Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

aynen 1 senedir evliyim hamile kalmak istiyorum amaa ne yapıcagımı bilmiorum korunmuyoruzda artık bu ay kocişime bi cocuk vermek istiyorum

inşallah olur canım ya. benm öle bi sıkıntım yok da bir sabırsızlık var içimde. o yüzden sıkıntım. ne zamandan beri korunmuyorsunuz

burdayım canım eski sayfaları okuyordum görmemişim msg ı naber napıyorsun?

iyiyim dicem ama değilim tolsen. içime öle bi sıkıntı girdi. neden böle sabırsızlık yapıyorum ya. kendime çok kızıyorum ama bunu engelleyemiyorum. rüyamda da sürekli ya hamileymişim yine düşürmüşüm yada hamileymişimde düşecekmiş gibi davrandığımı görüyorum.

canım benim ilk denemem bu ay ama bende tıpkı senin gibiyim. içimde korkunç bir sıkıntı var. rahat ol. herşey olacağına varır. hiç korkma. seni rahatlatabilmeyi çok isterdim canım ama bende senden farksızım. belki benimde senin gibi hissediyor olmam seni rahatlatır. bende çok garip hamilelikle ilgili rüyalar görüyorum tuhaf yani ....

inşallah olur canım ya. benm öle bi sıkıntım yok da bir sabırsızlık var içimde. o yüzden sıkıntım. ne zamandan beri korunmuyorsunuz

aslında evlendiğimizden beri korunmyoruz ama düzenli ilişkimiz yok işlerden yorgunluktan doktorada gitmedim dahaa ama ne bilimm acayip derecede cocuk istiyorum ((

aslında evlendiğimizden beri korunmyoruz ama düzenli ilişkimiz yok işlerden yorgunluktan doktorada gitmedim dahaa ama ne bilimm acayip derecede cocuk istiyorum ((

çok doğal çocuk istemen. ama bence bi doktora gitmelisin. bizimde düzenli bir ilişkimiz yok. eşim sık sık seyehatlere çıkıyor. ama ben bi düşük yaptım. bir süre beklemek zorunda kaldık. şimdi tekrar çocuk yapma sürecine girdk nihayet. stresli bir dönem. ben diğerindede çok stresliydim. sanırım sabırsızlık yapıyorum. hayırlısı ne zman sa o zamana bırakmak en iyisi

iyidir ne olsun papağanıma çekirdek yediriyorum üşüyüyor yaa bu havadada soba ufo yakılmaz battaniye sarıyorum kafesin etrafına uğraşıyom işte sen nasılsınn bat ne zaman
papağanın var demek bence sen bişeyler yak soğuk hala biz bile üşüyoruz kıyamam o da üşür tabi benim bat 13ü ama bişey söyliyimmi bu sabah dayanamayıp test yaptım çok silik iknci çizgi çıktı ümitlenmekte istemiyorum ama eşimde senin bat bugün diyo ben galiba yanlış hesapladım hayırlısı bakalım senin ne zaman bat

16sı benim ben hamile değilim bu ay idrarımda intihaplanma çıktı bir dahaki aydır nasipse .....
ya birde b papağan anneler günü hedyem kocam aldı . artık amacı neydi bilmiyorum sürekli üzülüyodum hamile olmuyorum diye oyalanmam için aldı gaiba ama çokda doğru yapmış artık takvimlere bakmıyorum

zaten en güzeli takvımlere bakmamak boyle mucıze gıbı gelecek hıc ummadıgın anda...baktıkca bekledıkce olmuyo jınekolojı uzmanı gıbı oldum 4 aydır...rabbım hayırlarla hepımıze nasıp etsın ınsaallah anne olmayı

8. ayımdayım canım her ay yeni ümit ve hayal kırıklıkları ..... ne yapayım papağanımla ilgileniyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…