Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

atodan tanıdığım yok ama kesin bi yerlerden çıkar bişiler, bence de susalım

atodan tanıdığım yok ama kesin bi yerlerden çıkar bişiler, bence de susalım

O zaman konumuza dönelim biz. HAngi doktora gidiyorsun? Kaç aydır deniyordunuz? İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inan çok sevindim darısı benim başıma. Bizim 3. ay bu bakalım belirti yok henüz. :2:

benim regl yeni bitti,mayıs ortası ovulasyon diye hesaplıyorum bakalım,kasmamaya karar verdim ya,insanın psikolojisi bozuluyo bugün mü yumurtladım,dün mü oldu yoksa,ay yarına mı kaldı falan yerken kafayı yememek içten değil bir kaç ay kasmıcam ,temmuza kadar bişi olmazsa temmuzda ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum bakalım :44:

canım 2 ay önce ilk kez muayene olup, hazırlık aşamasına geçmek için bizim buralarda Ziyapaşa Kadın Doğum Merkezinde Bayram Bey var ona gittim, folik asit verdi, muayene etti, her şey yolunda dedi.Bu merkez normal doğumu destekliyor, Bayram Bey tanıdığım 2 kişiye de normal doğum yaptı.şimdilik ona devam ediyorum. Ama görümcem Ortadoğudaki Selçuk Gürbüze gitti,onu çok övüyor, ama sezeryan oldu, ben gerekmedikçe sezeryan düşünmüyorum. Bayram Bey hamileliğim daha çok yeni olduğu için 'tebrik ederim,hamilesiniz' bile diyemedi, her an kimyasal düşük yapabilecek kadar erken evredeyim.Kan tahlilimi de o merkezde çok uygun fiyata yaptırdım, doktor konusunda hala netleşmedim, sen hangisine gidiyorsun?
Deneme konusunda şanslı olduğumu söyleyebilirim, ilk denememde oldu, 3 ay kısa bir süre, zamanı gelince her şey oluyor inan. Darısı senin ve burdaki herkesin başına olsun, herkeste belirti olacak diye bir şey yok. BATımız aynıymış, hayırlısı olsun tatlım

canım aramıza hoşgeldin Allah tamamına erdirsin inşallah...

kolera tebrikler canım allah tamamına erdirsin sağlık sıhhatle... Dün gece okumuştum serni merak ettiğim için girdim çoook sevindim. Darısı hepimizin başına artık allah yardımcımız olsun...

canım benimmm Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlerin başına

bu arada koleracım tebrikler Allah analı babalı büyütsün şimdiden dikkat et kendine darısı başıma inş.

aminnn canım benim Allah razı olsun

kedimerimmm canımmm allah razı olsun darısı başınaa o dediğin nasıl oluyo ben bilmiyorum. ama öğrenirim :)) istersen sana özelden şifremi mail atayım sen gir yap benden olmazmı

koleramm

cokkk sevindim baciimmmmm, hamileymissin!!!! canim kendine iyi bak emiii....
eniste yapsin herseyi artikin!!! ayy cokkk sevindim anlatamammm, sanki kendim kalmisim
eee, nasilsin bakalimm???

ya ben nikita ya bennn valla bi gördüm listede gözlerim doldu acaippp çok sevindim sımsıkı tutunsun şimdi ona hiç bırakmasınlar birbiriini

ikinizde canımsınız yaaa çok seviyorumm madamımm nikitammm canlarımmmmmmmmmmmmm. benimde gözlerim doldu şimdi. zaten her an ağlamaya meyilliyim

Biliyorum BAyram beyi duydum cnm, ben Metro'da Ferat Erol var bi defa gittim ona çok övdüler bana da,begendim onu. Herşey yolunda dedi, stres yapma dedi ama benim en büyük sorunum stres bi de ne zaman karar verdik yapmaya o günden beri regl düzenim bile değişti bi 32 günde oldum genelde de ööle 30 ya da 32 gün, bi 35 günde bi oldum bu arada bi sürü olumsuz şeyler oldu hayatımızda yorgunluk sinir de eklendi benim stresime yani kafamda hep bu soru neden olmuyor ne zaman olacak. Allah hayırlısını versin hakkımda, herkesin hakkında. Bat 12 mayıs ama 14 mayıs ta olabilir benim. Kan tahlilinin sonucunu ne zmn verdiler öğrenim de bende.

Koleracım ben de tebrik ettim ama cnm görmedin galiba, inan duyunca benim de gözlerim doldu, çok mutlu oldum. Bi de topic i sen açıtığın için sanki bu topic in de annesi gibisin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim.

aynı gün aldım canım, bu metro bizim bu yakınlardaki metro mu, Mustafa Kemal Paşa Bul. oluyo galiba?
ben de öğretmenim ve çocuklar beni yoruyor ve strese sokuyorlar, uzak durabildiğimiz kadar uzak durmamız lazım, ne zaman ve neden sorularını aklından çıkarmaya çalış, bende de adet belirtileri başladı mesela,kramplar giriyor, yüreğim ağzımda, her şeyin hayırlısı demek lazım

annelerimizi kutluyorum..inş sağlıklı,sıhhatli kucağınıza almayıda nasip etsin Allah ım...darısı da isteyen herkesin başına olsun

Evet evet cnm burdaki Metro doğrusu Ferat Erol ben çok fazla kişiden duymuştum ama bi gidim dedim, çok beğendim bi kere insanı acaip rahatlatıyor her konuda ben o çatal dan falan nefret ediyorum ama orda bile rahatlattı espri yaptı eşim de begendi çok zaten o istedi ona gitmemizi.

canımmm kaşla göz arasında okuyup cevaplamaya çalışıyorum ya gözümden kaçtı heralde. çok teşekkür ederim Allah razı olsun. bu topiği açarken inan bende bilmiyodum anne olacağımı. çok güzel oldu şükürler olsun
hepiniz için dua edicem. siz de bana dua edin daha çok yeniyiz tutsun bebişim. sıkı sıkı tutunsun bana. diğer hamiş olan arkadaşlarım içinde öyle çok başındayız. çoook dikkat etmemiz lazım

aklımda bulunsun canım, çok sağol, belki bir gün yüzyüze de görüşürüz :))
hayırlısını dile, umudunu yitirme, şu günlerimde ben de onu yapıyorum

aklımda bulunsun canım, çok sağol, belki bir gün yüzyüze de görüşürüz :))
hayırlısını dile, umudunu yitirme, şu günlerimde ben de onu yapıyorum

DOğru diosun cnm, dediin gibi belki bi gün tanışırız. Şİmdilik burdan paylaşalım

Allah tüm hamileleri bebekleri ile bir ömür ayırmasın, hep birbirleri ile sımsıkı tutunsunlar koleracım. KAçtım ben kızlar, bugün çok bile kaldım

kedimerimmm canımmm allah razı olsun darısı başınaa o dediğin nasıl oluyo ben bilmiyorum. ama öğrenirim :)) istersen sana özelden şifremi mail atayım sen gir yap benden olmazmı

canım benimm yaaa anlatayım yapamazsan ondan sonra düşünürüz hani ilk sayfada ilk mesajın varya alıntı yaptığımız yerin yanında mesaj düzenleme paneli var ya oraya tıklayıp listeyi oraya yapıştırırsan olurr hem sen yaparsan canım inanıyorum sana sen başarırsınn

Son düzenleme:
kızlar artık takip listemizi ilk sayfada düzenliyorum ordan bakabilirsiniz. Sayfa sayfa aramak yok :))))
kedimerim sağol bebeimmmmmmm sayende çok şey öğrendim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…