- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.041
hoşgeldin canım aramıza,tebrik ederim seni :)merhaba sen ne zaman öğrendin doktora gittinmi canım ben daha gitmedim ...
hoşgeldin canım aramıza,tebrik ederim seni :)merhaba sen ne zaman öğrendin doktora gittinmi canım ben daha gitmedim ...
evet topikimizden gayet memnunuz valla kardeş :))hamiş olunca akıntı olmuyormuymuş bu ihtimali hiç düşünememişsin rabiş aşk olsun
bak şimdi ben sana hiç üşenmeden yazıcam heheh çok heyecanlı olucakk
23 nisan 36.7
24 nisan 36.1
25 nisan 36.4
26 nisan 36.5
27 nisan 36.5
28 nisan 36.6
29 nisan 36.6
30 nisan 36.8
1 mart 36.7
2 mart 36.7
3 mart 36.8
4 mart 36.8
5 mart 36.8
6 mart 36.9
7 mart 37.0
8 mart 36.8
9 mart 36.9
şimdi bu durumun bi göstergesi olabilirmi offfff beklemek ne garip şey yaa
şimdiden az önceki cevabın içinde ayrıca teşekkürlerrr...
30 nısanda ateşinde düşüş olmuş bu da yumurtladıgın anlamına gelıyor tahmınen o gun ilişkıye gırmenız gerekıordu gırdıysenız beklemekten baska care yok bı de sen sadece 30 nısana kadar yazmışsın mayısın başlarında da ılışkı olmalıydı ınşallah yapmışsınızdr cnm
merhaba arkadaşlar bende bugün test yaptım ve hamileyim :) benide aranıza alırsanız sevinirim
insallah sizlerde en yakın zamanda bu mutlu haberlerle buraya yazarsınız...şimdiden herkese dua ediyorum..hadi bakalımmm....hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin allah...
seni madam seniii, insallah bu ay'da senin mujdeni aliriz sekercimmm,papatya
ne var ne yok??iyimisin ? haftasonu nasil gecti?
canim gözün aydin olsun,,,, cok sevindim.....Allah kucagina almani, onu sevgiyle büyütmeni nasip etsin insallah, darisi isteyen her bacima olsun insalllah...
hosgeldin aramiza
30 nısanda ateşinde düşüş olmuş bu da yumurtladıgın anlamına gelıyor tahmınen o gun ilişkıye gırmenız gerekıordu gırdıysenız beklemekten baska care yok bı de sen sadece 30 nısana kadar yazmışsın mayısın başlarında da ılışkı olmalıydı ınşallah yapmışsınızdr cnm
bebişim orda listede ekli 9 mayısa kadar benden görünüyorrrr peki o adet bitiminden sonraki ani düşüş nedir 36.7 den 36.1 ve hemen ertesi gün 36.4 ....
merhaba arkadaşlar bende bugün test yaptım ve hamileyim :) benide aranıza alırsanız sevinirim
insallah sizlerde en yakın zamanda bu mutlu haberlerle buraya yazarsınız...şimdiden herkese dua ediyorum..hadi bakalımmm....hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin allah...
az önce ateşinde düşüş dedım pardon artış olacaktı yanlış oldu duzelttım cnm bu arada eczaneden fortel alabılırsın dogru sonuc verıyo inşallah gebesındır cnm
catlak heheheh kiss, yerim seniii, niye bu kadar tatlisin senn!!!yani ben hamişseydim hafta sonu bebiş mebiş kalmamıştır bebem ya cumartesi sabah eşim işe gitti mesai yapıcakmış beni de sinir bastı kalktım onunla sabahın köründe bütün evi yıkayıp pakladım sonra şeytan dürttü hemen kendi annemi aradım sonrada kayınvalidemi ikisini de ayarttım hadi dedim gezelim bugün hazır kociş yok alışveriş yapak her ikisininde işi vardı ama kıramadılar beni hep beraber alışverişe gittik bi sürü cici şeyler alldıksonra akşam da ablamlar(görümcem ve eşi) anneme(kayınvalideme)yemeğe gelecekti zaten ben söz verdim akşam evi ben temizlerim sen yeterki gel diye neyse akşamüstü o yorgunlukla bide annenin avini temizledim sonra yemek yaptık filan falan akşam oldu yedik içtik anneler günüsüün kutladık 12yi geçe eve geldik ertesi sabah oldu yani pazar sabahın 7 sinde açtım gözümü dünden kalan yarım temizliği tamamlayıp mutfağa giriştim arkadaşlar kahvaltıya gelecekti erken geldiler kahvaltı filan derken onlarla dışarı çıktık gezdik dolandık evlerine bıraktıık sonra benim anneme hediye almaya gittik aldık onu götürdük orda oturduk gece 12.5 eve varış direkt yatak sabah ola hayrola dedim ama heryerim ağriiiiiiiiiiiiii sağ bacağım tutmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bak sana tüm detayları ile anlatıım niki şekerimmm
bende artık sizlerden sabırsızlıkla bekliyeceğim hayırlı haberleri bebişime kardeşler lazımmm hadi hayırlısı....dualarım sizlerle...
