Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Günaydın kızlar ben halen adet olmadım.Ama adet belirtileri var ve beklemeye devam edeceğim.Bazen fazla gün geçiyor diyede ümitlenmek istemiyorum ama ne bilim böylede adet gecikince kafamda ? olmuyor değil

canım benide eklermisin listeye 6 mayıs olması gerekirdi sonuç hamile yaş 31:)....

günaydın kızlar.bugun adetimin gelmesi gerekiyordu.ama gelmedi ve belirtisi bile yok
ya hemen test yapmak istiyorum kendimi zor tutuyorum vallahi

ahh ahh sorma hiç madamım aynı bende öyleyim...
Ama senin çok az kalmış hadi hayırlısı olsun inşallah..
Akşam olsunda eve gidelim bari dizimizi izleyelim...

sonucu yaz emi buraya merak ederim

Canım yaptım test ama yok bişey çıkmadı. Zaten beklemiyordumda kasık agrısı şüphelendirmişti beni. Bu ayki adetimi bekliycem bu ay. Şuan yumurtlama zamanım benm. Çalışmalara devam:)))

kızlar ya bugun kan testi yaptırsam çıkarmı.yoksa birkaç gün daha beklemelimiyim

merhaba haticem...
evet eğer bugün regl gününse çıkar canım...
hadi hayırlısı olsun inşallah seninde sonucun pozitif çıkar...

kızlar ya bugun kan testi yaptırsam çıkarmı.yoksa birkaç gün daha beklemelimiyim

haticemm bende sabah listede seni arıyordum hadi müjdeli haberi versin diye hoşgeldin bakalım umarım beklediğin gelmez hamiş olursun kan testi hemen yaptırma diyolar genelde sen normal bi test yap bakalım neler çıkacak ....merakla bekliyorum valla böyle güzel haberleri almak benide umutlandırıyor ve mutlandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…