Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

olssuun canım hiç üzme kendini allahın izniyle elbet bi gün olucak ne kadar güzel düşünmüş kocan onunla oyalanırsın en azından

iyidir canım konunuz ılgımı cektı :)))) ne guzel bır sıte bu boyle cok guzel dostlar edınebılır ınsan daha once uye degıldım sureklı formları okuyordum artık bende aranıza katıldım

hoşgeldin canım aramıza .... hürrem ismini papağanımın adını koycaktık sonra ben kıskandım hürremcim der falan der kocam kavga etmeyelim dimi

günaydın bayanlar nasılsınız bakalım papağan sahibi arkadaşım papağan ev ortamında ise üşümez hele ki battaniye ile sarıp sarmalamışsın hiç üşümez onlar tüylü kanatlı hayvanlar korkma bişey olmaz yani :)) benimde muhabbet kuşumla ördeğim var bende ördeğimi sıcak sularda yüzdürür bide kurutma makinasıyla kurutur yuvasının içine özel ona aldığım battaniyelerde uyuturdum ta kiiii bir ördeğin sıcaktan nefret ettiğini öğrenene kadar şimdi bıraktım sanırırm halinden pekte mutsuz değil

iyidir canım konunuz ılgımı cektı :)))) ne guzel bır sıte bu boyle cok guzel dostlar edınebılır ınsan daha once uye degıldım sureklı formları okuyordum artık bende aranıza katıldım

çok iyi yapmışsın bende buraya rastladığım için hiç pişman olmadım güzel arkadaşlıklar var gerçekten hoşgeldin sen de aramıza hürrem sultan

gunaydın canım hosgeldın ...

zaten yeterince kıskançlıktan dolayı tartışma çıkıyo birde hürremle uğraşamam

yanii sımdı bır hurrem masalı dıye roman okuyorum dızıyle hıc alakası yok dızıdekı hurremı degıl ama romandakı hurremı acayıp kıskandım )) her kadın evının hurremı olmalı bence o yuzden kıskanma emınım kı esının gozunde sen tek hurremsın )

t.v.deki hürremin bedeni falan dikkat çekici bizimkiside kıskandırmaya çalışıyo saolsun kuduruyorum o zaman

t.v.deki hürremin bedeni falan dikkat çekici bizimkiside kıskandırmaya çalışıyo saolsun kuduruyorum o zaman

o kadar makyajı bız yapsak o kadar bakım bızde olsa oooo hurrem ne yanı yanımızda :))) hurrem bıraz dombılı sanslısın o zaman kılo alsanda fark etmez esın bısey demıycek demekkı :)))

ya kızlar bu arada sızınle bısey paylasmam lazım benım regl donemım gecelı 6 gun oluyor regl donemım gectıkten 2 gun sonra kan testı yaptırdım sonuc 0.1 negatıf dedıler sonra bekledım ne adet belırtısı var ne baska bısey sadece sabahları mıdem bulanıyo ve cok ozurdılerım gece uykumdan uyanacak kadar gaz sıkısması oluyo neyse ben dun dayanamadım ıdrar testı yaptım 2 cızgı ama 2.sı dıgerı kadar belırgın degıl pembe gıbı sonra dedım test yanlıs ardından aynı gun aralıklı 3 test daha yaptım toplamda 4 test yaptım farklı markalardan 4 ude aynı sekılde 2.cızgı daha acık cıktı.tekrar kan testı yaptırmak ıstemıyorum hamıle olabılırmıyım ???? fosur fosurda sıgara ıcıyorum stresten aylardır hep umıtlenıp bosa cıkınca bu sefer yıne gıderımde yok derler dıye korkuyorum... psıkolojık mı bu bulantı dedım ama gaz nıye oluyo nıye cıft cızgı gordum her testte kafayı yemek uzereyım bana bı yol gosterın ...

bu arada sunuda eklıyım her ay duzenlı olarak bı kac kez kan testı yaptırdıgım ıcın bhcg degerlerım assagı yukarı 3-5 arası degısıyordu bu 0.1 ne allah askına hıc anlamadım dandık bı labaratuvardı evımın karsısında dıye gıtmıstım bu da bı ayrı muamma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…