Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

nerisona

canim sende hamileymissin!! gözün aydin olsun, Allah normal bir gebelik, normal bir dogum ,saglikli bir bebek nasip etsin.....sevgiyle büyüt karnini canimmm

sık sık geliyorum tabi butun aile orda arkadaşlarım orda ahhh ahhh insallah canım ogünleri allahım gösterirse neden olmasın ama şu yazı bir atlatalım dimi çok sıcak olur şimdi zaten bizimkiler gelir buraya...ankarada hayırdır okul içinmi?ümitköydeyim bende biliyosan buraları adanada aile barış mançoda:)

ayy hiçte kıyamam yüzün hep gülsün somurtmak yakışmamış sana

snekçim hiç gariplik bi hal varmı sende bendeyok 3 gün kaldı ama tık yok ben hamiş değilim sanırsam

Ay cnm saol, bende aşırı gerginlik herşeye ağlama ve sinirlenme harici hiç bi belirti yok, işin ilginci adet belirtisi de yok normalde göğüslerim şişer o da yok, hayır hamile olsam onda da şişer o da olamaz aman Allahım cinsiyetsiz mi oluyorum ne Ama bu ay da olmayacak gibi sanki ya ilk ay falan nasıl hevesle beklemiştim de bu ay yok cnm valla :2:

bende bişicik yok sadece dün gece yorgunluktan olsa gerek hafta sonu hiç dinlenemedim çünkü sürekli başım döndü bugünde sersem gibiyim belirti neyin tık yok

evet canım okul içindi, ümitköy uzaktı bana, seyranbağları,emek,bahçeli ve gazi mahde oturdum :) çok yer değiştirmek zorunda kaldım. adanada da kurtuluşta oturuyorum, evet ben de yazı düşünüyorum, hamişlikle yaz nasıl olacak bilemiyorum:97:

ooooooo daha şimdiden başlamayalım kızlar rabbime şükürler edelim bu güzel duyguyu size yaşattı dikkat edin bebişler herşeyi duyar ve hisseder ona göre herşey güzel olacak diyin hem siz yazı rahat yaşayacaksınız inşallah çünkü o kadar tombik olmucaksınız 4 ayda dimi

yokk ama daha ilk aylarda olmazmış şişlik öyle diyorlar beni en yakın arkadımda hamiş 7 bitmek üzere o diyor son aylar olurmuş bizimde kış bebişi olacağı içinde çok şişme yapmaz sanırsam:)

Nerinosa Adana'mı yaşıyosun? Kurtuluş derken kurtuluş mah. mi?

tabi canım şükretmez olur muyum, ay bi de ben bol ağlamaklı oldum bugunlerde yaaa

inşallah canım bi aksilik olmaz da kışın doğar bebişlerimizz

Nerinosa Adana'mı yaşıyosun? Kurtuluş derken kurtuluş mah. mi?
aaa snek baktım sen de adanalıymışsın, evet kurtuluş mah :)

bencedeee yazın anca anca çıkar göbişler ben sizleride bekliyom birlikte dolduralım göbişlerimizi....

Ay komşuyuz valla, kız bi de tanıdık çıkarmışız :) Aman dur bilemedim bak şimdi çocuk deniyoruz fln da kimse bilmior şekerim Ne kadarlık evlisin sen? Bi de kurtuluş'un neresinde ben İstasyon a yakınım.

hahahah çok komik oldu bak bu
ben 2 yıllık evliyim, hotiçe yakın oturuyorum, sen kaç yaşındasın canım?

hahahah çok komik oldu bak bu
ben 2 yıllık evliyim, hotiçe yakın oturuyorum, sen kaç yaşındasın canım?

Ay hemde nasıl komik oldu ya, hayat çok garip belki bugün bile birbirimizin yanından geçip gittik, Hani az önce dışardaydım da o bakımdan. Ama bak bilseydik birbirimizi sarılır tebrik ederdim seni şekerim. 83lüyüm ben. Hangi lise senin?

Listemizde üç hamiş var :) çok sevindim. Hepinizi tebrik ediyorum. Allah sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder insallah. Umarım listedeki herkes bu duyguyu tadar.

aynen katılıyorum, ben 80liyim, kapanan yeni lise mezunuyum, sen? bayağı bi deşifre olduk ama olsun

aynen katılıyorum, ben 80liyim, kapanan yeni lise mezunuyum, sen? bayağı bi deşifre olduk ama olsun

Vall ben Ato mezunuyum. Ama gittikçe dediğin gibi deşifre oluyoruz. Eşim le de yaşıtsın her an onunla arkadaş fln çıkabilirsin. Ay dur senle aynı okuldan mezun aynı yaştan bi sürü arkadaşım var benim dur dur aman hatta onların 2 si de buralarda oturuyor. Kızım biz susalım en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…