda havalar biraz karışık sanırım ondan.ama insan bebişmi acaba demedende edemiyor.
aaa canım ben hiç duymamıştım nasıl oluyor acaba senin bir fikrin varmı
kızlar ya 1 hafta falan oluyor bende mide bulantısı başladı yemek yedimmi hemen bulanıyor yatıncada öyle.hafifte işyerinde başdönmesi oluyor.ilk önce biliyorsunuz çok hastalanmıştım ondanmı diye düşündüm ama allaha çok şükür iyileştim ama belirtiler hala devam ediyor ve inanırmıısnız asırı derecede tatlı yemeye başladım eşim bile ne oluyor sana böyle diyorinanırmısınız gece bile tatlı yiyesim geliyor yemek yiyesim gelmiyor sadece tatlı ve meyve yiyesim geliyor.vallahi çok karışık haldeyim
acaba havalardan dolayımıki buralarda havalar biraz karışık sanırım ondan.ama insan bebişmi acaba demedende edemiyor.
idrarının içine karbonat dökünce eğer hamileysen kabarır, köpürürmüş. birde limon testi var o da idrarının içinde limon sıkınca eğer hamileysen tortuları dibe çökermiş. denemesi bedava hadi bu akşam hep beraber deneyelimçıldımış olmalıyım
evet canım tahminen 10 mayısta gelecek benim biraz düzensizdeadetine de daha çok var değil mi
hepimiz için dua ediyorum bugün misafirliğe davetliğim orda net yok sizi özlicemm hepinizi çok sevdim
kızlar ya 1 hafta falan oluyor bende mide bulantısı başladı yemek yedimmi hemen bulanıyor yatıncada öyle.hafifte işyerinde başdönmesi oluyor.ilk önce biliyorsunuz çok hastalanmıştım ondanmı diye düşündüm ama allaha çok şükür iyileştim ama belirtiler hala devam ediyor ve inanırmıısnız asırı derecede tatlı yemeye başladım eşim bile ne oluyor sana böyle diyorinanırmısınız gece bile tatlı yiyesim geliyor yemek yiyesim gelmiyor sadece tatlı ve meyve yiyesim geliyor.vallahi çok karışık haldeyim
bugün kasıklarım çok ağrıyor. yürüdükçe sancıyor ama benm önceden de oluyordu böle allahım nasıl bir kısır döngüdür bu rahatlamanın başka bir yolu yok mu
inş.canım ama kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum bu duruma.belkide havalardan dolayıda olabilir.allahım hayırlısı neyse o olsun.ahaaaaaaaaaa inşallah hamilesindir bacımmmmmmmmm
kızlar merhaba,
bende mayısta hamiş olmak istiyorum.allah herkesin gönlüne göre versin...
hepimiz için dua ediyorum bugün misafirliğe davetliğim orda net yok sizi özlicemm hepinizi çok sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?