- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.021
kızlar bana da bı cevp verın lutfennnnnnnnnn
tatlım fortel le bir dene erken gebelikte başarılı bir test %90 ihtimal varsa çıkarır ortalama 5 gün var dersek çıkarır
saol teşekkur ederım oncelıkle termometren olması gerek ve dılaltından ölçmelısın Örneğin yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş gösterir. O zaman yarın yumurtlama günün olduğu anlaşılır.ve ateşin düşüş gösterdiği gece ilişki olmalıki yumurta çatladığında spermle buluşursa hamile kalma olasılığı da artar.
Ateşin düşüşünden sonraki gün yumurtladığımızı ateşimizin bariz yükselmesinden anlarız.
Örneğin regl olduğun derecen 36.0 dır. eğer regl olacaksan regline yakın ısın düşüş gösterir ve 36.0 olduğunda regl olunacağı bilinir.eğer düşüş değilde ısı artış gösterip sabit kalıp düşmüyorsa büyük ihtimalle bu hamile kaldığını gösterir canım bu benım kıtaplarımdan aldıgım derın bılgılerdır.
bak şimdi ben sana hiç üşenmeden yazıcam heheh çok heyecanlı olucakk
23 nisan 36.7
24 nisan 36.1
25 nisan 36.4
26 nisan 36.5
27 nisan 36.5
28 nisan 36.6
29 nisan 36.6
30 nisan 36.8
1 mart 36.7
2 mart 36.7
3 mart 36.8
4 mart 36.8
5 mart 36.8
6 mart 36.9
7 mart 37.0
8 mart 36.8
9 mart 36.9
şimdi bu durumun bi göstergesi olabilirmi offfff beklemek ne garip şey yaa
şimdiden az önceki cevabın içinde ayrıca teşekkürlerrr...
canım ben normal 2.5 liralık testle 5-6 gün önce öğrendim, kullandıktan sonra 5 dk bekle fon iyice beyazlaşsın,ben yok diye neredeyse atıyordum , son anda fark ettim. yalnız tavsiyem erken öğrenmemen, adetin gecene, degerlerin yukselene kadar kimyasal gebe miyim diye dusunmekten kendini alamayacaksın, etrafına mujde vermek isteyeceksin, kelimeler bogazında dugumlenecek. hamileyim amaaaa diye uzuyacak, bence 5-6 gün bekle canımtesekkur ederım cnm saol bakıcam eczanelerde varmı burasıda ufk bır yer bulabılırsem ıdır valla
tesekkur ederım cnm saol bakıcam eczanelerde varmı burasıda ufk bır yer bulabılırsem ıdır valla
ay ask olsun madamimm, bu kutlu gunde sende sitem etme ...cok mutluyum suan,golgelendirme hayatim , geldimmm,yettimmm gayriii askitom..
aslinda senden umutluydum ben, anlat bakayim niye hala gebe degilsin ?!
(takiliyorum saa, hee)
haftasonu takilmicam demistimya bebisim ?? hani , baska kim hamile ?? butun yazilari okumadan daldim sohbete...anlat hele???:93:
Amanın bazılarım hızınıza yetişemiyorum vallah.Ay ne güzel oldu bu topicik ya.Birde hamileysek off yemede yanında yat.Ya kızlar akıntım var bunu anlamadım adetmi olacağım yoksam üşüttümmü kendimi anlamadım gitti
son adet tarıhını ögrenebılırmıyım
şekerim bebeğim bildiğim kadarı ile nerisona bide koleramız hamiş bende tık yok ya ay ne bilim insan hisseder ya ben duygusuzmuyum nedir anlamadım gitti ama arkadaşlarıma çok sevinince bende umutluyum bugün olmasa yarın ne acelemis varki dime bakma sen bana ben hep pozitif bir insanım azcık negatiflik nasıl bişey bakim dedim de ondan
merhaba arkadaşlar bende bugün test yaptım ve hamileyim :) benide aranıza alırsanız sevinirim
insallah sizlerde en yakın zamanda bu mutlu haberlerle buraya yazarsınız...şimdiden herkese dua ediyorum..hadi bakalımmm....hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin allah...
canım ben normal 2.5 liralık testle 5-6 gün önce öğrendim, kullandıktan sonra 5 dk bekle fon iyice beyazlaşsın,ben yok diye neredeyse atıyordum , son anda fark ettim. yalnız tavsiyem erken öğrenmemen, adetin gecene, degerlerin yukselene kadar kimyasal gebe miyim diye dusunmekten kendini alamayacaksın, etrafına mujde vermek isteyeceksin, kelimeler bogazında dugumlenecek. hamileyim amaaaa diye uzuyacak, bence 5-6 gün bekle canım
almazmıyız canım yaaa sen yeterki hamişim de burası sizler gibilerini görmek için varkolera canım kardeşe bi çay söyle bide ekle listeye bebemmm
merhaba arkadaşlar bende bugün test yaptım ve hamileyim :) benide aranıza alırsanız sevinirim
insallah sizlerde en yakın zamanda bu mutlu haberlerle buraya yazarsınız...şimdiden herkese dua ediyorum..hadi bakalımmm....hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin allah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?