az önce ateşinde düşüş dedım pardon artış olacaktı yanlış oldu duzelttım cnm bu arada eczaneden fortel alabılırsın dogru sonuc verıyo inşallah gebesındır cnm
hadi bakalım inşallahhh dua edelim olur inşallah teşekkür ediyorum ilgine.
canım benim bu ikinci gebeliğim ilkini 8 haftalıkken kalbi durmuştu kaybetmiştim 3ay korunmadan sonra oldu tam net bilemiyorum çünki kürtajdan sonra adetlerim 38 gün sürdü şimdi normaleinde 6 mayısta olmam gerekirken olmadım perşembe bir doktora gidicem bakalım hayırlısı ile keseyi görürüm insallah..sen kanda baktırdınmı?hoşgeldin canım aramıza,tebrik ederim seni :)
benim adet günüme hala 2-3 gün var,cuma günü kendim test yapıp,öğrendim, cumartesi kan tahlili yaptırdım evet hamileyim ama doktor keseyi görünceye kadar hamilesin diyemiyor,kimyasal gebelik olabiliyor, bu da ortalama adetin 10 gün gecikmesini buluyor
senin adetin kaç gün geçti?
catlak heheheh kiss, yerim seniii, niye bu kadar tatlisin senn!!!
yormussundur kendinide o yuzden agriiii bebemm
cok iyi etmissin hayatim , gez toz eglen ...
tsk.ler canimmm, insallah duanla
evet 43.7 daha o miniminnacık, her an rahimden itilip, kakılabilircanım benim bu ikinci gebeliğim ilkini 8 haftalıkken kalbi durmuştu kaybetmiştim 3ay korunmadan sonra oldu tam net bilemiyorum çünki kürtajdan sonra adetlerim 38 gün sürdü şimdi normaleinde 6 mayısta olmam gerekirken olmadım perşembe bir doktora gidicem bakalım hayırlısı ile keseyi görürüm insallah..sen kanda baktırdınmı?
yarın vercem canım,200e yaklaşması lazım yarıncanım kandaki değerin 2000in üzerindeyse eğer kese görülür diyorlar 10 gün geçmesini bekleme bir daha kan tahilili ver artısa bak bakalım ilk kaçtı kan testin
evet 43.7 daha o miniminnacık, her an rahimden itilip, kakılabilir
umarım bir daha böyle bi şey yaşamazsın canım, umarım kimsenin hamişliği erken bitmez, hamiş olmayanlar da hemencecik hamiş olur
bebemm beni anam bal ile yoğurmuş olalı bu durumda
bende çok seviyom seni amaaaaaaaaaaaaa
biz bazı yakınlara söyledik, amasını da söyledik,hayırlısı olsunaminnnn insallah herkese hayırlı bebişler ve güzel sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmek nasip etsin ben daha kimseye söylemedim bundan dolayıilk sizlerle paylasıyorum birde eşim biliyor sadece bakalım günbe gün detayları sizlere yazarım benim gelişmelerle sende bilgi sahibi olursun insallah
bu arada bende ankarada yasıyorum ama aslen adanalıyım aile orda yani hemseriyiz:)....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?