- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
- 113
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.101
aynen 1 senedir evliyim hamile kalmak istiyorum amaa ne yapıcagımı bilmiorum korunmuyoruzda artık bu ay kocişime bi cocuk vermek istiyorum
tolsen bebek ordamısın
burdayım canım eski sayfaları okuyordum görmemişim msg ı naber napıyorsun?
iyiyim dicem ama değilim tolsen. içime öle bi sıkıntı girdi. neden böle sabırsızlık yapıyorum ya. kendime çok kızıyorum ama bunu engelleyemiyorum. rüyamda da sürekli ya hamileymişim yine düşürmüşüm yada hamileymişimde düşecekmiş gibi davrandığımı görüyorum.
inşallah olur canım ya. benm öle bi sıkıntım yok da bir sabırsızlık var içimde. o yüzden sıkıntım. ne zamandan beri korunmuyorsunuz
aslında evlendiğimizden beri korunmyoruz ama düzenli ilişkimiz yok işlerden yorgunluktan doktorada gitmedim dahaa ama ne bilimm acayip derecede cocuk istiyorum((
günaydın anne adayları
naber nasılsın .............
iyim canm sağol sen nasılsın?
papağanın var demek bence sen bişeyler yak soğuk hala biz bile üşüyoruz kıyamam o da üşür tabi benim bat 13ü ama bişey söyliyimmi bu sabah dayanamayıp test yaptım çok silik iknci çizgi çıktı ümitlenmekte istemiyorum ama eşimde senin bat bugün diyo ben galiba yanlış hesapladım hayırlısı bakalım senin ne zaman batiyidir ne olsun papağanıma çekirdek yediriyorum üşüyüyor yaa bu havadada soba ufo yakılmaz battaniye sarıyorum kafesin etrafına uğraşıyom işte sen nasılsınn bat ne zaman
papağanın var demek bence sen bişeyler yak soğuk hala biz bile üşüyoruz kıyamam o da üşür tabi benim bat 13ü ama bişey söyliyimmi bu sabah dayanamayıp test yaptım çok silik iknci çizgi çıktı ümitlenmekte istemiyorum ama eşimde senin bat bugün diyo ben galiba yanlış hesapladım hayırlısı bakalım senin ne zaman bat
iyiddir şeker senden nabergünaydın hanımlar...nasılsınız?
16sı benim ben hamile değilim bu ay idrarımda intihaplanma çıktıbir dahaki aydır nasipse .....
ya birde b papağan anneler günü hedyem kocam aldı . artık amacı neydi bilmiyorum sürekli üzülüyodum hamile olmuyorum diye oyalanmam için aldı gaiba ama çokda doğru yapmış artık takvimlere bakmıyorum
8. ayımdayım canım her ay yeni ümit ve hayal kırıklıkları ..... ne yapayım papağanımla ilgileniyorum bendezaten en güzeli takvımlere bakmamak boyle mucıze gıbı gelecek hıc ummadıgın anda...baktıkca bekledıkce olmuyo jınekolojı uzmanı gıbı oldum 4 aydır...rabbım hayırlarla hepımıze nasıp etsın ınsaallah anne olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?