Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bu arada koleracım tebrikler Allah analı babalı büyütsün şimdiden dikkat et kendine darısı başıma inş.

koleram bu listemizi topiğin ilk sayfasına eklesek yaaaa ordan düzenlersin hem hemide herkes görür kız böle arıyoz hangi sayfadaydı diye sen konunun sabihesisin yaa konuyu açarkanki mesajını düzenleyebiliyonn ni dersinn

tesekkur ederım cnm saol bakıcam eczanelerde varmı burasıda ufk bır yer bulabılırsem ıdır valla
canım ben normal 2.5 liralık testle 5-6 gün önce öğrendim, kullandıktan sonra 5 dk bekle fon iyice beyazlaşsın,ben yok diye neredeyse atıyordum , son anda fark ettim. yalnız tavsiyem erken öğrenmemen, adetin gecene, degerlerin yukselene kadar kimyasal gebe miyim diye dusunmekten kendini alamayacaksın, etrafına mujde vermek isteyeceksin, kelimeler bogazında dugumlenecek. hamileyim amaaaa diye uzuyacak, bence 5-6 gün bekle canım

tesekkur ederım cnm saol bakıcam eczanelerde varmı burasıda ufk bır yer bulabılırsem ıdır valla

bulursun canım ya biraz tuzlu sadece 18.60tl ama erken bakcaksın die en netini bu veriyormuş benimde 9 günüm kaldı bende 4 gün sonra bakmayı planlıyorum bende fortel alıcam ama çıkmassada hemen karamsarlığa kapılma bazı insanın idrarına geç geçermiş bhgc birde sıradan bir tesle adetin geçince bakarsın beklemek çok zorr hayırlı haberlerini alırız inşallah

şekerim bebeğim bildiğim kadarı ile nerisona bide koleramız hamiş bende tık yok ya ay ne bilim insan hisseder ya ben duygusuzmuyum nedir anlamadım gitti ama arkadaşlarıma çok sevinince bende umutluyum bugün olmasa yarın ne acelemis varki dime bakma sen bana ben hep pozitif bir insanım azcık negatiflik nasıl bişey bakim dedim de ondan

Amanın bazılarım hızınıza yetişemiyorum vallah.Ay ne güzel oldu bu topicik ya.Birde hamileysek off yemede yanında yat.Ya kızlar akıntım var bunu anlamadım adetmi olacağım yoksam üşüttümmü kendimi anlamadım gitti

evet topikimizden gayet memnunuz valla kardeş :))hamiş olunca akıntı olmuyormuymuş bu ihtimali hiç düşünememişsin rabiş aşk olsun

merhaba arkadaşlar bende bugün test yaptım ve hamileyim :) benide aranıza alırsanız sevinirim
insallah sizlerde en yakın zamanda bu mutlu haberlerle buraya yazarsınız...şimdiden herkese dua ediyorum..hadi bakalımmm....hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin allah...

seni madam seniii, insallah bu ay'da senin mujdeni aliriz sekercimmm,papatya
ne var ne yok??iyimisin ? haftasonu nasil gecti?

almazmıyız canım yaaa sen yeterki hamişim de burası sizler gibilerini görmek için var kolera canım kardeşe bi çay söyle bide ekle listeye bebemmm

merhaba sen ne zaman öğrendin doktora gittinmi canım ben daha gitmedim ...

canim gözün aydin olsun,,,, cok sevindim.....Allah kucagina almani, onu sevgiyle büyütmeni nasip etsin insallah, darisi isteyen her bacima olsun insalllah...
hosgeldin aramiza

arkadaşlar bendeki son durumu paylaşmak istiyorum.

*Karında şişlik kasık ağrısı sol taraftan el basıp çekmişcesine ara ara giren bir ağrı

*Göğüslerde dolgunluk,ağızda kuruluk ve demir tadı

*Bacak kaslarımda kmlerce koşmuş gibi bir ağrı

*Göbek deliği seyirmesi,sık idrara çıkma,oburluk (üstüne 2 kg aldım)

*Uyku hali ama farkında olmadan olur olmadık yerde sızma masa başında pc başında ayakta uyuma gibi

*Boğazımda pinpon topu varmış gibi hafif bir bulantı,içten bir ateş ellerim buz gibi bedenim ateş gibi

çok saydım galiba bendeki belirtiler bunlar arkadaşlar şafak 9 bugünü saymazsak 8 batı bekliyorum...:97:

kolera tebrikler canım allah tamamına erdirsin sağlık sıhhatle... Dün gece okumuştum serni merak ettiğim için girdim çoook sevindim. Darısı hepimizin başına artık allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…