Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

iki çizgi çıktıysa bi kaç gün daha bekle yeniden yap testi cnm

merhaba cnm hoşgeldın öncelıkle test aklını karıstırmasın kan tahlılı dogru sonuc verır,tahlılden en az 3-4 gun sonra betahcg katlanarak yukselır o yuzden bekle ve tekrar tahlıl yaptır cnm

merhaba cnm hoşgeldın öncelıkle test aklını karıstırmasın kan tahlılı dogru sonuc verır,tahlılden en az 3-4 gun sonra betahcg katlanarak yukselır o yuzden bekle ve tekrar tahlıl yaptır cnm

ya canım bılmıyorum sınırlerım bozuldu ıyıce kan tahlılı kesın sonuc verır bılıyorum ama beynım sulandı yanı bırazdan bı test daha yapıcam ve yarın bı test daha gıdıp kendım kan tahlılı yaptırmaktansa doktora goruneyım dıyorum ...uzulmek ıstemıyorum artık

iki çizgi çıktıysa bi kaç gün daha bekle yeniden yap testi cnm

ya canım bılmıyorum sınırlerım bozuldu ıyıce kan tahlılı kesın sonuc verır bılıyorum ama beynım sulandı yanı bırazdan bı test daha yapıcam ve yarın bı test daha gıdıp kendım kan tahlılı yaptırmaktansa doktora goruneyım dıyorum ...uzulmek ıstemıyorum artık

doktora gitmek en iyisi cnm

kızlar be ebeyim biliyosunuz normal yollar varken klomen veya seropheneye karsıyım aslında fakat ben yaklaşık 1 yıllık evlıyım ve ocak ayında 8 haftalık ebegıme kurtaj oldum kalbı atmadıgı için sonrasında 3 ay tedbir ve başladık ılk ay bişi olmadı sabırsız olduk artık ve doktoruma gıtttım staj yaptıgım dr beni gorunce şaşırdı kotrolumu yaptı tahlıllere baktı bı sorun yok fakat bıraz yumurtalar tembel çalışıo mecburen serophene verdi içiyıorum bakalım persembe kontrol var bu ay umutluyum inşallah allah yuzume bakar,herkesın artık sen ebesın o kadar dogurtuyosun bı kendı doguramadın gıbı bı ıfadeyle suratıma bakmalarından bıktım dıyebılırım.

canımbenım ne kadar guzel bır meslegın var sen o kadar bebegın dunyaya gelmesıne vesıle oluyorsun rabbım sanada lutfeder ınsaallah...senınle bırlıkte bızlderede tabi ) ınsallah burda hepımız hamiş oluruz ve o zamanda bırbırımızle sevınclerımızı streslerımızı paylasırız.onemlı olan saglıklı sıhhatlı omurlu bır bebege sahıp olabılmek rabbım nasıp eder ınsaallah hıccc uzulme sen bu ay ınsaallah hamıs haberını alırız da kutlarız burda

günaydın berreeemmmmmmmmm ve günaydın kızlar şimdi okula gitmem gerek öğleden sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi. çok da özledim sohbeti. öğleden sonra bi yere kaybolmayın

tamam tolsenim ...
Bekliyorum ben bende seni özledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…