- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.061
canım gözün aydın allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin darısıda bana ve tüm isteyen herkeze inşallah
inşallah HEPİMİZ kuzum HEPİMİZnerisona
canim sende hamileymissin!! gözün aydin olsun, Allah normal bir gebelik, normal bir dogum ,saglikli bir bebek nasip etsin.....sevgiyle büyüt karnini canimmm
biz bazı yakınlara söyledik, amasını da söyledik,hayırlısı olsun
hemşeri olduğumuza sevindim canım, ben de ankarada yaşadım 4 yıl. sık sık geliyor musun? belki bi gün bebişleri alıp parka gideriz
evet 43.7 daha o miniminnacık, her an rahimden itilip, kakılabilir
umarım bir daha böyle bi şey yaşamazsın canım, umarım kimsenin hamişliği erken bitmez, hamiş olmayanlar da hemencecik hamiş olur
ayy hiçte kıyamam yüzün hep gülsün somurtmak yakışmamış sana
snekçim hiç gariplik bi hal varmı sende bendeyok 3 gün kaldı ama tık yok ben hamiş değilim sanırsam
Ay cnm saol, bende aşırı gerginlik herşeye ağlama ve sinirlenme harici hiç bi belirti yok, işin ilginci adet belirtisi de yok normalde göğüslerim şişer o da yok, hayır hamile olsam onda da şişer o da olamaz aman Allahım cinsiyetsiz mi oluyorum neAma bu ay da olmayacak gibi sanki ya ilk ay falan nasıl hevesle beklemiştim de bu ay yok cnm valla :2:
sık sık geliyorum tabi butun aile orda arkadaşlarım orda ahhh ahhh insallah canım ogünleri allahım gösterirse neden olmasın ama şu yazı bir atlatalım dimi çok sıcak olur şimdi zaten bizimkiler gelir buraya...ankarada hayırdır okul içinmi?ümitköydeyim bende biliyosan buraları adanada aile barış mançoda:)
evet canım okul içindi, ümitköy uzaktı bana, seyranbağları,emek,bahçeli ve gazi mahde oturdum :) çok yer değiştirmek zorunda kaldım. adanada da kurtuluşta oturuyorum, evet ben de yazı düşünüyorum, hamişlikle yaz nasıl olacak bilemiyorum:97:
evet canım okul içindi, ümitköy uzaktı bana, seyranbağları,emek,bahçeli ve gazi mahde oturdum :) çok yer değiştirmek zorunda kaldım. adanada da kurtuluşta oturuyorum, evet ben de yazı düşünüyorum, hamişlikle yaz nasıl olacak bilemiyorum:97:
tabi canım şükretmez olur muyum, ay bi de ben bol ağlamaklı oldum bugunlerde yaaaooooooo daha şimdiden başlamayalım kızlar rabbime şükürler edelim bu güzel duyguyu size yaşattı dikkat edin bebişler herşeyi duyar ve hisseder ona göre herşey güzel olacak diyin hem siz yazı rahat yaşayacaksınız inşallah çünkü o kadar tombik olmucaksınız 4 ayda dimi
inşallah canım bi aksilik olmaz da kışın doğar bebişlerimizzyokk ama daha ilk aylarda olmazmış şişlik öyle diyorlar beni en yakın arkadımda hamiş 7 bitmek üzere o diyor son aylar olurmuş bizimde kış bebişi olacağı içinde çok şişme yapmaz sanırsam:)
aaa snek baktım sen de adanalıymışsın, evet kurtuluş mah :)Nerinosa Adana'mı yaşıyosun? Kurtuluş derken kurtuluş mah. mi?
ooooooo daha şimdiden başlamayalım kızlar rabbime şükürler edelim bu güzel duyguyu size yaşattı dikkat edin bebişler herşeyi duyar ve hisseder ona göre herşey güzel olacak diyin hem siz yazı rahat yaşayacaksınız inşallah çünkü o kadar tombik olmucaksınız 4 ayda dimi
tabi canım şükretmez olur muyum, ay bi de ben bol ağlamaklı oldum bugunlerde yaaa
inşallah canım bi aksilik olmaz da kışın doğar bebişlerimizz
aaa snek baktım sen de adanalıymışsın, evet kurtuluş mah :)
hahahah çok komik oldu bak buAy komşuyuz valla, kız bi de tanıdık çıkarmışız :) Aman dur bilemedim bak şimdi çocuk deniyoruz fln da kimse bilmior şekerimNe kadarlık evlisin sen? Bi de kurtuluş'un neresinde ben İstasyon a yakınım.
hahahah çok komik oldu bak bu
ben 2 yıllık evliyim, hotiçe yakın oturuyorum, sen kaç yaşındasın canım?
aynen katılıyorum, ben 80liyim, kapanan yeni lise mezunuyum, sen? bayağı bi deşifre olduk ama olsunAy hemde nasıl komik oldu ya, hayat çok garip belki bugün bile birbirimizin yanından geçip gittik, Hani az önce dışardaydım da o bakımdan. Ama bak bilseydik birbirimizi sarılır tebrik ederdim seni şekerim. 83lüyüm ben. Hangi lise senin?
aynen katılıyorum, ben 80liyim, kapanan yeni lise mezunuyum, sen? bayağı bi deşifre olduk ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?