- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.141
bu arada sunuda eklıyım her ay duzenlı olarak bı kac kez kan testı yaptırdıgım ıcın bhcg degerlerım assagı yukarı 3-5 arası degısıyordu bu 0.1 ne allah askına hıc anlamadım dandık bı labaratuvardı evımın karsısında dıye gıtmıstım bu da bı ayrı muamma
bu arada sunuda eklıyım her ay duzenlı olarak bı kac kez kan testı yaptırdıgım ıcın bhcg degerlerım assagı yukarı 3-5 arası degısıyordu bu 0.1 ne allah askına hıc anlamadım dandık bı labaratuvardı evımın karsısında dıye gıtmıstım bu da bı ayrı muamma
merhaba cnm hoşgeldın öncelıkle test aklını karıstırmasın kan tahlılı dogru sonuc verır,tahlılden en az 3-4 gun sonra betahcg katlanarak yukselır o yuzden bekle ve tekrar tahlıl yaptır cnm
iki çizgi çıktıysa bi kaç gün daha bekle yeniden yap testi cnm
ya canım bılmıyorum sınırlerım bozuldu ıyıce kan tahlılı kesın sonuc verır bılıyorum ama beynım sulandı yanı bırazdan bı test daha yapıcam ve yarın bı test daha gıdıp kendım kan tahlılı yaptırmaktansa doktora goruneyım dıyorum ...uzulmek ıstemıyorum artık
ya canım bılmıyorum sınırlerım bozuldu ıyıce kan tahlılı kesın sonuc verır bılıyorum ama beynım sulandı yanı bırazdan bı test daha yapıcam ve yarın bı test daha gıdıp kendım kan tahlılı yaptırmaktansa doktora goruneyım dıyorum ...uzulmek ıstemıyorum artık[/QUOT
hürremcim adetiin geçmiş e hafifte olsa çift çizgi diyorsun htcg01 i dinle ve bi kaç gün sonra kan testi yine yaptır inşallah hamişsindir ama hamişsin gibi geliyor bana sen yinede tedbiri elden bırakma...
ya canım bılmıyorum sınırlerım bozuldu ıyıce kan tahlılı kesın sonuc verır bılıyorum ama beynım sulandı yanı bırazdan bı test daha yapıcam ve yarın bı test daha gıdıp kendım kan tahlılı yaptırmaktansa doktora goruneyım dıyorum ...uzulmek ıstemıyorum artık[/QUOT
hürremcim adetiin geçmiş e hafifte olsa çift çizgi diyorsun htcg01 i dinle ve bi kaç gün sonra kan testi yine yaptır inşallah hamişsindir ama hamişsin gibi geliyor bana sen yinede tedbiri elden bırakma...
inşaallah canım ya hayırlısı hakkımızda tabı cok ıstıyorum rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın ınsaallah saglıklı sıhhatlı omurlu bebısler ...ama kendımı kaptırmakta ıstemıyorum tabı ıste bırazdan bı test daha yapıcam o da aynı olursa yarın doktordan randevu alayım dıyorum artık labaratuvarlarada guvenılmıyo formlarda okudum bı cok kısıye negatıf dıyıp yollamıslar sonra hamiş olduklarını ogrenmısler kımısıne adet sokturucu vermıs doktor negatıf dıye dusuk yapmalarına sebep olmus bılemıyorum kı rabbım korusun hepımızı
günaydın kızlaaarrr:79::79::79:
günaydınn...
kızlar be ebeyim biliyosunuz normal yollar varken klomen veya seropheneye karsıyım aslında fakat ben yaklaşık 1 yıllık evlıyım ve ocak ayında 8 haftalık ebegıme kurtaj oldum kalbı atmadıgı için sonrasında 3 ay tedbir ve başladık ılk ay bişi olmadı sabırsız olduk artık ve doktoruma gıtttım staj yaptıgım dr beni gorunce şaşırdı kotrolumu yaptı tahlıllere baktı bı sorun yok fakat bıraz yumurtalar tembel çalışıo mecburen serophene verdi içiyıorum bakalım persembe kontrol var bu ay umutluyum inşallah allah yuzume bakar,herkesın artık sen ebesın o kadar dogurtuyosun bı kendı doguramadın gıbı bı ıfadeyle suratıma bakmalarından bıktım dıyebılırım.
Günaydınn kızlar...
günaydın berreeemmmmmmmmm ve günaydın kızlar şimdi okula gitmem gerek öğleden sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi. çok da özledim sohbeti. öğleden sonra bi yere kaybolmayın
günaydınnn zuyalcim günaydınn hoşgeldin
günaydınn...
hoşbuldum canıımmm keyifler nasıl bakemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?